facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Goedkoopste Bankstellen

Goedkoopste Bankstellen
"Van harte welkom bij de Haco woonwinkel in Vlaardingen. U vindt ons aan de woonboulevard Hoogstad en natuurlijk is er volop parkeergelegenheid in de buurt. Onze woonwinkel in Vlaardingen is gemakkelijk te bereiken uit Maassluis, Rozenburg, Schiedam en andere plaatsen in de buurt. Een woonwinkel in Vlaardingen die alle meubels voor handen heeft die u nodig heeft? Dan bent u bij de Haco meubelwinkel in Vlaardingen aan het juiste adres. Wij leveren alle soorten meubels, of het nu om bedden, kasten of stoelen gaat. Verder vindt u ook woonaccessoires in het aanbod van onze meubelzaak in Vlaardingen. Kom eens langs in onze woonwinkel aan de woonboulevard Hoogstad en laat u verrassen door de vele stijlen meubels uit ons assortiment."
Adres: Industrieweg 30, 3133 EE Vlaardingen
Telefoonnummer: +31 6 17271493
Stad: Vlaardingen
Route: Industrieweg 30
Postcode: 3133 EE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Any Dress Any Dress 4 km Anydress biedt mij een naaicursus en zelfgemaakte kleding op maat. Linda geeft indivi...
Recensies
Wij hebben twee weken geleden een boxspring met topmatras geleverd gekregen, gekocht bij Haco Vlaardingen. Het topmatras SensICE was erg hard. Na een paar dagen zijn wij naar de winkel gegaan om ons matras met het matras in de winkel te vergelijken. Wij voelden duidelijk een groot verschil. Een verkoopster gaf ons de tip om een paar dagen over de topper te gaan lopen, om te zorgen dat de cellen soepeler zouden worden. Dit hebben wij gedaan, maar zonder resultaat. Ook was ons verteld dat het zou kunnen dat we pech hadden dat er voor de topper een harder stuk van het schuim was gebruikt. We hebben, op advies, het formulier op de site ingevuld en kregen na 4 dagen bericht dat we de topper voor een Deluxe uitvoering om mochten ruilen. Dit kon al na twee dagen gerealiseerd worden. Wij zijn super tevreden over de service van Haco. Het personeel van het filiaal in Vlaardingen verdient een dikke pluim!!
Heb mijn meubels binnen gekregen, super blij mee. De service is top, zoals bij de medewerkers van Haco, de bezorging heel netjes te werk en vriendelijk. De persoon die de meubels in elkaar heb gezet, zeer bekwaam en netjes te werk. Zeer aanrader om na Haco te gaan.
Super leuke industriële meubels en items voor je woning! Ze hebben ook redelijke prijzen.
Geweldige Service! Mochten nog even het hondje vervoerskarretje lenen voor het vervoeren thuis. Prachtig dressoir voor een hele mooie prijs. Bij Haco ook onze hoekbank gekocht in 2015. Wij wonen hier met 3 pubers en 2 honden en tot nu toe geen doorzitplekken of beschadigingen. Goed, sterk materiaal voor een hele mooi prijs. M.v.g. K. ten Kate
Op zoek naar een nieuwe bank. Meerdere keren enkel wezen kijken voor inspiratie. Vandaag dan toch de knoop doorgehakt. Goed geholpen met de aankoop, veel geduld en uitleg. Met smart wachten we af tot onze aankoop in huis geleverd wordt.
Van de week mijn nieuwe eetkamerstoelen binnen gekregen en nu net een supergave hanglamp gescoord bij Haco. Zo een superfijne winkel met goede service, vriendelijk personeel en mooie meubels en accessoires voor een leuke prijs. Als ik naar iets nieuws op zoek ben, loop ik zoveel winkels af maar ik slaag altijd bij Haco. Voor iedereen zeker eens de moeite waard om bij een van de winkels te gaan kijken.
Allereerst goed geholpen door vriendelijke mensen in de winkel, en heb de bestelling eerder ontvangen dan gepland. Op 23-4--22 zijn mijn artikelen bezorgd door twee zeer vriendelijke bezorgers en heb als 1e mijn nieuwe tvmeubel Cardiff in elkaar gezet samen met mijn zus en ik ben er zeer content mee.
Vandaag vol enthousiasme de winkel binnen gelopen! We wisten wat voor huiskamer set wij wilde hebben! Daar hoefde we niet over na te denken.. Maar man man man wat een aanbod aan eettafel stoelen! Overal stonden wel weer andere stoelen. Maar hoe wist je nou of die ene stoel leuk stond bij de tafel? We namen de stoel mee van de ene kant van de winkel naar de andere kant van de winkel, om te kijken of de stoel bij de tafel stond! Af en toe werd er naar ons gekeken alsof we er met een stoel vandoor gingen , maar het personeel had er geen problemen mee en werd ons zelfs vriendelijk wat te drinken aangeboden. Dat was heel fijn, want we waren al even bezig. Uiteindelijk na veel verschuiven een keuze kunnen maken! Toen liep ik nog tegen een mooie hanglamp aan, maar dat moet nog even wachten! Ik kom zeker toch nog een keer terug!
Bij binnenkomst een hallo was moeizaam. Tijdens het slalommen tussen de meubels kwamen we geen enkele verkoper tegen. Bij verlaten van de winkel hebben we helemaal niemand gezien. Dus niets gekocht.
super goed geslaagd bij Haco Vlaardingen! Nieuwe meubels en een hoekbank gekocht. Niets was te gek, vond de salontafel van deze serie te laag dus de bijzettafels genomen. Twijfelde of het erbij paste, verkoper pakte de tafeltjes zetten het bij de meubels om zo te laten zien dat het paste! Super service. mooie winkel en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid