facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boerenthuis de Prikkebosk

Boerenthuis de Prikkebosk

Info

Boerderij de Prikkebosk moet je beléven! Kinderen vinden de bedstee te gek, maar ook de schommel in de schuur, poesjes in de stal en skelteren op het grote erf!
Kom gewoon met de héle familie slapen!

Geschiedenis


Kom gezellig met de héle familie slapen op boerderij Prikkebosk!

Groepsaccommodatie Boerenthuis heeft heel veel ruimte! Jong en oud voelt zich hier thuis. Boerderij Prikkebosk is een ware belévenis voor kinderen! Kom slapen in de bedstee! Relax in het luxe tweepersoons bad. Kook en geniet samen van de maaltijd aan de lange 'stamtafel' in de Skuorre. De drie kamers hebben samen tien bedden. Een kinderbedje kan worden bijgezet.

De familiekamer bestaat uit twee kamers en heeft plek voor zes personen. Op het grote erf en in de schuur en grote tuin is van alles te doen en te beleven. De vierpersoons gezinskamer heeft een luxe badkamer en suite.

Of boek een romantisch weekendje B&B Boerenthuis voor twee personen. Het ontbijt wordt desgewenst op de Lauwersmarkeamer geserveerd!



"Een authentieke, actieve boerderij in Friesland. Omringd door ruimte, schone lucht, stilte en nachtelijk donker.Een unieke plek! Groot en klein voelt zich hier thuis. Dát is Farmhouse de Prikkebosk! Een ware belevenis voor kinderen!De accommodatie biedt goede faciliteiten. Vakantiehuis 't WAD heeft acht slaapplaatsen én is rolstoelproof.Appartement 't WOUD is geschikt voor een gezin van vier personen. Logies inclusief alles. En aan werkelijk alles is gedacht!Dat geldt óók wanneer je bed&breakfast boekt voor twee. Je wordt verrassend verwend met een heerlijk ontbijt 's morgens vroeg óf laat;-."
Adres: Dammeloane 46, 9104GT Damwoude
Telefoonnummer: 06 28802118
Stad: Damwoude
Route: Dammeloane 46
Postcode: 9104GT



op zoek naar gerelateerd: Prikkebosk plattegrond
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GranJodi.nl GranJodi.nl 2 km GranJodi bestaant uit zelfstandige appartementen, voorzien van een eigen keuken, badk...
Recensies
Je kan je geen beter plekje inbeelden. Gezellig, ruim, ontspannend, leuk speelgoed. We waren er voor de tweede keer. We verkenden enkele waddeneilanden, de haven is dichtbij. Ikzelf, als rolstoeler, kan volledig mijn plan trekken in het huis. Alles is op een mooie subtiele manier toegankelijk gemaakt. Zo mooi en goed ben ik het nog nergens tegengekomen. We kiezen meestal nieuwe vakantieplekjes omdat we wel van afwisseling houden. Wie weet gaan we toch wel nog eens afzakken naar daar.
Geweldige dagen gehad met lieve vrienden! Wat een prachtige accomodatie. Super compleet, ook de kinderen hebben zich geen seconde hoeven te vervelen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is aanwezig....Heerlijke bedden, mooie ruimtes, schoon en heel.netjes. Wij komen hier graag nog een keer terug....
Super fijne plek om te verblijven. Heel sfeervol en gezellig ingericht. Met een drankje bij de kachel, slapen in de bedstee.... evt. een fijne keuken om zelf iets te koken... Heerlijk ontbijt. Hieke is een fijne gastvrouw. We komen zeker terug!
Locatie is handig; vlakbij de Centrale As dus per auto makkelijk te bereiken, en op fietsafstand van Dokkum en diverse mooie dorpjes. Accommodatie is erg mooi; mooie slaapkamers, uitstekend sanitair en een uitgebreide woon-keuken. De automatische pelletkachel is ook erg handig. De eigenaren zijn vriendelijk en flexibel; onze vriendengroep kon zonder problemen een paar uur langer blijven dan in de reservering stond. Een bloemetje voor de gastvrouw was dan ook verdiend. Kortom: aanrader.
Leuke omgeving, fijne mensen.
Kamers: Prachtige accomodatie en van alle gemakken voorzien. Wij waren hier voor de tweede keer, nu met een vriendinnengroep. Heerlijke bedden, ruime badkamers, de leefruimte is heel gezellig ingericht en er is een fijn terras met uitzicht over de weilanden. Activiteiten in de buurt: Vanuit de Prikkebosk is Holwerd goed te bereiken voor een dagje Ameland. Ook Dokkum is een leuk stadje en Moddergat aan de Waddenzee is een must see. Kortom, genoeg te doen in de omgeving!
Vertaald door Google We hebben een geweldige tijd gehad in de accommodatie van Hieke! Aan alles is gedacht in dit appartement, de uitrusting is geweldig en de inrichting is gewoon gezellig en stijlvol. Wij waren er met twee gezinnen en hadden ruimte genoeg. Hieke heeft ons vriendelijk ontvangen en reageerde altijd snel op vragen. We zouden graag terugkomen, misschien in het warmere seizoen! Origineel Wir hatten eine wundervolle Zeit in Hiekes Unterkunft! Es wird in diesem Appartement an alles gedacht, die Ausstattung ist super und die Einrichtung einfach gemütlich und stilvoll. Wir waren mit zwei Familien dort und hatten ausreichend Platz. Hieke hat uns freundlich empfangen, hat jederzeit und schnell auf Fragen reagiert. Wir wollen gerne wiederkommen, vielleicht mal zur wärmeren Jahreszeit!
Vertaald door Google Geweldig huis, zeer schoon, ontzettend aardige verhuurster die echt probeert je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. We komen graag terug. Origineel Tolles Haus, sehr sauber, wahnsinnig nette Vermieterin die wirklich bemüht ist den Aufenthalt so angenehm wie möglich zu gestalten. Wir kommen gerne wieder.
Vertaald door Google Fantastische vakantielocatie met prachtig uitzicht en super schone kamers. Veel ruimte voor de kinderen om binnen en buiten te spelen. De gastheren zijn ongelooflijk gastvrij en meegaand. We komen hopelijk snel terug : Origineel Phantastic holiday location with beautiful views and super clean rooms. Lots of space for the kids to play indoors and outside. The hosts are incredibly welcoming and accommodating. We'll hopefully be back soon :
Vertaald door Google Absoluut mooie accommodatie op een werkende melkveebedrijf. Origineel Absolutely lovely accommodation on a working dairy farm.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid