facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Pater Makelaardij

De Pater Makelaardij

Info

De Pater Makelaardij is gevestigd in Waddinxveen en Boskoop.

Geschiedenis

De Pater Makelaardij
Sinds jaar en dag staat De Pater Makelaardij in de regio bekend als een actief en betrouwbaar partner. Met vestigingen in Waddinxveen, Boskoop en Hazerswoude Rijndijk heeft De Pater Makelaardij in de regio een grote naamsbekendheid.

Door de deskundigheid en de kwaliteit van de dienstverlening, in combinatie met een grote en brede kennis van zaken staan onze makelaars bekend als vakbekwame onderhandelaars. Mede daardoor zijn onze makelaars betrokken bij veel onroerend goed transacties. Door het vertrouwen dat veel mensen in de De Pater Makelaardij stellen, bieden wij een groot en gevarieerd aanbod aan. Hierdoor oriënteert een groot aantal zoekers zich dagelijks via De Pater Makelaardij.

Op zaterdag huizen kijken bij De Pater Makelaardij
Naast de normale kantooruren zijn de kantoren in Waddinxveen en in Boskoop op de koopavonden geopend. Dat geldt ook voor de gehele zaterdag. Op zaterdag huizen kijken bij De Pater Makelaardij is dus een uitkomst!

Bij ons bent u het meest gezien
Bij De Pater Makelaardij springen de te koop staande woningen in het oog. Door de vele vitrines, de opvallend en centraal gesitueerde vestigingen en Funda.nl en de succesvolle open huisacties weet De Pater Makelaardij potentiële kopers goed te bereiken.

Gecertificeerd NVM, VastgoedCert en NWWI

Adres: Kerkweg-Oost 224, 2741HA Waddinxveen
Telefoonnummer: 01826138220172215409
Stad: Waddinxveen
Route: Kerkweg-Oost 224
Postcode: 2741HA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Binnenkort in de verkoop Waddinxveen, Van 't Hof Makelaardij, Makelaar Zoetermeer, Dupree Makelaars, Gouwestad Makelaardij, Polderlaan 45 Waddinxveen, Funda Waddinxveen - Appartementen, Egelantier 50, Waddinxveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TE KOOP: Noordkade 58 te Waddinxveen TE KOOP: Noordkade 58 te Waddinxveen 793 meter Omdat wij op wereldreis gaan is het meest sfeervolle huis van Waddinxveen te koop!
Van 't Hof Makelaardij Waddinxveen Van 't Hof Makelaardij Waddinxveen 2 km Zeer slechte ervaring met Peter van Kats. Makelaar spelen daar psychologische spellet...
Gouwestad Makelaardij Gouwestad Makelaardij 2 km Via gouwestad twee woningen bezichtigd en daarvan één gekocht. Beide makelaars Wim &a...
Oudijk Makelaardij Oudijk Makelaardij 2 km Jammer dat oudijk makelaardij nooit contact opneemt als je een vraag hebt!!!!
Recensies
Onze online vragen goed en deskundig behandeld Reactie tijd was snel..hoop snel met deze makelaar zaken te doen
Super snelle verkoop van onze woning! Ten alle tijden vriendelijk geholpen door de medewerkers op kantoor en makelaar Melina Rietbroek van de Pater. Ik zou iedereen deze makelaar aanraden voor een snelle verkoop!
Prettige makelaar om mee samen te werken. Geholpen bij de verkoop van mijn woning en aankoop van een nieuw appartement in Waddinxveen. Komen hun afspraken netjes na. Communicatie verliep erg prettig! Ik zou deze makelaar zeker aanraden.
Weinig inspirerende teksten
Drie keer gebeld voor een bezichtiging en elke keer zou ik terug gebeld worden. Erg jammer na 2 weken zou er toch wel is tijd moeten zijn voor een telefoontje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid