facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hans Lemmens Tweewielers

Hans Lemmens Tweewielers

Info

1850 M2 fietsplezier, vakkundig advies en reparaties. Online bestellen mogelijk via www.hanslemmenstweewielers.nl en www.fietsworld.nl.



"Bij Hans Lemmens Tweewielers, jouw Cannondale specialist in Cuijk, leveren we de beste fietservaring die er is. Kies tussen high-end [Stads-, Mountain- en E-Bikes]. Stuur ons een bericht of bezoek ons om het hele assortiment van fietsen en fietsuitrustingen te bekijken!"
Adres: Gildekamp 17, 5431 SP Cuijk
Telefoonnummer: 0485312716
Stad: Cuijk
Route: Gildekamp 17
Postcode: 5431 SP



op zoek naar gerelateerd: Hans Lemmens Het Zand, Hans Lemmens Golf, Hans Lemmens Facebook, Kocken Boxmeer, Fietsenwinkel Nijmegen, Fietsenwinkel Boxmeer, Hans Lemmens review, Ervaringen Hans Lemmens
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ebike4All Ebike4All 950 meter Supersnelle SERVICE. Zeer beleefde service. Ik raad het iedereen aan.
Ebike4Delivery Ebike4Delivery 950 meter Slechte service ik ga nooit meer fiets bij ebike leasen ze komen niet aan afspraak na...
De Fietsknecht De Fietsknecht 954 meter Goede service, eerlijke prijzen en vriendelijke mensen! Top
Recensies
Gister mijn nieuwe Elektrische Fiets opgehaald! Ben er super blij mee! De medewerkers zijn heel klantvriendelijk en hebben veel kennis. Goed advies gekregen en ik raad iedereen aan om hier je elektrische fiets te kopen!
Bram van Hans Lemmens Tweewielers heeft mij fantastisch geadviseerd bij de aanschaf van een nieuwe racefiets. Bram nam alle tijd, dacht met mij mee en er was alle gelegenheid om fietsen te testen en te ervaren. Ik ben daardoor goed geslaagd en kon mijn nieuwe racer supersnel rijklaar en gepoetst ophalen. Klasse service Bram & team Hans Lemmens!
Tijdens onze vakantie in Denemarken zijn onze twee E-bikes Gazelle Ultimate c8 gestolen. Bij terugkomst in Nederland nadat we aangifte hadden gedaan in Odense, hebben we volgens afspraak bij Lemmens een en ander administratief bij de verzekeringsmaatschappij Enra aangemeld. Tevens direct op zoek naar nieuwe fietsen. Mijn vrouw was snel klaar want ze wilde dezelfde fiets, welke bij Gazelle leverbaar was. Zelf wilde ik een lichtere fiets, die ook wendbaarder moest zijn. Een vijftal merken uitgeprobeerd, allemaal met de accu onder de pakkedrager en derailleur, tenslotte gekozen voor Cannondale. Een week later was alles geregeld: De verzekering had uitbetaald en de 2 E-bikes klaar om opnieuw te gaan fietsen.
Onlangs een elektrische fiets gekocht. Bij binnenkomst zie ik een zeer grote winkel met een ruim assortiment. Binnen enkele minuten wordt ik vriendelijk geholpen door een deskundig en klantgerichte medewerker. Al snel wordt mij een fiets geadviseerd op basis van mijn wensen en budget. De communicatie tussen de medewerker en de klant verloopt uitstekend. ik ben goed geïnformeerd en geholpen, zonder enige tijdsdruk. Binnen enkele dagen is mijn fiets gereed. Ook dit maal is de communicatie tussen het bedrijf en de klant uitstekend! Bij de aflevering wordt de fiets persoonlijk afgesteld en krijgt men de laatste informatie.
Hans Lemmens Tweewielers, met name Maik, heeft alle expertise, moeite en mogelijkheden aangewend om de beste fiets voor mij te kunnen samenstellen. Tijd noch moeite zijn daarvoor gespaard. En uiteindelijk heeft zich dat uitbetaald in het fietsgenot waar ik al lange tijd naar op zoek was. Deze fietsenzaak is TOP!
Fantastische service! Na een enorme miskoop via een online- fietsenwinkel elders in het land van een Batavus e-bike heeft Hans Lemmen alles er aan gedaan om ons wel van een goede en vooral veilige E-bike te voorzien. Dus koop echt bij een fietsenspeciaalzaak. Bij HL ben je zeker in goede handen!
Altijd klantvriendelijk en altijd een kopje koffie voor je klaar staan; en door de juiste informatie door Kervin Gerrits, heb ik de juiste Mtb waar ik heel veel plezier & km's mee maak. En tijd geleden de 500km servicebeurt gedaan, en kon er mooi op wachten, zodra ik erna meten weer op mtb route gaan. En mijn zoon is ook super blij met zijn fiets.
Super service en snel. Heel fijn geholpen, bedankt! Mijn fiets rijdt beter dan ooit.
Ondanks drukte, weinig voorraad de boot zit nog vast in het Suezkanaal... ben ik geslaagd en heb na goede raad in plaats van een MTB een AllRoad gekocht. Op mijn verzoek is bij het afhalen van de fiets zonder afspraak vooraf ter plekke van alles van mijn oude MTB gedemonteerd en op de AllRoad overgezet ossekophandel, bidonhouder, pompje en is de fiets volledig afgemonteerd inclusief nieuwe kilometerteller, andere banden, kabelslot. En dat tot mijn volledige tevredenheid. De volgende dag ben ik nog via een winkelafspraak terug geweest om het slot andersom te laten zetten en het stuur te laten inkorten. De monteur was weer heel vriendelijk en nam ondanks de drukte alle tijd voor me; "Ja meneer, bij een nieuwe fiets moet het ook helemaal goed en tot tevredenheid zijn!" Nou, zeker weten! Pluim hoor!
Inmiddels al 5 fietsen 3 nieuw en 2 gebruikt gekocht bij Hans Lemmens Tweewielers en mag me denk ik wel vaste klant noemen. Ruim gesorteerde winkel en vakkundig personeel die de behoefte van de klant goed weten te pijlen. Denken mee en doen net die stap extra die mij het juiste gevoel geven. Onlangs een mooie Gravelbike gekocht bij Bram. Ondanks de beperkingen van Corona heeft hij alle tijd voor me genomen. Geeft vakkundig advies en is eerlijk. Heeft veel moeite gedaan de juiste fiets voor me te kunnen leveren. Top Bram.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid