facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hét Verzendhuis

Hét Verzendhuis

Info

Hét Verzendhuis is het moderne postkantoor en onderscheidt zich door vervoerder onafhankelijk te zijn. Altijd de beste of goedkoopste verzendoplossing voor uw post en pakketten.

U kunt uw post en pakketten dagelijks aanleveren aan onze balie.

Geschiedenis

Winkels en detailhandel



"Hét Verzendhuis is het moderne postkantoor en onderscheidt zich door vervoerder onafhankelijk te zijn. Bij Hét Verzendhuis kunt u kiezen voor DHL, DHL Express, DPD, FedEX, GLS, PostNL en UPS voor het versturen van uw pakketten. Voor het versturen van post werken wij samen met PostNL.Ook voor het versturen van afwijkende zendingen zoals stukgoed en pallets hebben wij een passende oplossing.Hét Verzendhuis is tevens een DHL ServicePoint, DPD Parcelshop, GLS ParcelShop, Homerr ServicePunt en een UPS Access Point voor het afhalen, inleveren en/of retourneren van DHL, DHL Express, DPD, GLS, Homerr en UPS pakketten."
Adres: De Marowijne 13d, 1689 AR Zwaag
Telefoonnummer: +31 (0)88 123 84 50
Stad: Zwaag
Route: De Marowijne 13d
Postcode: 1689 AR


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dutchned B.V. Dutchned B.V. 46 meter Vanmorgen kwamen een chauffeur van dit bedrijf keukenapparatuur afleveren. Vroeg in d...
Theo Rood berging en transport B.V. Theo Rood berging en transport B.V. 411 meter Deskundig en vooral een gezellige man. Heeft de situatie heel goed aangevoeld. TOP.
Moeijes int. transporten Zwaag Moeijes int. transporten Zwaag 779 meter mooi bedrijf.
Good Services Good Services 2 km Good services is een jong bevrachtingskantoor. Wij bieden verschillende diensten aan ...
Recensies
Altijd super aardig en na een paar keer weten ze al wie je bent. Prima openingstijden. Ik heb er geen probleem mee. Super fijn voor mijn vinted pakketten dat ik bijna met elk verzendbedrijf bij ze terecht kan. Ook via de app zijn ze bereikbaar en behulpzaam. Toppers!
Arrogant en onbeschofte personeel bij de balie gehad.
Ideaal dat je er met verschillende verzend bedrijven terecht kunt. Super aardig personeel, ik kom er graag, weten op een gegeven moment ook wie je bent!
Vriendelijk personeel, altijd tevreden wanneer ik mijn pakketje verzend of ophaal
Zo makkelijk met jullie hulp
Fijn personeel & altijd vriendelijk. Veel verzend opties bij elkaar! In 1 woord top
Voor een verzend en afhaalpunt wat zoveel diensten biedt zijn de openingstijden niet redelijk en niet van deze tijd. Je laat iets naar een afhaalpunt sturen, omdat je overdag werkt en dus niet thuis bent. Maar vervolgens kan je het dus niet ophalen omdat het verzendhuis "zomer tijden" hanteert. En vervolgens zijn ze ook nog eens niet op zaterdag open. Nu moet ik speciaal vrij nemen, dan had de buurvrouw het pakketje wel aan genomen. Van 12:00 t/m 17:00uur
Het zal wel vervelend zijn voor het personeel dat de klant vergeten is om het pakket dicht te plakken, maar om dan meteen te zeggen dat je €2,- moet betalen om een tape-rol te kopen?! Zooooooo klantonvriendelijk. Wat voor moeite is het? Een rol of twee op jaarbasis als service verlenen voor die ene klant die het vergeten te plakken is? Ze verkopen liever ‘nee’. Ik ben weggelopen zonder het pakketje afgegeven te hebben.. Zeer klantonvriendelijk! Ik rijd liever door naar Wervershoof dan dat ik nog eens bij het Verzendhuis kom.
Vriendelijke medewerkers en het is nooit erg druk. Goed geholpen met een pakket naar Italië, hier hadden ze een hele scherpe prijs voor.
Fijn personeel, zeer klantvriendelijk en een hele goede service.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Hét Verzendhuis met het openbaar vervoer


Zwaag, De Marowijne 100 meter
232
Zwaag, De Marowijne 140 meter
232
Zwaag, Butterwoud 190 meter
132
Zwaag, Butterwoud 200 meter
132
Zwaag, Waarschap 270 meter
232

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid