facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ekaraia - Holistische praktijk voor coaching en healing, voor mens en dier.

Ekaraia - Holistische praktijk voor coaching en healing, voor mens en dier.

Info

Ekaraia, holistische praktijk voor mens en dier.
Holistische coaching, healing, stervensbegeleiding, rouwverwerking, alternatieve geneeswijzen, training.

Geschiedenis

Mag ik mij voorstellen?
Ik ben Marysia Wilczewska en ik werk als Holistisch Lifecoach, Healer, Natuurgeneeskundig Therapeut en Griefcounselor.
Mijn specialisme is Stervensbegeleiding bij dieren en Rouwverwerking bij diereigenaar na verlies van het huisdier (zodat je in liefde en dankbaarheid je geliefde huisdier los kunt laten).

Daarnaast ben ik een trainer en geef ik diverse workshops en lezingen.

Ik werk vanuit mijn hart, met passie en plezier en ik hou van mijn werk.
Ik behandel mensen die uit balans zijn geraakt, niet meer lekker in hun vel zitten en zelf niet (meer) uitkomen.
Ik behandel ook dieren met diverse klachten en problemen.

Mijn werkwijze is holistisch. Ik kijk niet alleen naar de symptomen (de klacht), maar naar de mens of dier als geheel (fysiek niveau (het lichaam), energetisch niveau (emotioneel en mentaal) en spiritueel niveau, want alles bestaat uit energie(trilling) en alles is met elkaar verbonden.
Elk niveau heeft een uitwerking op het ander niveau.
Als je langdurig uit balans bent op het mentale vlak (zoals stress, veel piekeren, geestelijk onder druk staan, depressie) kan dit uiteindelijk leiden tot emotionele disbalans (zoals huilbuien, snel boos worden, je somber en moe voelen) en uiteindelijk kan dit leiden tot lichamelijke onbalans in de vorm van allerlei (pijn)klachten en ziektes.

In mijn praktijk kun je terecht voor:

- Persoonlijke coaching in bewustwording-, persoonlijke groei- en transformatieprocessen, lifecoaching in diverse levensgebieden waar je problemen ervaart, spirituele coaching om bijv. je trilling te verhogen om meer licht vast te houden en je handvatten aanreiken voor de overgang naar de 5e dimensie.
Dmv persoonlijke coaching ben ik in staat je te helpen van het leven te houden, je werk met vreugde en plezier te doen en (weer) gelukkig en in balans te zijn. Ik help je (emotioneel) EVENWICHT en BALANS in je leven te bereiken en je ongewenste patronen en belemmerende overtuigingen te veranderen, zodat je los kunt laten wat je niet meer dient en er alleen voor zorgt dat je zich ongelukkig voelt.

- De diverse natuurgeneeswijzen die ik bij diverse klachten en (emotionele) problemen toepas, zijn op mijn website uitgesplitst.

- Healing (energetische behandeling) van het lichaam en je aura (je etherische lagen) pas ik ondersteunend toe, indien ik merk dat iemand zodanig is vastgelopen of geblokkeerd en dat ik dmv coaching moeizaam verder kom. Indien iemand reeds fysieke klachten heeft, helpt healing om de (energetische) blokkades op te lossen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam opnieuw te activeren.
Healing gebruik ik bij behandeling van de meeste fysieke en emotionele klachten en is geschikt voor iedereen, waarna men zich beter, fitter, energieker en gezonder gaat voelen.

- Er komen in mijn praktijk ook kinderen/jonge mensen met problemen zoals ADHD en Hooggevoeligheid.

- Mijn specialisme is:
- Stervensbegeleiding bij dieren (dieren die gaan sterven).
Begeleiding bij rouwverwerking, m.n. na het verlies of overlijden van je huisdier (meer info hierover vind u elders op deze website).
Door verlies/rouw, scheiding of andere tegenslagen in het leven, kun je behoefte hebben aan ondersteuning en dan is een consult vaak verhelderend en effectief.
- Stervensbegeleiding na het overlijden - begeleiden van je ziel naar de hoogste sferen (Dreamwalk Death Transition).

Welke behandelwijze of een combinatie daarvan ik ook toepas, belangrijk is dat ik je een veilige ruimte bied waarin je jezelf kunt en mag zijn.

Wil je een verandering in je leven? Dan zul je in actie moeten komen.

Bel of mail Ekaraia voor een intakegesprek, healing of een consult.

Adres: Hertog Albrechtstraat 83, 1611GC Bovenkarspel
Telefoonnummer: 0613817603
Stad: Bovenkarspel
Route: Hertog Albrechtstraat 83
Postcode: 1611GC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Healing plants Healing plants 229 meter Are you moved by a fragrant plant, a beautiful sunset, a forest path or experienced t...
P.A.W P.A.W 276 meter Leuke winkel maar heel weinig xbox games en accessoires ik heb zelf een xbox en er is...
Crystal Corridor Crystal Corridor 289 meter Voor je zie je de pagina over de Crystal Corridor. Samen met mijn gidsen samengestel...
Happy Child Happy Child 1 km Onze dochter heeft het als zeer positief ervaren en ze heeft er echt iets aan gehad. ...
Hart voor luisteren Hart voor luisteren 1 km Ik ben Luisterkindwerker en energetisch therapeut. Ook ben ik ervaringsdeskundige op ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid