facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hap en Tap

Hap en Tap

Info

Eetcafe

Adres: Mosaïque 1, 5854 AW Nieuw-Bergen
Telefoonnummer: 31485217537
Stad: Nieuw-Bergen
Route: Mosaïque 1
Postcode: 5854 AW



op zoek naar gerelateerd: hap en tap hapjes, hap en tap dessert, hap en tap foodtruck, hap en tap voorgerechten, hap en tap mobiel, hap en tap trailers, hap en tap magazine, hap en tap lochristi
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Den Engel Den Engel 660 meter Heerlijk gegeten voor een zeer redelijke prijs. Lekkere groentesoep; een vispannetje ...
Recensies
Mooi eetcafé met lekkere koffie. Gratis toegang tot de uitkijktoren.
Vandaag 29 december dachten we even een korte lunch te doen in nieuw Bergen. Eerder twee keer geluncht bij Hap en Tap, de tweede keer viel ons de zeer trage bediening op. Maar goed, verder alles prima. Behalve vandaag. Wij gingen naar binnen en werden begroet en zochten een tafel uit. Na ongeveer een minuut kwam de weekendhulp ons melden dat ze gesloten waren. Gesloten? Op de deur hing het 'open' bordje en deze was niet afgesloten. Wij hadden net onze jassen uitgedaan en waren gaan zitten. Beetje lullig toch. Hadden ze ons toch direct bij binnenkomst kunnen vertellen dat ze vandaag gesloten waren. Oh ja, ze gingen oliebollen buiten verkopen. Heb je daar al je personeel voor nodig? Wat een onzin en wat gast onvriendelijk. Voor ons hoeft het niet meer na dit rare incident. We hebben lekker gegeten bij het cafetaria verderop in nieuw Bergen.
Mijn vriendin had een aardbijen milkshake in een glas dat beschimmeld was. Er was geen sorry of vergoeding dus vandaar mijn 1 ster. Update : na de reactie dus al helemaal een klant kwijt en de mond op mond reclame zal je geen goed doen. Ik zal dit niet zeggen als dit niet gebeurt was en mischien zouden jullie eens naar jullie personeel moeten kijken.
Lekker .netjes verzorgd .geen lange wachttijden.een aanwinst voor Bergen. Echt de moeite waar d om hier te eten en of lekker gezellig te zitten terasje pikken .juiste mensen op de juiste plek .tot gauw hap en tap .ga zoo door .
Zeer klantonvriendelijk. Aspergeschotel niet lekker, men wilde van geen klacht horen. Werd rug toegekeerd. Eigenaar? kwam later en zei dat het eten goed was maar had zelf niet geproefd? Klanten zijn waarschijnlijk niet belangrijk.
Ontzettend vriendelijk personeel, lekker eten voor een mooie prijs! Aanrader! Mocht er iets zijn neemt de eigenaar alles serieus en lost het direct op! Toppers!!
Geweldige mensen supper lekker geten
Goed eten. Klantvriendelijke bediening. Porties zijn zeker prijswaardig. Deze zouden zelfs nog wel iets kleiner mogen voor dezelfde prijs.
Vriendelijke mensen het eten is lekker en prijs/kwaliteit is helemaal in orde. Hier kom ik graag weer.
Heerlijk om daar wat eten en te drinken aardige mensen en zeer schoon
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid