facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysiocare Drunen

Fysiocare Drunen

Info

Fysiotherapie, Manuele Therapie, Kinderfysiotherapie, Fysio Fitness en
specialistisch centrum Shockwave therapie.

Geschiedenis

Fysiotherapie
Oefentherapie
Kinderfysiotherapie
McKenzie
Medical Taping
Ergotherapie
Medische Fitness.

Specialistisch centrum Shockwave therapie bij chronische peesblessures.

Fysiocare Drunen combineert meerdere effectieve therapievormen om u zo snel mogelijk weer op gang te helpen.



"Fysiotherapie, Manuele Therapie, kinderfysiotherapie, Revalidatie, Training en Medische Fitness voor uw verantwoorde begeleiding.Wij staan bekend door onze goede en snelle service, kwaliteit en gemoedelijke sfeer.Daarnaast bieden we een breed aanbod op gebied van Fysiotherapie, Fysiofitness, Ergotherapie, Kinderfysiotherapie, Manuele Therapie, ArbeidRevalidatie, Mc Kenzie, Medical Taping en Medische Fitness,Wij staan graag voor u klaar!"
Adres: Stationsstraat 14, Drunen, the netherlands, 5151HB Drunen
Telefoonnummer: 0416-382527
Stad: Drunen
Route: Stationsstraat 14, Drunen, the netherlands
Postcode: 5151HB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 19:30
Vrijdag: 08:00 - 14:30
Zaterdag: 08:00 - 11:00


op zoek naar gerelateerd: Fysio ekkerstraat Bergeijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FysioCompany 't Station FysioCompany 't Station 103 meter FysioCompany 't Station is de nieuwe lokatie van FysioCompany Julianastraat Vanaf ein...
FysioCompany Strikkers,de Rooij & Jongmans FysioCompany Strikkers,de Rooij & Jongmans 415 meter Kundige fysiotherapiepraktijk, goede sfeer, en met wie het erg fijn samenwerken is.
Topfysiotherapie Drunen Topfysiotherapie Drunen 657 meter Praktijk voor Arbeids-, Fysio-, Manuele-, Geriatrie-, Sport-, Kinder- en Cesartherap...
Top Huidzorg Drunen Top Huidzorg Drunen 657 meter Voor de behandeling en advisering bij huidproblemen en medische nazorg bij brandwonde...
Handencentrum de Langstraat Handencentrum de Langstraat 863 meter Het komt over alsof het personeel er geen zin in heeft en alles dus z.s.m. wil afrond...
Changing Lifestyle Drunen Changing Lifestyle Drunen 934 meter Changing Lifestyle Drunen staat voor een combinatie van beweging, orthomoleculaire co...
Recensies
Via een tip ben ik bij fysiocare terecht gekomen met nek en schouder klachten. Ik ben erg tevreden met de manier van afspraken maken als nieuwe cliënt met het agenda systeem online. Ik heb de behandelaar J. Van Laarhoven toegewezen gekregen. Hij behandeld goed, denkt mee en verder dan alleen meer beetje duwen en weer de deur uit. Hier word fysio aangepakt om naar een oplossing te werken op lange termijn.
5 behandelingen gehad voor onze baby waarvan we niets zijn opgeschoten! Overgestapt en meteen resultaat! Klacht meerdere malen voor gelegd en werd niet serieus genomen!
Naar aanleiding van een vervelende kuitblessure ben ik bij fysiocare geweest. Wat heel fijn was, was dat ik na mijn telefoontje al heel snel terecht kon. Ik werd vriendelijk geholpen, mijn fysiotherapeut was zeer kundig en wist mij al vrij snel te vertellen wat t behandelplan zou moeten zijn. Na tapen, loopoefeningen en prikken om de druk eraf te halen kon ik na enkele sessies zelfs alweer een beetje hardlopen. Fysiocare bedankt! Bij een volgende blessure weet ik waar ik moet zijn.
Ik ben zeer kundig geholpen door mijn fysiotherapeut. Wat ik fijn vond is dat ze tijd voor me namen, goed luisterden naar het probleem en dat ze alles in overleg met mij deden. Samen hebben we het probleem aangepakt. Mooie praktijk, fijne sfeer. Mocht ik in de toekomst nog eens klachten hebben, dan ga ik zeker weer naar fysiocare!
We komen hier al jaren en zijn uiterst tevreden! Na een knie-operatie meer dan prima begeleid. Ook bij kleinere blessures hebben ze je zo weer op de been. En zelfs de kinderen maken gebruik van de kinderfysio wat ze ook nog eens erg gezellig vinden. Er hangt een informele en fijne sfeer. Kan deze fysio iedereen aanbevelen!!
Manueel therapeut heeft geen verstand van zaken. zegt te kunnen helpen en dat hij weet waar het probleem ligt maar vervolgens kan hij er niks mee en blijft de pijn en de klachten hetzelfde. Of zelf erger naar zijn behandeling Edit: Bespreken werkt bij jullie niet! Blijven er toch maar bij dat jullie personeel niks fout kan doen. Dus niet zo triest hier gaan doen dat jullie het willen oplossen! Want dat deden jullie toentertijd ook niet!
Fysiocare is zeer professionele praktijk met alleen maar vakmensen. Na een aantal behandelingen al klachtenvrij. Een echte aanrader.
Inmiddels ben ik behandeld door meerdere fysiotherapeuten in deze praktijk. Mijn ervaring is elke weer positief. Verstand van zaken, goede begeleiding in een prettige sfeer.
Super deskundig en professioneel. Je kunt aan alles zien dat Fysiocare werkt met vakmensen!!
Snel afspraak, geen wachttijden, duidelijk en effectief contact. Goed adres!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid