facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Graansilobier

Graansilobier

Info

Bier dat met plezier ontwikkeld en gebrouwen is door Groningers. Graansilo bier - door & door Groningen



"Wij ontwikkelen onze bieren met behulp van onze vrienden door het hele land. Samen geproefd, samen ontwikkeld, een feest in je glas om ook samen van te genieten."
Adres: Griffeweg, 9723 AB Groningen
Telefoonnummer: +31620696591
Stad: Groningen
Route: Griffeweg
Postcode: 9723 AB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brouwerij Martinus Brouwerij Martinus 450 meter Vanmiddag voor m'n verjaardag een rondleiding en proeverij gedaan daar. Leuke uitleg ...
De Prael Groningen De Prael Groningen 2 km Heerlijk eten. Wij hadden de maaltijdplank, een feest van smaken, aanrader! Vriendel...
Punt Punt 2 km Was hier voor mijn vader leuke en zeer vriendelijke mensen.
Baxbier Baxbier 3 km Heerlijke plek om speciaal biertjes te drinken. Aan het water, en toch redelijk binne...
Scobytea kombucha Scobytea kombucha 4 km Kombucha brouwerij uit Groningen.
Recensies
Vanavond voor het eerst hier gegeten. Wat een ontzettend mooie en leuke plek om te eten. Het personeel geeft je hier echt een welkom gevoel. De gerechten die werden geserveerd waren stuk voor stuk lekker en volgden elkaar in het juiste tempo op. De prijs kwaliteit is hier ook goed in verhouding. Absolute aanrader.
Perfect gegeten op 8 -6 2023. We zaten als groep buiten op het terras. Perfecte locatie.Eten was heerlijk en bediening was perfect. Vraag vooraf of men alles mocht hebben of dat men allergisch voor bepaald eetgerechten. Sfeer was perfect. Heerlijke chardonnay. Verwachting overtroffen
Heel gezellig bierfestival met heerlijke biertjes. Grote teleurstelling was de Graansilo Hamburger de Luxe.....een gefrituurd restvlees burgertje uit de supermarkt op een veel te groot broodje en zooi garnering....en dat voor 8,25 euro. Misschien oke na een avondje flink doorhalen, maar voor een dergelijk festival echt een afknapper.
Zaterdag 6 mei 2023 hier met zijn tweeën voor het eerst gegeten. Alles klopte. Wat een smaken! Vriendelijk personeel. Heerlijke wijn. Kom zeker terug. Prijs kwaliteit was helemaal in orde.
Heerlijk geborreld in een mooi verbouwde locatie. De boeketjes graan waren een leuk detail. Zelfs aan een bier cocktail is gedacht. De laatste ster kan verdiend worden door ook even wat vegetarische borrelhapjes op de kaart te zetten. Desondanks zijn we niet hongerig naar huis gedaan door een geïmproviseerd kaasplankje
Heerlijk buiten in de zon gezeten met een eigen gebrouwen biertje. De 2-gangen lunch is een leuk concept en verassend. Erg lekker gegeten en goede bediening.
Fijne plek, zeker met het nieuwe terras dat net is opgeleverd. We wonen om de hoek en gaan er binnenkort vast nog wel even een keer borrelen op een zonnige dag.
Gisteren met vriendinnen geluncht en we waren alle drie super enthousiast. De gerechten waren heerlijk, het personeel erg attent en het interieur ziet er prachtig uit. We kijken uit naar lekkere biertjes drinken op jullie terras!
Met dit zonnetje was het natuurlijk buiten super op het terras, maar binnen ook helemaal top. Super verrassings lunch. Gewoon doen.
Mooi pand. Gave entree en heerlijke plek met uitzicht over het water. 40 euro voor 4 gangen. De bediening Guus stelde zich voor en vertelde dat hij de rest van de avond aan onze tafel zou komen. Mocht er wat zijn, konden we hem vragen. We begonnen met een amuse, koud voorgerecht waarbij tevens brood geserveerd werd, precies 3 stuks per persoon weet niet of dit toeval was of zo bedoeld, mocht het zo bedoeld zijn? TOP!! Twee warme gerechten en daarna de keuze vooraf aangegeven hartig of zoet dessert. Prijs / kwaliteit is zeer goed. Kan zo niet bedenken waar je in Groningen deze kwaliteit van service van zowel bediening als gerechten krijgt. Zeker een aanrader. Wij komen terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid