facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GVKauto

GVKauto

Info

GVKauto is al 20 jaar actief in de in- en verkoop van gebruikte auto’s en gespecialiseerd in het segment “jong gebruikt”.

Geschiedenis

Klasse occasions voor een betaalbare prijs. Dat is al 15 jaar de strategie. Zo'n 6 jaar geleden hebben we de intrek genomen in ons nieuwe pand aan De Hoogjens te Sleeuwijk. Graag nodig wij u uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. Dat kan op zaterdag tussen 9.00 en 16.00 maar ook door de week. Graag maken wij dan met u een afspraak wanneer u dit het beste uitkomt (dit kan ook 's avonds).

Gebr.Van Krugten VOF

Adres: Hoogjens 8a, 4254XW Sleeuwijk
Telefoonnummer: 0183310901
Stad: Sleeuwijk
Route: Hoogjens 8a
Postcode: 4254XW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CSA Schadeherstel CSA Schadeherstel 76 meter Al was de schade niet aanzienlijk een strip er afgetrokken en vermoedelijk met de fie...
Car Centre Sleeuwijk Car Centre Sleeuwijk 367 meter Heel fijne garage. Zeer hulpvaardig en deskundig personeel. Aanbevolen
Autobedrijf van Andel Autobedrijf van Andel 1 km Vriendelijk en toegankelijk personeel
Recensies
Service prima, op afspraak alle tijd genomen.
Fijn bedrijf. Lekker recht door zee. Je weet vrijwel direct waar je aan toe bent. Een afspraak buiten de reguliere openingstijden is geen enkel probleem.
Goed geholpen en er wordt alle tijd voor je genomen. Als jeoets vraagt en ze weten het niet dan zoeken ze het gelijk even op. Super service!!
Heel fijn geholpen en een nette aflevering van de auto
Prettig geholpen bij de aankoop. Auto bleek echter nog voor enkele duizenden euro's aan reparaties nodig te hebben. Toen was er ineens niets meer mogelijk. Jammer.
Zeer klantvriendelijk, en met een goed gevoel hier een auto gekocht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid