facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HaarlemXL

Info

HaarlemXL - speciaal voor cultuur & uitgaan
Kijk op www.newton-media.nl voor al onze producten

Geschiedenis

Deel nu met anderen waarom ze ook moeten gaan.

HaarlemXL is een platform waar makers en liefhebbers van cultuur, podiumkunst en beeldende kunst, op samenkomen en kennis van elkaar kunnen nemen.

Op deze facebook pagina vragen we mensen, die een mooie voorstelling, expositie, film en/of concert hebben gezien, dit te delen – mond tot mond reclame, werkt namelijk het best. Zo hopen we dat ook anderen enthousiast worden gemaakt en inspiratie krijgen om te genieten van het kunst en cultuur aanbod in en rondom Haarlem.

Tevens krijgen makers of organisatoren van o.a. voorstellingen, exposities of muziek hier de mogelijkheid zichzelf te promoten via het netwerk van HaarlemXL.

Naast berichten over kunst, cultuur en uitgaan, willen we op deze pagina ook gewoon laten zien waarom Haarlem zo’n ontzettend leuke stad is! We geven op HaarlemXL dus ook berichten en foto’s plaatsten van o.a. de mooie (historische) gebouwen, de leuke – typisch Haarlemse – winkeltjes en tevens belichten we bekende Haarlemmers (BH-ers).

HaarlemXL – speciaal voor kunst, cultuur en uitgaan. Hier zie je wat er leeft en speelt, en waarom we trots kunnen zijn op Haarlem

SAMEN MAKEN WIJ HAARLEM EXTRA LEUK!!

Missie XL:
Kunstenaars, acteurs, muzikanten, artiesten en andere creatieve mensen, laten zich over het algemeen leiden door liefde en passie – door een ideaal. Zij zijn de spiegels van onze beschaving en geven kleur aan onze wereld.

Het zijn veelal mensen die zich niet laten leiden door geld, prestige en macht, maar dus wel een belangrijke (en helaas vaak een ondergewaardeerde) rol hebben in de maatschappij. De crisis en de bezuinigingen zullen het culturele landschap de aankomende jaren ingrijpend veranderen.

Vandaar dat we juist deze mensen willen steunen en dat doen we door een platform te creëren waarop het publiek in Haarlem en omgeving te zien krijgt wat er allemaal op het (culturele) programma staat.

Ook willen we liefhebbers van kunst, cultuur en uitgaan (inter)actief betrekken bij de promotie van kunstenaars, acteurs, muzikanten, artiesten en culturele/creatieve instellingen en organisaties.

Onze missie is om op lokaal niveau het culturele en uitgaansleven te bundelen, te versterken en te promoten. Ons doel is om meer bezoekers te generen voor voorstellingen, concerten, tentoonstellingen en andere festiviteiten en activiteiten in Haarlem en omliggende gemeentes.

Dit denken we te kunnen bereiken, door niet alleen te berichten over kunst, cultuur en uitgaan, maar het breder te trekken en ook aandacht te besteden aan alles wat Haarlem en omgeving zo leuk maakt; en aan alles en iedereen waarop de inwoners in en rondom Haarlem trots mogen zijn.

Onze is liefde voor Haarlem is XL.



"Opslagruimte in Haarlem huren? Bij M3 self-storage Haarlem huur je met de laagste prijsgarantie én gratis ophaalservice. Daarnaast is iedere opslag standaard gratis verzekerd tot € 5.000,- en beveiligd met een bewegingsdetector in de opslagruimte! De opslagruimtes zijn ideaal voor wanneer je ruimte te kort hebt bij bijvoorbeeld verbouwing, verhuizing of structureel een extra kamer nodig hebt. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende bezichtiging!"
Adres: Stationsplein 80, 2011 LM Haarlem
Telefoonnummer: 023 737 0546
Stad: Haarlem
Route: Stationsplein 80
Postcode: 2011 LM


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 13:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Safestore Haarlem, Bouwmaat Haarlem, MijnSafestore Haarlem XL, Waarderweg 31 Haarlem, HORNBACH Haarlem, Karwei Haarlem, Gamma Haarlem, Toolstation Haarlem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hot Networkz Hot Networkz 171 meter
Roads Print en Pixels Roads Print en Pixels 324 meter Zeer zelfstandig en een beetje flinke tegenwind. Fijn bedrijf!
De Adriaan Museummolen De Adriaan Museummolen 517 meter Van buiten erg mooi. Van binnen blijkbaar alleen te bezoeken met een gids waar je een...
Housewifeart Housewifeart 602 meter zelfgemaakte projecten
Kerstmarkt Haarlem Kerstmarkt Haarlem 624 meter De gezelligste en beste Kerstmarkt van Nederland. De hele binnenstad wordt omgetover...
Église Saint-Bavon de Haarlem Église Saint-Bavon de Haarlem 632 meter Mooie plek en wereldberoemd Müller-orgel, middenin een heerlijke stad.
St.-Bavo-Kirche St.-Bavo-Kirche 633 meter Die Große oder St.-Bavo-Kirche (niederländisch Grote of Sint-Bavokerk) ist eine dreis...
Opera Podium Nederland Opera Podium Nederland 782 meter Opera Podium Nederland het podium is voor u
studiostrijbosje studiostrijbosje 845 meter Creative workshops : Vision/dream board Persoonlijke wenskaart Andere workshops zul...
Voila Walhalla Voila Walhalla 861 meter Leuke omgeving, fantastische dag gehad met het gezin.
Bertram + de Leeuw Uitgevers Bertram + de Leeuw Uitgevers 864 meter Bertram + de Leeuw Uitgevers | Non-fictie | Influencers & bloggers | Instagram: bertr...
Botermarkt Botermarkt 877 meter
Johnnegenkerkenlive Johnnegenkerkenlive 923 meter Dit is de live pagina van goochelaar/mentalist/spreker John Negenkerken.Op deze pagin...
Gun Guitars Gun Guitars 967 meter Authentiek ambacht! Uitstekende kwaliteit! Haarlems trots! Als je een gitaar wilt lat...
Uitgeverij Holland Uitgeverij Holland 974 meter Uitgeverij Holland is een zelfstandige uitgeverij van kinder- en jeugdboeken
The Sales Unit Haarlem The Sales Unit Haarlem 1 km Top bedrijf super leuke mensen.
Studio MAPA Nederland Studio MAPA Nederland 1 km Vertaald door Google Prachtige landschappen erg mooi en ook veel mensen Origineel Ma...
Haarlem Tattoo Haarlem Tattoo 1 km Black and grey, traditional, geometrisch, water color, mandala. Het maakt niet uit we...
Recensies
Ik heb daar in Haarlem 5 jaar lang een plek gehuurd en moet zeggen dat ze hele goede service hebben. Klantvriendelijk en hulpzaam. Zeer tevreden
We hebben 6 maanden een ruimte gehuurd. Goed bedrijf en leuke medewerkers. Altijd 7x24 toegankelijk en voor aan- en afvoer gratis een aanhanger te leen. En een all-in-prijs, dus geen grappen achteraf. Prima!!
Echt super geregeld.. ik was opzoek naar opslag voor mijn spullen maar heb zelf geen auto tot beschikking.. toen kwam ik uit bij m3 self-storage en die halen dus gratis je spullen op en helpen mee ze in de storage te zetten.. echt zo goed geregeld helemaal top! Bedankt M3 en bedankt Magic Movers!!
Geweldig aardig personeel dat je altijd helpt als je even staat te stuntelen met de sloten of voor goed advies over verpakkingsmateriaal.
Geweldig goed geholpen door medewerker Lenny. Echt een topper! Mooie opslaglocatie voor je spullen, goed bereikbaar en van alle gemakken voorzien! Vriendelijk en professioneel personeel. Een aanrader voor wie een opslag in Haarlem zoekt!
Zeer vriendelijk en behulpzaam bij de eerste kennismaking, ook de verhuisservice aangeboden bij het aangaan van het contract was super, als het weer nodig is komen wij hier zeker weer terug. O ja, ook de verhuisdozen regeling waarbij je de gebruikte verhuisdozen weer kunt terug verkopen is zeer goed.
Goed georganiseerd, praktisch en toegankelijk. Sympathieke medewerkers die helder communiceren. Toen ik in tijdnood raakte met het leegruimen van mijn box, vanwege een miscommunicatie met verhuizers, werd me een gratis dagje extra opslag aangeboden. Het bleek uiteindelijk niet nodig, maar wel ontzettend aardig. Dank!
Moest van box wisselen ivm een verhuizing en werd zeer vakkundig en vriendelijk begeleid; had ook niets anders verwacht omdat M3 veel klantvriendelijker en efficiënter is dan Shurgard. Jammer van de eerste maand korting bij een verandering van box; misschien iets om te overwegen, dat zou tot nog meer loyaliteit leiden...en verdient zichzelf dus makkelijk terug.
Erg vriendelijk en behulpzaam al vanaf de eerste kennismaking, ook de verhuisservice aangeboden bij het begin van het contract was geweldig. Ik zou jullie zeker aan familie of vrienden die een opslagruimte nodig hebben, zeker willen aanbevelen.
Makkelijk bereikbaar. Veel keus aan verschillende afmetingen opslagruimte. Als je in de avond komt, moet je wel 19 keer je code ingeven om bij je nog te komen. Goed beveiligd dus. Overdekt in en uitladen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid