facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Graffitifun by personal-artist

Graffitifun by personal-artist

Info

www.personal-artist.nl
www.graffitifun.nl

Geschiedenis

Welkom op personal-artist.nl. Personal-artist is een jong ambitieus bedrijf in opkomst. Wij bieden unieke diensten aan voor iedereen! Wij zijn gespecialiseerd in graffiti kunst, 3D design en de vormgeving van het menselijk lichaam. Wij hebben eigen locaties en werken door geheel Nederland, zelfs internationaal.
Wij bieden unieke en exclusieve graffiti workshops en graffiti kinderfeestjes!

Graffitifun
Wilt u een unieke graffiti workshop of een graffiti muurschildering? Graffitifun is gespecialiseerd in graffiti workshops en graffiti art. Wij geven graffiti workshops voor particulieren, overheidsinstellingen, vrijgezellenuitjes, bedrijven, activiteiten op scholen en andere instellingen van kinderfeestjes tot jeugdevenementen van 300 personen. Een graffiti workshop valt altijd in de smaak, ook ideaal voor een leuk kinderfeestje! Kinderen en volwassenen vinden een graffiti workshop vaak helemaal geweldig. Ook voor een unieke graffiti muurschildering zit u hier goed. Graffitifun werkt door heel Nederland, zelfs in het buitenland komen er steeds meer opdrachten voor deze kunstvorm. Sinds het jaar 2000 doet Graffitifun al opdrachten voor klanten naar volle tevredenheid en is daarom ook het grootste succes van personal-artist.nl. Neem een kijkje in Graffitifun en zie de vele mogelijkheden!

Personal-art
Laat u verrassen door personal-art! Heeft u een idee in uw hoofd en wilt u dit uitwerken op papier 2D of in een 3D-ontwerp? Personal-art helpt graag klanten om hun gedachten en persoonlijke wensen over te brengen op papier. Ideaal om te kijken hoe een interieur, tuin, huis, gevel etc. er nou in het echt uit komt te zien. Denk hierbij aan het ontwerpen van diverse opdrachten in en rondom huis/tuin, tekenwerk, uitwerken in 3-D programma's. Deze ontwerpen kunt u gebruiken als hulpmiddel voor interieurinrichting, diverse impressies, verbouwingen, als idee bij keuken en meubelleveranciers!

Personal-trainer
Wilt u zich weer fit voelen? Afvallen? Spierobouw? Conditieopbouw? Personal-trainer houdt zich bezig met de vormgeving en conditie van het lichaam. Onze personal-trainers kijken naar de wensen en de doelen van onze klanten en stellen hierna een passend programma op. Een personal-trainer kan je net even beter op weg helpen om jou doelen te bereiken! Wij bieden personal trainingen aan tegen een leuke prijs en hebben de juiste ervaringen om u te begeleiden. Wij bieden u een optimaal programma aan inclusief begeleiding, oefeningen, trainingsschema en voedingsadvies.



"Welkom bij Graffitifun, bekend van onder andere RTL4, SBS6 en Hart van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in graffiti workshops en kinderfeestjes. Ook geschikt voor vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes. Daarnaast maken wij graffiti muurschilderingen voor onder andere kinderkamers.Wij werken door heel Nederland, maar hebben zelfs internationaal een aantal grote en bekende klanten! Graffitifun is al jaren verkozen tot de #1 beste keus op gebied van graffiti workshops en kinderfeestjes binnen de Benelux.Wilt u het zelf ervaren? Neem dan gerust contact met ons op en beleef de leukste graffiti ervaring van Nederland!"
Adres: Vinkenkade, 3645BX Vinkeveen
Telefoonnummer: (+31) (0) 615828701
ln.tsitra-lanosrep@ofni
Stad: Vinkeveen
Route: Vinkenkade
Postcode: 3645BX


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 23:00
Dinsdag: 07:00 - 23:00
Woensdag: 07:00 - 23:00
Donderdag: 07:00 - 23:00
Vrijdag: 07:00 - 23:00
Zaterdag: 07:00 - 23:00
Zondag: 07:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: graffitifun amsterdam flevoparkweg, workshop graffiti 2 personen, graffiti kinderfeestje amsterdam, graffiti workshop amsterdam, graffitifun rotterdam, graffitifun ricky, flevoparkweg amsterdam, graffiti workshop op locatie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jachthaven Vinkeveen Jachthaven Vinkeveen 4 km Beleef een ligplaats bij ons en wordt omgeven door boten, een heerlijk groen terrein ...
Event Centre Vinkeveen Event Centre Vinkeveen 4 km Afgelopen augustus hebben mijn man en ik onze bruiloft gehouden bij Event Centre Vink...
Vinkeveen Haven BV Vinkeveen Haven BV 5 km Helemaal te gek! Goede vibe, heel relaxed. Komen zeker terug voor andere bootjes verh...
Zeilschool de Vinkeveense Plassen Zeilschool de Vinkeveense Plassen 5 km Dit blijf toch wel een geweldig Zeilschool, als oud instructeur B liggen hier toch we...
Alex Stalenberg Alex Stalenberg 5 km Dutch origin. His imaginative world of sculptures and analysis drawings CoBrA moveme...
Het Spoorhuis Vinkeveen Het Spoorhuis Vinkeveen 6 km Een hele leuke locatie om met een team even weg te zijn uit de hectiek van alledag. V...
Recensies
Afgelopen week heeft mijn dochter voor haar partijtje een Graffiti workshop gedaan met haar vriendinnen. Ze kregen eerst een rondleiding langs de prachtige muren vol Graffiti. Ook hebben ze uitleg gekregen waar het vandaan komt en hoe alles gemaakt wordt. Vervolgens mogen ze zelf aan de slag. Eerst bedenken wat ze willen maken en dan met behulp van een van de artiesten lekker aan de slag. Als afsluiter nog je eigen naam op de muur achter mogen laten. De meiden hebben genoten en ze zijn allemaal met een prachtig kunstwerk naar huis gegaan. Zeker een aanrader voor iedereen die weer eens wat anders wilt voor een partijtje.
Wat een geweldig kinderfeestje! 7 meiden hebben genoten en gingen met een grote glimlach naar huis met hun zelfgemaakte kunstwerk! Wat mij voorafgaand opviel is dat de communicatie erg sterk is, alles is duidelijk in de mail wat super fijn en gelijk vertrouwd is. Verder een super locatie, ik kon zelf los gaan met de camera!
We zijn met een groep van 12 bij Graffitifun in Amsterdam geweest. Super leuke ervaring voor groot en klein! Na het maken van schets mochten de kids op een houten paneel hun idee uitwerken. Het paneel was behoorlijk groot dus ze konden zich lekker uitleven. Grappig overigens dat er bij de meeste uiteindelijk iets anders tot stand kwam dan de schets. Alles is goed! Sommige gebruikten zelfs de voor en achterkant van het paneel. Dubbel pret De ontvangst was super vriendelijk en de begeleiding ook. De uitleg was duidelijk en op niveau van de kinderen. Onze begeleider Dave had ook super veel geduld met al die stuiterballen. Het parkeren aan de andere kant van de brug optie 2 was ook ideaal. Paar minuten lopen en op zondag zelfs gratis.
Gisteren partijtje van onze 11 jarige zoon gevierd op de NDSM werf. Super leuke activiteit, goed begeleid en fantastische omgeving. Kinderen met een mooi kunstwerk afgeleverd thuis, iedereen enthousiast! Aanrader! Zoals eerder al gezegd in reviews, communicatie vooraf is heel helder en sterk.
Afgelopen zaterdag heeft Michel twee workshops voor ons verzorgd op de Rett familiedag. Allereest was ik superblij dat hij ons op het laatste moment nog uit de brand kon helpen omdat onze oorspronkelijk graffitiworkshop begeleider helaas had afgezegd. Heel leuk om te zien hoe hij het aanpakte met de kinderen en ze iets tastbaars mee naar huis namen. Het was een hele geslaagde dag!
Hele leuke dag hebben we gehad, de Kids hebben zo genoten. Mijn zoontje zijn verlate kinderfeestje gevierd bij jullie in Utrecht. De Kids hadden leuke verhalen tegen de ouders en de kunstwerken hangen op de slaapkamers. Top feestje!
Snel en prettig contact. Reservering supersnel geregeld. Ontzettend leuke ervaring. De kinderen en ook wij zijn er helemaal wild van. Goede begeleiding, creatief programma. Gewoon een unieke ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar. Hartstikke bedankt!
Mijn dochter van 10 jaar heeft een geweldig feestje gehad! Super stoere omgeving... De kinderen waren onder de indruk van alle kunstwerken. Fijne en leuke begeleiding. Alles goed geregeld! Zeker een aanrader!
Het kinderfeestje van mijn dochter 10 jr was een enorm succes! Het begon met een leuke korte uitleg over graffiti en daarna mochten de dames aan de slag met hun ontwerp en spuiten maar!! Het resultaat mocht er zijn mede door de top begeleiding en iedereen ging trots met hun eigen kunstwerk naar huis! Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid