facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Handyman

Adres: Grote Houtstraat 174 , Haarlem 2011 SZ, NL
Telefoonnummer: 023 542 5309
Stad: Haarlem
Route: Grote Houtstraat 174
Postcode: 2011 SZ



op zoek naar gerelateerd: Handyman Heemstede, Handyman Utrecht, Handyman winkels Amsterdam, Handyman Breda, Handyman vestigingen, Expert Haarlem, Elektronica winkel Heemstede, Handyman Amsterdam
Recensies
Ik vind de Handyman zo'n fijne winkel om spullen te kopen die je echt nodig hebt. Ik koop hier audiosnoeren en plugjes maar ook lijm en stofzuigerzakken. Laatst had ik nieuwe batterijen voor mijn huistelefoon nodig. Wat fijn dat de Handyman om de hoek die verkoopt. Het gaat namelijk niet om gewone oplaadbare batterijen. De mensen van de Handyman zijn heel erg vriendelijk en beleefd.
Van amsterdam naar haarlem gereden omdat ze hum telefoon niet opnemen en dan kom je achter dat ze zijn gesloten Terwijl op de site staat open en volgende openingstijden van deur moest die ook open zijn stelletje amateurs eerste een laatste keer
ALTIJD eerder dicht dan vermeldde openingstijden. Leveringsbelofte op website voor online gereserveerde producten klopt niet.
Eardops met snoer gekocht.Keurig met stanleymes verpakking geopend.Helaas niet de goede.Weer keurig in de verpakking.Wordt niet teruggenomen.LET OP, voorwaarden van geen terugname wordt alleen vermeld online.Wordt niets over gezegd in de winkel bij aankoop en staat niet op de de aankoopbon vermeld.Geen enkele coulantie of begrip.
Tot op heden alle onderdelen die ik nodig had hier kunnen krijgen: scheerapparaat onderdelen, elektrische tandenborstel onderdelen & wanneer het besteld dient te worden volstaat een aanbetaling. Top zaak !
Goede service. Blij met deze winkel om de hoek Van advies, tot stofzuigerzak, tot batterij horloge vervangen
winkel met veel spullen alleen behoorlijk aan de prijs
Handige winkel.
Ze waren super behulpzaam, ik heb een tweeling, ze waren een ijsje aan het eten en de winkelbediende kwam naar de ingang om me te helpen met mijn vele vragen. Hoewel ik niet kon vinden wat ik zocht, voelde ik me er erg op mijn gemak en welkom ook al wist ik niet hoe ik moest uitleggen wat ik zocht!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Handyman.

Haarlem elektroni̇ca

openingstijden, locatie, vervoer. Grote Houtstraat 174 haarlem apparaten kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Handyman adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Handyman. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Handyman delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CeX CeX 172 meter Ik kom al jaren langs bij deze goeie zaak voor van alles en nog wat, elke keer word i...
Blokker Blokker 211 meter
Bink Fournituren Bink Fournituren 430 meter Alles op het gebied van fournituren, schoen- en leerverzorging, biologische produkte...
Blokker Blokker 2 km
BCC BCC 3 km Twee keer hier geweest afgelopen tijd en afgelopen zondag was de laatste keer. Flinke...
Blokker Blokker 3 km
Dexman Dexman 3 km Bij Dexman heb ik een goed gevoel. De medewerkers helpen mij altijd keurig. Zal hun z...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid