facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ebike4Delivery

Ebike4Delivery

Info

Ebike4Delivery: the affordable, green and durable solution for your delivery services!

Geschiedenis

Ebike4delivery has sixteen years of Ebike experience. We used our experience to develop the Deliver Ebike especially for delivery services.

A wide range of companies, including large chains, are making use of our electric delivery bike on a day-to-day basis.



"Ebike4Delivery is a Dutch company that specialized itself in electric mobility for delivery services. With more than 20 years of experience in developing and selling E-bikes, we know exactly what delivery services are looking for in a delivery bike. We continually update our products using the latest trends and newest technologies.Ebike4Delivery offers several products and services to ensure carefree delivery. We offer the total package. Therefore, our products are found very popular with several fast-food chains, but also other branches like postal-companies and hotels. We are the largest delivery bike distributor in Europe, with distribution in 15 countries worldwide.Curious about our products and services? Visit our websites!"
Adres: Kovel 11, 5431ST Cuijk
Telefoonnummer: +31485-794 557
Stad: Cuijk
Route: Kovel 11
Postcode: 5431ST


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tractive Autosport Suspension Tractive Autosport Suspension 139 meter Een week goed gewerkt
Heattec Heattec 375 meter Heattec is een ontwerpbureau en handelsonderneming voor industriële ovens en branderi...
Eurospares BV Eurospares BV 487 meter Eurospares B.V., is een bedrijf dat ‘slimme’ werkplaatsproducten ontwikkelt, producee...
Rc Arlos Factory Rc Arlos Factory 901 meter We make r/c body shell's and r/c accessory parts. Our products are loved by many R/C ...
Hans Lemmens Tweewielers Hans Lemmens Tweewielers 950 meter Gister mijn nieuwe Elektrische Fiets opgehaald! Ben er super blij mee! De medewerkers...
Florius Flowers Florius Flowers 951 meter Passie voor bloemen en top colegas onder elkaar
ENS Clean Air ENS Clean Air 1 km Vertaald door Google ENS Clean Air is een prachtig bedrijf met briljante techniek die...
De Fietsknecht De Fietsknecht 1 km Goede service, eerlijke prijzen en vriendelijke mensen! Top
Recensies
Slechte service ik ga nooit meer fiets bij ebike leasen ze komen niet aan afspraak na ebike is dief van eigen portemonnee
Waardeloos!!! Bij aangaan leasecontract voor een eBike verliep alles soepel. Maar zodra er storingen komen is de service echt om te huilen. Komen hun contractuele afspraken, binnen 24 uur monteur, nooit maar dan ook echt nooit na. Altijd achteraan bellen wanneer er iemand komt. Krijgt 9 van e 10 keer iemand aan de lijn die aangeeft, ik stuur het door naar de planning en je wordt terug gebeld. Maar zelfs een simpel telefoontje kunnen ze niet plegen, want terugbellen ho maar. Uiteindelijk komt er een monteur. Duurt meestal een week, sommige gevallen bijna 2 weken. 2 weken geen omzet en heel veel frustratie verder uiteindelijk. Maw begin er niet aan! Koop zelf een fiets en maak gewoon een goede afspraak met een fietsenmaker in de buurt. Vele malen goedkoper en scheelt veel ergernis. Schrijf normaal nooit recensies, maar ben zo verschrikkelijk klaar met dit bedrijf dat ik hier graag collega ondernemers voor wil behoeden.
ik had een contract van 2jaar bij jullie bedrijf. een hele slechte service ik heb vaak pech met de fietsen die jullie mij geven en wanneer ik jullie bel voor een klacht komen jullie pas na 4 of 5 dagen en dan zit ik hier zonder fietsen ook is er geen compensatie. nu mij contract voorbij is kreeg ik geen bericht wanneer die voorbij zou zijn. een van jullie medewerker belt mij 1dag van te Voren om te zeggen dat ze allebei de fietsen komen ophalen ik krijg amper de tijd om een fiets te regelen voor mijn bezorgers. ik heb hele erge spijt dat ik bij jullie een contract heb afgesloten dit is de eerste en laatste keer.
Pas op voor deze bedrijf. Slecht in alle vlakken. Sinds het begin met het bezorgen heb ik een fiets van hun geleast. Van alles mis met die fiets ,ze komen repareren maar vaak zelf de factuur nog betalen naast me lease abonnement. Als je invult bij de service formulier word er niks serieus genomen. Ik wacht al 3 weken op me oplader van de batterij want die was stuk. Telefonisch beloven ze de maandag na het weekend....niks bel he ze op zeggen ze moet elders komen . Beloven ze komt morgen ....weer niks ...bel je ze op geen gehoor WhatsApp reageren ze niet meer. Sta je op het punt van ontploffen.....maarja schiet je niks ermee op want ze gaan je gewoon niet helpen want ze hebben je geld al en die abonnement heb je zelf ondertekend....eigen schuld dikke pech. dus ben ik overgegaan naar bezorgfiets.nl die mensen zijn heel vriendelijk stevige fiets goeie service en ze zijn er bijna elk dag in Tilburg. Veel beter service. En met die oplader kan ik deze fiets ook opladen kan ik nog rest van me lease contract uitzingen. Echt niet te geloven hoe jullie mensen voor de gek houden.
Ze hebben een zeer slechte service. Ze willen 1 jaar Extra geld voor contractopzegging. Wees voorzichtig, huur niets.
Het cafetaria waar ik werk is zeer tevreden over deze fietsen. Inmiddels 6 maanden in gebruik en vrijwel geen problemen gehad! En als er een probleem is zijn ze er binnen 24 uur. Fijn, zeker in deze coronatijd waarin onze bezorging belangrijk is!
Slechte fietsen, remmen die niet werken, trappers die losvliegen, kabels die losschieten. Accu's die snel leeg lopen. Na herhaaldelijk vragen om onderhoud en service beurt geen rectie. 1 fiets had 1 februari wegens einde contract al opgehaald moeten zijn. Staat in al zijn slechte glorie staat nog steeds in de weg. Nu de volgende fiets na slecht onderhoud waar voor betaald word in het cintract ook van ellende uit elkaar valt en weer nul reaktie gaan we nu omkijken naar andere bedrijven die wel leveren.
Ik raad iedereen af om zaken te doen met dit bedrijf. In het contract staat er vermeld dat men binnen de 24 uur langs komt bij een herstelling. Het duurt meestal 1 week voor er iemand komt opdagen. Die dan ook meteen een excuus vind dat hij de fiets niet kan herstellen. Dit bedrijf heeft te hard geïnvesteerd in de groei maar amper geïnvesteerd in bekwame techniekers en service. Ons contract is al 2 maand verlopen en de fietsen staan hier nog steeds buiten. Telkens we hen contacteren om ze op te halen vinden ze alweer excuses om het toch maar weer uit te stellen. U bent gewaarschuwd dus.
Bedrijf met veel potentie maar gaat een beetje ten onder aan zijn eigen succes. Materiaal fietsen zijn van prima kwaliteit en ook het service apparaat wat er achter hangt is goed geregeld. Het enige wat zwaar waardeloos is, is de verkoop afdeling. Verkopers kunnen slecht tot niet communiceren. Vergeten alles, en bieden geen oplossingen op door hun niet nagekomen afspraken. Beetje jammer van zo'n mooi bedrijf. Na 5 jaar zaken te hebben gedaan worden wij nu eigenlijk verplicht naar een ander te gaan.
Een goede ervaring met dit vrij groot bedrijf. Was in eerste instantie niet erg tevreden betreft de monteur dat de fietsen onderhoud heeft gedaan. Nu heb ik van de week online opnieuw service formulier ingevuld voor een service beurt aan onze E-bike's. Nu heb ik te maken gehad met een zeer goede vlotte monteur genaamt Clint. Zeer goede Service! Ondanks het bedrijf sinds kort is overgenomen merk ik wel een groot verschil. Nogmaal Clint bedankt voor de goede service en nette afhandeling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid