facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gouwestad Makelaardij

Gouwestad Makelaardij

Info

Jong en modern! Gouwestad Makelaardij

Geschiedenis

Gouwestad Makelaardij is een actief makelaarskantoor in de omgeving van Waddinxveen. Wij zijn een Full service kantoor dat al uw zorgen uit handen neemt.

Al 11 jaar lang zijn wij gevestigd aan de Zuidplaslaan 196 te Waddinxveen en U komt onze opvallende verkoopborden ongetwijfeld regelmatig tegen.

Op dit moment hebben wij ruim 110 bestaande bouw woningen in de verkoop, daarnaast verkopen wij 6 nieuwbouwprojecten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek.

Adres: Zuidplaslaan 196, 2743CP Waddinxveen
Telefoonnummer: 0182-636021
Stad: Waddinxveen
Route: Zuidplaslaan 196
Postcode: 2743CP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Funda Waddinxveen - Appartementen, Funda Waddinxveen Verkocht, Peter de Joode, Dupree Waddinxveen, Funda Waddinxveen Zuidkade, Boerderij te koop Waddinxveen, Stille verkoop Waddinxveen, Stille verkoop Boskoop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van 't Hof Makelaardij Waddinxveen Van 't Hof Makelaardij Waddinxveen 111 meter Zeer slechte ervaring met Peter van Kats. Makelaar spelen daar psychologische spellet...
De Pater Makelaardij De Pater Makelaardij 2 km Onze online vragen goed en deskundig behandeld Reactie tijd was snel..hoop snel met d...
TE KOOP: Noordkade 58 te Waddinxveen TE KOOP: Noordkade 58 te Waddinxveen 2 km Omdat wij op wereldreis gaan is het meest sfeervolle huis van Waddinxveen te koop!
Oudijk Makelaardij Oudijk Makelaardij 3 km Jammer dat oudijk makelaardij nooit contact opneemt als je een vraag hebt!!!!
Recensies
Via gouwestad twee woningen bezichtigd en daarvan één gekocht. Beide makelaars Wim & Peter waren erg vriendelijk, weten goed welk object ze verkopen. Als koper krijg je ook voldoende aandacht en advies.
Super goede makelaardij! professioneel, vriendelijk, behulpzaam en altijd beschikbaar. Mike Bijl is een top makelaar !
Super goed geholpen door Mike. Leuke en eerlijke gespreken, ze zetten wat WIJ willen eerst.
Als 2e ! en 24e foto bij een huis hebben ze foto's van m'n ouder's tuin gemaakt alsof het publiek terrein is. Dat is zeer onprofessioneel. Bij een foto moet je er van uit kunnen gaan dat het bij het te verkopen huis/perceel hoort. Op onze mail reageren ze niet. Je weet dus niet dat wat je ziet je dat ook koopt .
Goede dienstverlening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid