facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GranJodi.nl

GranJodi.nl

Info

GranJodi bestaant uit zelfstandige appartementen, voorzien van een eigen keuken, badkamer, terras. U kunt deze appartementen huren met of zonder ontbijt.

Geschiedenis

Welkom bij Gran Jodi!

GranJodi is een gezellig vakantieverblijf in het Noorden van Nederland. U kunt hier vakantieappartementen huren voor een korte of langere vakantieperiode. Dit kan zowel met ontbijt of zonder ontbijt.

GranJodi is gevestigd midden in het Friese dorp Damwoude, waar eetgelegenheden en winkels op loopafstand zijn te vinden.

Het sfeervolle stadje Dokkum ligt drie kilometer ten noorden van Damwoude. Dokkum is de Noordelijkste stad van de Friese Elfsteden. Vanuit Damwoude zijn er leuke fietsroutes, die u door het mooie en rustige landschap leiden.

GranJodi biedt u alle hedendaagse voorzieningen en faciliteiten aan, in de gezellig ingerichte appartementen. Elk appartement is voorzien van een eigen toilet, douche, keuken met kookgelegenheid, internetverbinding, terras en nog veel meer.

Damwoude ligt centraal gelegen en is goed bereikbaar vanaf het Lauwersmeer, Dokkum, Leeuwarden en Drachten.

Wij hopen u welkom te heten bij GranJodi!

Adres: Voorweg 33, 9104 BT Damwoude
Telefoonnummer: +316 18 358 004
Stad: Damwoude
Route: Voorweg 33
Postcode: 9104 BT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boerenthuis de Prikkebosk Boerenthuis de Prikkebosk 2 km Je kan je geen beter plekje inbeelden. Gezellig, ruim, ontspannend, leuk speelgoed. W...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid