facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Handelsonderneming Maurits van den Hoek

Handelsonderneming Maurits van den Hoek

Info

Welkom bij Handelsonderneming Maurits van den Hoek
Uw specialist in Tuin- en parkmachines!
Verkoop-Reparatie-verhuur

Geschiedenis

Handelsonderneming Maurits van den Hoek is gevestigd en kantoorhoudend in Smilde vanuit deze locatie doen wij de verkoop-reparatie-verhuur van al onze producten en machines ook word van deze locatie onze webshop onderhouden en worden hier alle webshop orders verwerkt

Openingstijden
ma t/m vrij op afspraak
za van 10:00 tot 15:30



"Vakhandel tuin en parkmachines voor professionals en particulier showroom en eigen werkplaats reparatie onderdelen en revisie alle merken machines"
Adres: Industrieweg 13B, 9422CX Smilde
Telefoonnummer: 0641552681
Stad: Smilde
Route: Industrieweg 13B
Postcode: 9422CX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bosma Tuinmachines Bosma Tuinmachines 1 km Leuk adres om spullen te lossen, word er goed geholpen en vriendelijk te woord gesta...
Recensies
Maurits heeft mijn particulier aangekochte tractor snel en veilig bij mij thuis bezorgd. Alles volgens afspraak en tegen een eerlijke vergoeding. Nogmaals bedankt voor de TOP service!
Maurits doet zijn werk, probeert te helpen waar hij kan! En levert uitstekende service! Als.je iets zoekt regelt hij het voor je.
H.o. Maurits van den Hoek uit Smilde is een eerlijk en betrouwbaar bedrijf. Ik heb hier al een aantal machines gekocht en ben daar zeer tevreden over. Ook machines repareren is voor Maurits geen probleem. Met andere woorden een aanrader en nette prijzen.
Tuin en Park Machines Maurits van den Hoek uit Smilde zou ik zeker aanbevelen..Goede service en kwaliteit en de prijzen van machines zijn zeer netjes.
info gevraagt en ben super geholpen door ze . en heel snel geholpen echt super bedrijf mocht ik ooit wat willen hebben koop ik het zeker bij dit bedrijf als bedrijf wand ze zijn super vriendelijk en heel duidelijk en daar hou ik van.
Uitstekend service... Kwaliteit en vriendelijkheid... Zal de heer van den Hoek aan iedereen aanbevelen voor zowel onderhoud van uw machines danwel het aanschaffen van nieuwe en gebruikte machines
Top serves en altijd goed advies!
Super klant vriendelijk en een super monteur
Veel advertenties, weinig machines
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid