facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BCC

"Ons deskundige verkoopteam heet je van harte welkom bij BCC Haarlem. De winkel is gevestigd in het uitstekend bereikbare winkelcentrum Winkelhart Schalkwijk. Kom je met de auto? Dan kan je het beste parkeren in de parkeergarage 'Schalkwijk'. Je bereikt Winkelhart Schalkwijk het eenvoudigst via de Europaweg. BCC en Essent helpen je graag om energiezuinige keuzes te maken. Met advies over energiezuinige apparaten bijvoorbeeld. Daarmee spaar je niet alleen het milieu maar verlaag je ook jouw energierekening. Kom snel bij ons langs voor een gratis energieadvies. Wij helpen je graag!"
Adres: Rivieradreef 37 , Haarlem 2037 AE, NL
Telefoonnummer: 020 334 8888
Stad: Haarlem
Route: Rivieradreef 37
Postcode: 2037 AE



op zoek naar gerelateerd: MediaMarkt Haarlem, BCC Beverwijk, Coolblue Haarlem, Mijn BCC, Expert Haarlem, BCC winkels, BCC Lisse, BCC Hoofddorp
Recensies
Twee keer hier geweest afgelopen tijd en afgelopen zondag was de laatste keer. Flinke tijd in de winkel, wilde een airco kopen Duux alleen twijfelde tussen de 14K of 18K variant maar personeel vond filmpjes kijken op de telefoon belangrijker, zelfde als vorige bezoek twee maanden geleden. Naar de binnenstad gegaan bij de concurrent daar werd ik wel geholpen. Jammer vroeger was deze winkel wel goed
Keurige BCC winkel welke ruim is opgezet. Voldoende keuze uit elektronica en accessoires. Verkopers zijn vriendelijk en behulpzaam. Deze BCC winkel bevindt zich in het overdekte winkelcentrum, waar je voor en achter het centrum kunt parkeren met de auto.
Even naar binnen gegaan om te kijken naar een t.v. gelukkig niet meteen opdringerig personeel om ons heen
Had een bestelling geplaatst, kon dat ophalen. Kom ik daar was het er niet! Zo slecht vanuit Purmerend voor niks daarheen gereden.
Chromecast gekocht bij deze winkel. Meneer achter de balie was super vriendelijk en blij.
Rustig kunnen kijken naar een aardig assortiment tv's. Middelgrote zaak.
Hier werkt een aardige dame die de tijd voor je neemt. Ik zocht een kado en zij heeft mij geholpen met de bestelling. De volgende dag werd het keurig bezorgd.
Wat onbeschoft personeel. Laat je eerst een half uur wachten om vervolgens te horen dat ze eerst iemand anders helpen die de winkel binnen komt. Uiteindelijk geholpen, bij de vraag naar de prijsgarantie. Beweert de beste man dat ze daar niet op ingaan, want volgens hem is het een internetshop. En niet meer willen luisteren dat er een bezoekadres is naar de betreffende electronica winkel. Medewerker probeerde dan als nog door te pushen met een ander serie. Compleet niet willen luisteren. Gewoon slecht!
Direct bij binnenkomst prima geholpen en met het gewenste artikel in vijf minuten de winkel uit gelopen. Blij dat er nog fysieke winkels zijn die ook scherp concurrerende prijzen hebben. Soms wil je iets niet online bestellen maar gewoon zien en in je handen hebben.
Hier komen we niet meer, waterpas stellen van de nieuwe wasmachine is niet nodig terwijl de concurrent reclame op de tv maakt met bezorgers die hun uiterste best doen om het geleverde zo netjes mogelijk af te stellen. Uiteindelijk heeft Samsung een medewerker gestuurd die, volgens hem, de vereiste werkzaamheden heeft verricht.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor BCC.

Haarlem elektroni̇ca

openingstijden, locatie, vervoer. Rivieradreef 37 haarlem apparaten kaart stadsplattegrond, satellietweergave. BCC adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met BCC. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over BCC delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schalk GSM Schalk GSM 32 meter
Blokker Blokker 104 meter
Bink Fournituren Bink Fournituren 3 km Alles op het gebied van fournituren, schoen- en leerverzorging, biologische produkte...
Handyman Handyman 3 km Ik vind de Handyman zo'n fijne winkel om spullen te kopen die je echt nodig hebt. Ik ...
CeX CeX 3 km Ik kom al jaren langs bij deze goeie zaak voor van alles en nog wat, elke keer word i...
Blokker Blokker 3 km
Apple Store Apple Store 3 km Super geholpen, uiteindelijk niet gekocht omdat ik nog even wilde nadenken en niet in...
Dexman Dexman 4 km Bij Dexman heb ik een goed gevoel. De medewerkers helpen mij altijd keurig. Zal hun z...
Blokker Blokker 4 km
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid