facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CSA Schadeherstel

CSA Schadeherstel

Info

CSA, de schadehersteller in de regio

Geschiedenis

CSA, de schadehersteller in de regio

Collectief Schadeherstelbedrijf Altena is een schadeherstelbedrijf voor auto's, destijds gestart door 9 BOVAG Autobedrijven. Ervaren bedrijven die hun knowhow wat betreft schadeherstel gebundeld hebben om de hoogste kwaliteit en zekerheid te bieden die u als klant verdient. Tevens om zo te kunnen concurreren binnen een steeds meer één wordend Europa.

Vaklieden met jarenlange ervaring

Die 'kwaliteitszekerheid' wordt gegarandeerd door het gebruik van zeer geavanceerde, ultramoderne apparatuur en vaklieden met jarenlange ervaring. Ook op het gebied van milieu en veiligheid komt bij CSA het één en ander tot uiting: afzuigsystemen, hypermoderne spuitcabines en verantwoord afvalbeheer. Zo neemt CSA in de regio een vooraanstaande plaats in.

Totale afhandeling

Wij verzorgen de totale afhandeling van een autoschade. Vanaf het moment dat u met schade bij ons, of bij een van onze partners, binnenstapt wordt alles voor u geregeld. Zonodig ook vervangend vervoer. Afspraken met de verzekeringsmaatschappijen kunt u ook aan ons overlaten: wij hebben daarmee veel ervaring en kunnen u zo veel hoofdbrekens besparen.

Garantie

Natuurlijk wilt u uw beschadigde auto in dezelfde staat weer terug als voor de schade. Wij repareren dan ook alleen met originele onderdelen en volgens de fabrieksspecificaties. Alleen zo blijft uw fabrieksgarantie behouden. Bovendien krijgt u van ons Focwagarantie van maar liefst 4 jaar op plaat -en spuitwerk.

Adres: De Hoogjens 13, 4254 xv Sleeuwijk
Telefoonnummer: 0183301075
Stad: Sleeuwijk
Route: De Hoogjens 13
Postcode: 4254 xv


Openingstijden

Maandag: 07:45 - 17:30
Dinsdag: 07:45 - 17:30
Woensdag: 07:45 - 17:30
Donderdag: 07:45 - 17:30
Vrijdag: 07:45 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GVKauto GVKauto 76 meter Service prima, op afspraak alle tijd genomen.
Car Centre Sleeuwijk Car Centre Sleeuwijk 355 meter Heel fijne garage. Zeer hulpvaardig en deskundig personeel. Aanbevolen
Autobedrijf van Andel Autobedrijf van Andel 1 km Vriendelijk en toegankelijk personeel
Recensies
Al was de schade niet aanzienlijk een strip er afgetrokken en vermoedelijk met de fietstassen van een bezorger ook een hoek van zijn lak ontdaan, ik had niet dit resultaat verwacht. De strip was in nieuw staat en de lakschade was zeer mooi bijgewerkt, wat zeg ik, weggewerkt. 5 sterren voor dit vakwerk, het is een aanrader.
Schade aan mijn Bmw is weer mooi gerepareerd! Ondanks dat de reparatie geen week werk was, mocht ik de auto halen en brengen op de zaterdag! Top Service.
Kind van 3 levert beter spuitwerk
Service uitstekend
Goede service!
Klantvriendelijkheid en goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid