facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Den Engel

Den Engel

Info

Heerlijk lunchen en dineren bij cafe/restaurant d'n Engel

Adres: Siebengewaldseweg 1, 5854PA Nieuw-Bergen
Telefoonnummer: 0485 341321
Stad: Nieuw-Bergen
Route: Siebengewaldseweg 1
Postcode: 5854PA


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 01:00
Dinsdag: 10:30 - 01:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafe Just-Inn Cafe Just-Inn 425 meter Goeie frisse warsteinerpils. Veel keus,mooie zaakEten: 5/5
Hap en Tap Hap en Tap 660 meter Mooi eetcafé met lekkere koffie. Gratis toegang tot de uitkijktoren.
Recensies
Heerlijk gegeten voor een zeer redelijke prijs. Lekkere groentesoep; een vispannetje met verschillende groenten en zowel patat als gebakken aardappeltjes erbij geserveerd; prima toetje voor mijn 'zoete' vriendin. We zaten in de serre waar we genoten van de diversiteit aan meubilair. Een zeer knus geheel, met een fantastische sfeer, waar ook onze gastvrouw zeker aan heeft bijgedragen. Zeer aan te raden.
We zijn hier terecht gekomen na een wandeling in de maasduinen, even lekker wat drinken en een soepje dachten we. Bij het drankje hebben we het gelaten.. Toen we binnenkwamen zat het personeel in de aanbouw, opzich geen moeite mee naar wij moesten zelf naar ze toe lopen om te vragen of we ergens mochten gaan zitten. Vervolgens vroegen we om een drankkaart, er stond namelijk alleen een bier kaart op de tafel. Waarop het antwoord was waar we naar zochten want er was geen drankenkaart. Prima dat er geen drankenkaart is maar doe wel enige moeite om een klein beetje te vertellen wat je wel en niet hebt.. Jammer, zeker voor wandelaars denk ik dat dit een leuke plek is. Echter wanneer de bediening een klein beetje mee zijn best zou doen, kwamen we hier zeker nog eens terug!
Lekker biertje. Beetje druilerig weer maar binnen droog en luie stoelen.
Fijne stop tijdens het fietsen, we hebben een broodje zalm snippers en een broodje gezond gegeten. Waren allebei erg goed verzorgd, heel vers en er was voldoende garnituur bij. Ze waren heerlijk!
Een gezellig eetcafé, het eten is prima met één behoorlijke minpunt - geen vegetarische gerechten op het menu! De enige mogelijkheid was een champignonsoep en een salade met brie . Geen hoofdgerecht mogelijk. Er is ook geen poging gedaan om eventueel een vegetarisch gerecht buiten het menu aan te bieden. Jammer want dat betekent dat wij niet meer terugkomen. Als je geen vegetariër bent zit je hier redelijk goed, maar neem ruim de tijd want het kan even duren voordat het eten geserveerd wordt.
Waren midweek center parcs eten was niet mogelijk door corona maatregelen via Google hier terecht gekomen Super gegeten vooral de groentesoep en de mixedgrill een aanrader Onze kleindochter van 4 werd erg leuk behandeld Zeer aardige bediening nette prijs Top adres inrichting als ouderwetse huiskamer veel sfeer Nogmaals top Versteeg uit Dordrecht
Weer heerlijk en rijkelijk gegeten. Fijne vriendelijke bediening. Jammer dat de zaak te koop staat. Bovenstaande was dus 4 maanden geleden. Eerste kerstdag 2019 met de familie weer een heerlijk kerstmenu gehad bij hun. Het was weer top
Ik ben hier al fietsend terechtgekomen. Ik heb buiten op het gezellige terras gezeten. Heerlijk gegeten. Vriendelijke bediening. Genoten van de avondzon.
Asperges waren helaas niet allemaal goed geschild en de varkenshaas was niet goed doorgebakken. Gelukkig werd het vlees alsnog even nagebakken.
Gezellige erker voor een borreltje. Diverse Limburgse een Belgische bieren op tap en fles
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid