facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dutchned B.V.

Dutchned B.V.

Info

Logistiek bedrijf



"Logistiek dienstverlener in de meubel en witgoedbranche."
Adres: De marowijne 11b, 1689ar Zwaag
Telefoonnummer: 0229-295372
Stad: Zwaag
Route: De marowijne 11b
Postcode: 1689ar


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hét Verzendhuis Hét Verzendhuis 46 meter Altijd super aardig en na een paar keer weten ze al wie je bent. Prima openingstijden...
Theo Rood berging en transport B.V. Theo Rood berging en transport B.V. 365 meter Deskundig en vooral een gezellige man. Heeft de situatie heel goed aangevoeld. TOP.
Moeijes int. transporten Zwaag Moeijes int. transporten Zwaag 740 meter mooi bedrijf.
Good Services Good Services 2 km Good services is een jong bevrachtingskantoor. Wij bieden verschillende diensten aan ...
Recensies
Vanmorgen kwamen een chauffeur van dit bedrijf keukenapparatuur afleveren. Vroeg in de ochtend werd ik al gebeld dag betrokkene niet wist hoe hij op ons eiland goeree-overflakkee moest komen. De brug over het haringvliet wordt namelijk onderhouden. Uiteindelijk is het de chauffeur toch gelukt. Hij wilde de apparatuur niet binnen brengen, terwijl de website van Keukenloods vrij duidelijk is en zegt dat de bezorgers dit wel doen. De spullen zijn wel netjes geleverd en compleet. De chauffeur is weggegaan zonder mij te laten tekenen of wat dan ook. Een erg vervelende ervaring en ook behoorlijk kinderachtig.
Uitstekende service bij de aflevering van de bij 123apparaten bestelde vriezer. Met track en trace tijdig op de hoogte en wegens onvoorziene omstandigheden vertraging door de chauffeur Lars 2x telefonisch gemeld. Aflevering tot in de keuken en oude meegenomen. Prettig contact
zending is keurig netjes prima op afgesproken tijd afgeleverd ; de communicatie/mails vanuit Dutchned vooraf was heel goed geregeld en duidelijk . vriendelijk dank daarvoor.
Zeer slecht komen de levering afspraken niet na. Dag voor levering bellen ze eind van de dag dat ze morgen niet komen. . Komen ze een paar dagen later eindelijk. Zeggen ze we bellen een half uur van te voren. Wat denk je 5 minuten voor dat ze komen komt er een sms we zijn er zo.. Makkelijk deze bezorg afspraken.. Nooit mee samen werken
Onze nieuwe koelkast toch nog om 20.30 uur geleverd door dutchned. De bezorger Lars was heel correct en vriendelijk en nam de tijd om uit te leggen waarom de bezorging vertraagt was. Oude koelkast meegenomen, top service .
Voordat de levering plaats vond werd ik keurig door Dutchned gebeld en werden er levertijden en dagen voorgesteld . De afgesproken dag bleek later van onze kant niet uit te komen. Opnieuw gebeld en was geen probleem verschoven naar andere dag en tijd! Top geholpen door de telefonistes en chauffeur.
0 sterren!!! Ontzettend slechte ervaring met Dutchned. De eerste bezorg afspraak werd op het laatste moment geannuleerd, terwijl de bezorger al onderweg was volgens de track en trace. De 2de afspraak werd ook niet nagekomen en werd ik niet eens op de hoogte gesteld. Er kwam die dag gewoon niemand opdagen. Bij de derde afspraak lukte het eindelijk wel, maar helaas was de onderkant van de tv doos zeiknat en beschadigd. De tv was gelukkig niet beschadigd.
De spullen werden keurig binnen het aangegeven tijdvak afgeleverd door een jongeman van Dutchned, Lars. Opvallend was al dat Lars ervoor koos de zware vrachtwagen niet op de oprit te plaatsen om schade aan de oprit te voorkomen. Vervolgens heeft hij de spullen uiterst behoedzaam op de door mij aangewezen plaats neergezet. Prima bedrijf met prima personeel!
Gemelde bezorgingstijd tussen 1335 en 1635. Vanaf 1300 vrij genomen van mijn werk. Heeft de bezorger al om 1230 aan de deur gestaan! Het te bezorgen artikel betreft een inductie fornuis. Oude fornuis al gedemonteerd. Opgebeld naar Dutch Ned hoe dit op te lossen aangezien er hier in huis nl ook voor 3 jonge kinderen gekookt moet worden. Telefoniste had hier geen boodschap aan. Morgen avond hadden ze wel een gaatje om 1900. Slechte zaak!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid