facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Any Dress

Info

Any Dress by Linda de Boer
Stap voor stap je eigen Fashion outfits creëren

Geschiedenis

Stap voor stap je eigen fashion outfit creëren.

Buiten het vervaardigen van maatwerkkleding brengt ANY DRESS ook kennis over op anderen door het geven van naailessen, patroontekenlessen en workshops.

Tijdens deze cursussen in het ruime en lichte atelier, welke van alle gemakken is voorzien, leert zij u stap voor stap en in uw eigen tempo het vervaardigen van mooie en unieke kledingstukken.

Nieuwsgierig geworden?! Kijk gerust even rond op haar website www.anydress.nl en geef je op om het zelf te ervaren!



"De plek waar je stap voor stap je eigen fashion outfits kunt creëren. ANY DRESS brengt kennis over op anderen door het geven van naailessen in Schiedam, patroontekenlessen en workshops jurken maken. Zij leert u stap voor stap en in uw eigen tempo het vervaardigen van mooie en unieke kledingstukken.En last but not least heeft Any Dress een naaipatronenservice, voor zowel maatwerkpatronen als confectie. Nieuwsgierig geworden?! Kijk gerust even rond op de website van Any Dress."
Adres: Korhoenlaan 5, 3136 ST Vlaardingen
Telefoonnummer: 0628056616
Stad: Vlaardingen
Route: Korhoenlaan 5
Postcode: 3136 ST


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 16:00
Dinsdag: 10:00 - 16:00
Woensdag: 10:00 - 16:00
Donderdag: 10:00 - 16:00
Vrijdag: 10:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Coupeuse Vlaardingen, Naailes voor beginners Den Haag, Naailes Westland, Naaicursus Voorburg, Naailes kind Den Haag, Cursus naailes, Naailes Zoetermeer, Atelier voor jou naailes workshops
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Goedkoopste Bankstellen Goedkoopste Bankstellen 4 km Wij hebben twee weken geleden een boxspring met topmatras geleverd gekregen, gekocht ...
Recensies
Anydress biedt mij een naaicursus en zelfgemaakte kleding op maat. Linda geeft individuele uitleg en hulp waar nodig, tijdens de lessen maar ook bij een vraag tussen de lessen door, zodat ik weer verder kon, erg fijn!! Bij de jurk in 1 dag heb ik geleerd een patroon op eigen maten te tekenen waar ik vervolgens veel goed passende variaties op kan maken. Ik beveel Anydress van harte aan!
Hallo Linda, Natuurlijk mag je een review vragen. Ik heb de workshop als leerzaam en plezierig ervaren.Ja ik ben inmiddels vriendjes met mijn overlock machine, alleen niet met de Singer. Ik heb gemerkt dat de Singer een aantal beperkingen heeft die het werken met de machine heel lastig maakt voor mij. Rob is zo lief geweest met mee te slepen naar Matson, een naaimachine handel. Daar heb ik met de Juki MO 1000 gewerkt. Wat een gemak deze machine want hij rijgt zichzelf in met lucht. Inmiddels staat hij ingepakt op moederdag te wachten. Ik kan niet wachten. Overigens op de papieren van de Singer staat dat Singer onderdeel is van husquvarna, dus geen Chinees. Ik ga flink oefenen met Juki, ik heb er zin in. Ik ben blij dat ik de workshop gedaan heb omdat dat mij inzicht gaf wat ik nodig heb om goed te kunnen werken met de machine. Met vriendelijke groet, Nelly Braun
De reis naar Eindhoven, georganiseerd door Any Dress, vond ik fantastisch. Heel gezellig en goed georganiseerd. Enorme stoffenwinkel met een overweldigende hoeveelheid prachtige stoffen! Voor herhaling vatbaar
Pas op!!!! Zeer gevaarlijk, de shoppingtrip met Linda van Any Dress. Te leuk, te gezellig en veel te veel mooie, geweldige stoffen :-. Te veel tijd om advies te vragen en krijgen, rond te kijken en dus te kopen. Kortom: zoveel moois dat je daarna heel veel werk hebt om mooie dingen van te maken.
Een hele leuke en leerzame workshop! Beginnen met patroontekenen, stof knippen, naaien en ineens naar huis gaan met een door jezelf gemaakte jurk! Hoe gaaf is dat! En dat alles onder de hele fijne begeleiding en alziend oog van Linda! Dikke aanrader!
Workshop Leftover Undies gedaan bij Linda. gezellig, mooie ruimte, mooi systeem voor patroon tekenen. Eerste undie goed gelukt; de rest volgt :. Beetje uit mn buurt, maar denk zeker aan meer workshops en/of lessen...
Ik wilde een cursus patroontekenen doen omdat de kleding die ik maakte vanuit de Knip en Burda niet goed zat ook al had ik precies in de maattabel opgezocht welke maat ik nodig had. Tijdens de cursus ben ik er achter gekomen waarom dat is. De maattabellen zijn een gemiddelde en ik heb geen gemiddeld lichaam. Ik heb een schouderknok, ben petite, heb een hoge zithoogte enz. Ik heb nu basispatronen op mijn eigen maten waar ik mijn eigen creativiteit op kan loslaten. Ik heb heel veel van Linda geleerd. Vond het heel leuk om te doen en super gezellig.
Workshop jurk in 1 dag gedaan bij Linda. Echt helemaal geweldig. Een jurk op je eigenmaten gemaakt. Direct bij thuiskomst aangemeld voor de jaaropleiding patroontekenen. Voor mij geen kooppatronen meer. Kan niet wachten tot september.
Het is altijd gezellig met Linda. Ze helpt goed en doeltreffend om de individuele projecten tot uitvoering te brengen. Soms is de werkruimte wat krap maar dat mag de pret nooit drukken.
Afgelopen halfjaar gestart met 3 kennismakingslessen en daarna doorgegaan met eigen projectjes. Van nul ervaring naar zelfstandigheid om iets moois te maken. Linda is een uitstekende coach die je bij elke stap van je project leert nadenken om elke techniek beter onder de knie te krijgen. Bedankt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid