facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Handencentrum de Langstraat

Handencentrum de Langstraat

Info

Gespecialiseerd in de behandeling van hand- en polsklachten

Geschiedenis

Eerstelijns fysiotherapiepraktijk
Gespecialiseerd in handen

Gewrichten, banden en spieren van de hand en onderarm zijn nauw met elkaar verbonden. Een klein letsel hieraan kan al moeite geven met bewegen. Uw handen zijn onmisbaar. Topfysiotherapie Handencentrum de Langstraat is gespecialiseerd in het behandelen klachten aan handen, armen en vingers.

Voor jong en oud
Het centrum is er voor jong en oud, voor problemen die komen door sport, spel, werk, het klimmen der jaren, maar ook na een operatie of bij chronische pijn.

Wanneer naar de handfysiotherapeut
Bij pols-, hand- en vingerletsel zonder operatie. Voorbeelden: een breuk, een gewricht dat uit de kom is geweest, een afgescheurde pees.
Bij gewrichtsslijtage (artrose), duimklachten, gewrichtsontsteking, onbegrepen polsklachten en dystrofie.
Bij overbelastingsklachten, bijvoorbeeld een peesontsteking, springvinger of triggerfinger.
Bij een zenuwbeklemming, zoals bijvoorbeeld het carpaal tunnelsyndroom.
Na de operatie van pees-, gewrichts- en zenuwletsel, bij het carpaal tunnelsyndroom, de ziekte van Dupuytren en andere chirurgische ingrepen.

Beste mogelijke behandeling
Wat de reden van uw komst ook is, met een doelgerichte behandeling zijn wij u altijd deskundig van dienst. Wij helpen u zo snel mogelijk van uw klacht af of dragen bij aan de best mogelijke revalidatie. Samen met u willen wij inzetten op een zo kort mogelijke behandelperiode.

Maatwerk spalk zonder te wachten
Als het nodig is, maakt uw handtherapeut, direct in het handcentrum, voor u een maatwerk spalk die perfect past. U hoeft er niet op te wachten.

Officieel geregistreerde fysiotherapeuten
In het Handencentrum zijn officieel geregistreerde fysiotherapeuten u van dienst. Zij hebben specifieke kennis en ervaring in het behandelen van alle soorten klachten in de hand-arm-regio. Zij zijn eveneens lid van het Nederlands Genootschap voor Handtherapie. Hier bent u letterlijk in vertrouwde handen.

Adres: Tinie de Munnikstraat 29, 5151 VW Drunen
Telefoonnummer: 0416-745165
Stad: Drunen
Route: Tinie de Munnikstraat 29
Postcode: 5151 VW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Handencentrum Zaltbommel, Handencentrum Weert
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Topfysiotherapie Drunen Topfysiotherapie Drunen 206 meter Praktijk voor Arbeids-, Fysio-, Manuele-, Geriatrie-, Sport-, Kinder- en Cesartherap...
Top Huidzorg Drunen Top Huidzorg Drunen 206 meter Voor de behandeling en advisering bij huidproblemen en medische nazorg bij brandwonde...
Changing Lifestyle Drunen Changing Lifestyle Drunen 371 meter Changing Lifestyle Drunen staat voor een combinatie van beweging, orthomoleculaire co...
FysioCompany 't Station FysioCompany 't Station 841 meter FysioCompany 't Station is de nieuwe lokatie van FysioCompany Julianastraat Vanaf ein...
Fysiocare Drunen Fysiocare Drunen 863 meter Via een tip ben ik bij fysiocare terecht gekomen met nek en schouder klachten. Ik ben...
FysioCompany Strikkers,de Rooij & Jongmans FysioCompany Strikkers,de Rooij & Jongmans 1 km Kundige fysiotherapiepraktijk, goede sfeer, en met wie het erg fijn samenwerken is.
Recensies
Het komt over alsof het personeel er geen zin in heeft en alles dus z.s.m. wil afronden. Hierdoor komen ze onvriendelijk en ongeïnteresseerd over. Dit geldt voor zowel de telefoniste als de therapeut.
Goede begeleiding!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid