facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Deco Home Briedé

"Heb je net een nieuwe woning, of ga je verbouwen in je huidige huis? Kom dan naar Thuisin Briedé in Den Haag. Daar hebben wij alles voor je woninginrichting. Zo helpen we je graag bij het maken van een keuze over o.a. vloeren, raamdecoratie of behang."
Adres: Ln van Nieuw Oost-Indie 72 , Den Haag 2593 BW, NL
Telefoonnummer: 070 383 8275
Stad: Den Haag
Route: Ln van Nieuw Oost-Indie 72
Postcode: 2593 BW



op zoek naar gerelateerd: Thuis in Den Haag, Raamdecoratie Den Haag, Deco Home verf
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Blokker Blokker 55 meter
Woonstudio Ingrid Winter Woonstudio Ingrid Winter 1 km Erg tevreden met mijn prachtige gordijnen die zie professioneel zijn opgehangen. Ingr...
Blokker Blokker 1 km
Hageman Hageman 2 km Pris haar verjaardag was top en heerlijk gegeten
KA KA 2 km
Flamant BIJ Laura Flamant BIJ Laura 2 km Schitterende zaak. Een aanrader!
Orientique Orientique 2 km Liegen over de levertijd. Bij bestellen, 1 dag. Bij de bevestigin 3 to 7 dagen. Heb h...
Melchior Interieur Melchior Interieur 2 km Wij zijn heel tevreden met onze meubels van Melchior. Alles is van goede kwaliteit en...
Warnars P L Warnars P L 2 km Vertaald door Google Bovenkant Origineel Top
Lifestyle Lifestyle 2 km
Steitner & Bloos FA Steitner & Bloos FA 2 km Mooie en warme vloerkleden.
Recensies
Top zaak! Vanaf het eerste contact in de winkel, de offerte tot aan de oplevering zeer vakkundig en plezierig. Ik raad Briedé van harte aan!
Zeer tevreden over de door mij bestelde gordijnen en luxaflex! Ook het advies in eerste instantie gegeven, klopte perfect. Gordijnen in woonkamer voor en achter en luxaflex in de keuken alles in dezelfde kleur en dat van een klein staaltje bij mij thuis! De adviseur verstaat zijn vak evenals degene die hier de klus geklaard heeft. Ik weet niet of ik namen mag noemen. Zo ja, dan geef ik het bedrijf toestemming om dat zelf te doen. Voor een eventuele volgende opdracht zal ik zeker dit bedrijf in de arm nemen.
Zeer indrukwekkend en mooie zaak! Ivm drukte heb ik moeten wachten. Zeer normaal in deze hectische drukke periode, de huizenmarkt en de bouw is explosief gestegen en mijn complimenten voor jullie geduld en mij als nieuwe klant te hebben gefaciliteerd, waarbij het mij opmerkte dat kwaliteit bovenaan staat! Dank en tot snel weer
Wat een rare zaak. We zijn hier een paar maanden geleden geweest voor hordeuren. Belafspraken werden steeds niet nagekomen, dus zelf maar weer bellen, we zijn in de winkel geweest, er kwam uiteindelijk een aardige man de maten opnemen, weer achteraan bellen en naar de winkel, offerte zou opgestuurd worden maar we zitten er nog op te wachten. Blijkbaar heeft men geen behoefte aan nieuwe klanten. Dus de hordeuren hebben we inmiddels elders gekocht en ook voor onze luxaflex gaan we maar naar een ander.
Wilde een pvc-vloer bij hen kopen en laten leggen. Vloer uitgezocht, Inmeetafspraak geweest, maar daarna maanden aan het lijntje gehouden. Beloftes terug te bellen worden keer op keer niet nagekomen, nooit een offerte gekregen. Na een officiële klacht nog steeds geen reactie. Dit is geen manier om mensen te behandelen.
Mooie collectie, maar slechte aftersales: - re-actief - gemaakte afspraken worden niet nagekomen Een bestelling kan fout gaan, zolang dit goed opgelost wordt is dit vervelend maar prima. Echter was het bij deze bestelling zo dat er tussen foutieve levering en correctie 6 maanden verstreken waarin er vanuit de winkel 2x contact is opgenomen, waarvan 1x voor een nieuwe leveringsafspraak. Onduidelijke stelposten worden in de offerte opgenomen waarbij je wel mag betalen, maar er, ondanks herhaaldelijke toezeggingen, niks terugbetaald wordt. De keuze voor deze winkel was genomen omdat wij dachten een winkel te hebben die kwaliteit levert in materialen en afhandeling. Dit is totaal niet waargemaakt.
Inmiddels alweer een maand geleden bij Briede in Den Haag geweest en op de dag zelf gevraagd om een offerte voor 3 type vloeren. 3 telefoontjes en nog een extra bezoek aan de zaak later inclusief verschillende loze beloftes nog steeds niets ontvangen. Kortom: zonde van alle tijd en moeite, geen aanrader dus!
Goede communicatie. Goede service. Komen hun afspraken na! Kortom een top zaak.
Goede service. Klein technisch probleem ook ruim na installatie datum flexibel opgelost!
Mooie woonwinkel met breed assortiment en goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid