facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Happy Buddha Yoga

Happy Buddha Yoga

Info

Energiek en ontspannen leven en werken met Dru yoga, bedrijfsyoga en coaching.

Geschiedenis

Happy Buddha is ontstaan vanuit mijn wens om mensen te laten delen in de tomeloze energie, rust, gezondheid en vitaliteit die je automatisch cadeau krijgt als je Dru yoga gaat beoefenen! Als yogadocent zorg ik voor plezier in de lessen, maar ook voor een dosis rust en stilte en verbinding met jezelf. Als coach ontdekken we samen wat jou nog tegenhoudt om je leven ten volle te leven! Voor bedrijven maak ik een programma op maat en zorg ik voor rust en vitaliteit in de organisatie.

Dru yoga
Dru yoga is een zachte vorm van yoga die werkt met vloeiende bewegingen en aandacht voor de ademhaling. Het is een krachtige manier om stress te verminderen en je lichaam soepel te houden. Door regelmatige beoefening voel je je vitaler, energieker en vrolijker. En blijf je beter in balans.

Dru yoga is voor iedereen. Een extra lenig lichaam of ervaring met yoga is niet nodig.
Zie ook www.druyoga.nl. Ik geef op maandagavond en donderdagavond yogalessen in Ouderkerk aan de Amstel en soms een workshop of special op een andere dag. Neem contact op voor mogelijkheden!


Bedrijfsyoga
Yoga voor vitale en gezonde medewerkers
Yoga is een gemakkelijke en toegankelijke manier om uw medewerkers fit en gezond te houden. Want iedereen kan het. Zonder ervaring en zonder oefening. Terwijl het effect bijzonder groot is. Het verlaagt stress en verhoogt de productiviteit, concentratie en creativiteit van mensen.
Bedrijfsyoga is absoluut niet zweverig, maar juist heel erg down to earth. Met praktische oefeningen leren mensen zich op te laden, te ontspannen en hun houding te verbeteren.

Coaching
Ik breng je in contact met je eigen kracht en mogelijkheden om je leven vanuit een ander gezichtspunt te leven. Mijn ervaring is dat echte veranderingen van binnen uit starten. Dan pas veranderen ook de omstandigheden om je heen, of de dingen die je nu nog als moeilijk ervaart. Een gesprek gecombineerd met lichaamswerk is een gouden combinatie. Naast de gesprekken die we voeren reik ik yogaoefeningen aan die aanvullend zijn op het proces waar je inzit. Ook kan ik je helpen door middel van geleide meditatieoefeningen. Problemen oplossen door er veel over te praten of na te denken werkt vaak niet. Weer in contact komen met je eigen kracht werkt wel. Het geeft energie, uitzicht en hoop! En brengt een echte verandering te weeg. Tijdens de intake bespreken we welke aanpak past voor jou. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor alleen gesprekken. Geen traject is hetzelfde omdat geen mens hetzelfde is.

Adres: Ouderkerk aan de Amstel
Stad: Ouderkerk aan de Amstel


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JunoYoga JunoYoga 1 km Fijne ontspannende en verdiepende yogalessen, Pilateslessen, massage en yogatherapie/...
Kundalini Oases Kundalini Oases 2 km DI 9:30-11:00uur YOGA LIFESTYLE STUDIO DO 18:15-19:45uur YOGA LIFESTYLE STUDIO ZO 9...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid