facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bosma Tuinmachines

Bosma Tuinmachines

Info

Fa Bosma biedt u verkoop en goede service in: Tuinmachines, werkkleding, diervoeders, gereedschap, hengelsport, en nog veel meer!



"Wij bieden u een ruim assortiment aan in diverse categorieën. Hierbij kunt u denken aan tuinmachines met bijpassende onderdelen en accessoires. Daarnaast is er een werkplaats aanwezig met deskundige opgeleide monteurs, die jarenlang ervaringsspecialisten zijn op het gebied van service en onderhoud.Tevens hebben wij diervoeders/ dierbenodigdheden, hengelsport, gereedschappen en bedrijfskledingkleding/ schoeisel. Merken als Snickers Workwear en Herock Workwear zijn in onze kledinghoek te vinden. Ook bieden wij het bedrukken of borduren van bijvoorbeeld uw bedrijfslogo aan op de kleding.Kom gerust eens langs voor meer informatie, service, onderhoud of handige tips. Onze verkoopmedewerkers adviseren u met alle plezier!"
Adres: Rijksweg 45, 9422CD Smilde
Telefoonnummer: 0592459161
ln.edlimsamsob@ofni
Stad: Smilde
Route: Rijksweg 45
Postcode: 9422CD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: https bosma tuin parkmachines husqvarna dealers, bosma campers, lozeman smilde, tuinmachines assen, bosma vuurwerk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Handelsonderneming Maurits van den Hoek Handelsonderneming Maurits van den Hoek 1 km Maurits heeft mijn particulier aangekochte tractor snel en veilig bij mij thuis bezor...
Recensies
Leuk adres om spullen te lossen, word er goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan.
De hengelsport afdeling is flink verbeterd. De hele winkel is mooi geworden.
Koop voor 979 . Na betaling valt sevice weg. Wordt gebracht als het hun uitkomt. Uiteindelijk zelf maar opgehaald. Toch nog 3 sterren.
Moderne zaak met overal een gepaste en betaalbare oplossing voor. En een mooi modern nieuw pand !
Zeer klantvriendelijk, altijd tijd voor een praatje, behulpzaam en goede service
Vandaag een pomp gehaald, goede uitleg gekregen. Vriendelijke mensen die meedenken. Tevreden klant hier.
Een mooie winkel, ze voor zien je van goed en eerlijk advies. En geven goeie service als er iets is lossen dat zeer goed op. Neem maar eens een kijkje.
Goede service. Helaas bestelling nog niet binnen, maar de omstandigheden werden duidelijk uitgelegd. Hopelijk wordt dit gauw opgelost.
Ik ben zeer tevreden over Bosma Tuinmachines, vriendelijk personeel, niet duur en altijd eerlijk en uitgebreid advies. Blijf hier zeker terug komen!
Bijzonder veel keuze en geweldig advies. goede service. Zeer tevreden. Was de eerste ervaring met dit bedrijf. Hebben een bladblazer bij ze gekocht. Wij gaan in de toekomst zeker weer naar hen toe.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid