facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Haagse Tapijt & Vinyl

Haagse Tapijt & Vinyl
"Een tapijt in onze winkel kopen is voor u geen probleem en zonder risico, het maakt niet uit of het een designer tapijt, een Oosters tapijt of een ander tapijt is.In onze winkel vindt u het geschikte tapijt/karpet &vinyl waar u naar op zoek bent.Hier krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden die wij uw woning kunnen bieden.Natuurlijk bent u van harte welkom in onze ruime winkel voor alle uw wensen op het gebied van Tapijt & Vinyl"
Adres: Boekhorststraat 139 , Den Haag 2512 CN, NL
Telefoonnummer: 070 215 3600
Stad: Den Haag
Route: Boekhorststraat 139
Postcode: 2512 CN



op zoek naar gerelateerd: Vinyl coupons Den Haag, Vinyl vloer gratis gelegd Den Haag, Vloerkledenwinkel Den Haag, Tapijttegels Den Haag, C Tapijt, Tapijt vloerbedekking, Goedkope vinyl, Super zachte vloerbedekking
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Woondecor de Bruin Woondecor de Bruin 384 meter
Deco Home Briedé Deco Home Briedé 2 km Top zaak! Vanaf het eerste contact in de winkel, de offerte tot aan de oplevering zee...
Riloco Riloco 3 km
Schoon Interieur Schoon Interieur 4 km Goed geholpen en vriendelijke behulpzame medewerkers.
Recensies
Ik had deze winkel gevonden op internet en contact opgenomen, gekeken in de winkel en keuze kunnen maken. Mede door de snelle service, in mijn hele huis vinyl laten leggen binnen een paar dagen. Ik ben er erg blij mee hoe het is geworden en ben zeer tevreden. Zeker een aanrader !!
Buitenkleed voor achterdek boot op maat laten maken, en laten festonneren. Zondag rond 12 uur smiddag gebracht. En savond's om 17.30 uur werd het kleed thuis bezorgd. Eigenaar stelde zelf voor om het te bezorgen, zodat we een kleine bijdragen konden doen aan het milieu i.v.m. heen en weer rijden met de auto. Buitenkleed is super mooi geworden. Een zeer goede service. Zeker een aanrader.
Perfect de trap bekleed met Vinyl. Nette man en keurig gewerkt. Een aanrader deze onderneming
Super service en snelle levering. De medewerkers zijn ook superlief en denken mee met alle soorten mogelijkheden. Zeker een aanrader en zal er in de toekomst vaker terug komen !
Supergoede ervaring mee! Woensdagmiddag mijn tapijt gebracht en donderdagochtend kon ik het alweer halen! Keurig gefestonneerd! Heel professioneel en een goede service!
Zeer goed en vlotte service! Ik heb vertrouwen in de deskundigheid en service die geleverd is. Mijn volgende vloer koop ik ook weer hier!
Ik heb mijn vloer in mijn woning in Rotterdam helemaal door Haagse Tapijt & vinyl laten leggen. Ik ben super tevreden over de diensten en producten die geleverd zijn.
Super aardige mensen. Denken graag met je mee. Komen hun afspraken na. Tot de volgende keer!
Uitstekend service. Top resultaat. Hiernaast ook nog 'ns snelle service!
Goede service, verstand van zaken tegen een fair price.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid