facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GoedGepickt

GoedGepickt
"Webwinkel magazijn software voor webwinkeliers met een eigen magazijn en fulfilmentbedrijven. Bespaar tijd en geld door voorraad en bestellingen van meerdere verkoopplatformen eenvoudig te beheren en verwerken."
Adres: Vosdonk 39 J, 4879 NC Etten-Leur, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0850187475
Stad: Etten-Leur
Route: Vosdonk 39 J
Postcode: 4879 NC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MacManiac MacManiac 809 meter Hartelijk welkom op de officiële Facebook-pagina van MacManiac. MacManiac is een full...
De Printer Store De Printer Store 1 km in eerste aanleg leuke partij, alleen als men iets beloofd en later blijkt dat zaken ...
IT4Sale IT4Sale 1 km Prettig bedrijf om zaken mee te doen. Denken mee aan een oplssing, flexibel en niet d...
Van Trijp Computers Van Trijp Computers 4 km Zeker niet voor herhaling vatbaar, zodra ik betaald had deed hij ook geen moeite meer...
IT Thuishulp IT Thuishulp 5 km Perfecte service.
Recensies
Dankzij GoedGepickt loopt het beheren van onze voorraad en picken van bestellingen op wieltjes. Heel uitgebreide software, werkt perfect samen met onze webshop software. De service is ongezien goed, vandaar de volledige 5-sterren!
Fijne klantenservice die altijd goed meedenkt. Vlekkeloos systeem en een prettige partner om mee samen te werken. Een aanrader dus.
Naast een perfecte saas oplossing voor een webshop ook zeer klantvriendelijke service. Denken mee…. ook bij de domme vragen ;
Goed en duidelijk systeem met een hele fijne klantenservice die je snel te hulp schiet en daarvoor ook serieus de tijd neemt. Fijne partner om mee samen te werken!
Zeer prettige magazijn software met veel mogelijkheden tot koppelen van diverse platformen. Uitstekende klantenservice die luistert naar input van klanten. Een aanrader!
Wij maken nu met onze elektronica webshop ongeveer 2 jaar gebruik van Goedgepickt.nl en zijn erg tevreden over het systeem. Het is een robuust en stabiel systeem nog nooit storing gehad. Goedgepickt zorgt ervoor dat onze voorraad inzichtelijk is en orders altijd volledig worden ingepakt. Daarnaast worden er nooit meer backorders vergeten en hebben we tevreden klanten. De klantenservice is perfect en ze denken met je mee als je een specifieke oplossing zoekt. Ga zo door Goedgepickt!
Wij werken nu al een tijdje met goedgepickt en het bevalt ons enorm! De mensen van goedgepickt denken altijd mee en als er een keer een probleempje is, hebben ze dat binnen notime opgelost. Dat we nog lang samen mogen werken!
Fijne partij om mee samen te werken. Luisteren naar input en handelen daar vaak ook zeer snel in. In de basis staat het WMS er zeer goed, ook met koppelingen naar Bol bijvoorbeeld functioneren zij beter dan alternatieven. Op het gebied van nevenfuncties kunnen ze nog veel uitbreiden. Daarin zijn alternatieven al een stuk verder. Tot nu toe erg tevreden.
Net gestart met de samenwerking en tot nu toe gaat het echt goed. Ze helpen en begeleiden je met alles en nemen de tijd. Kortom, een super prijs kwaliteit verhouding!
Goede software en de IT is zeer behulpzaam als je problemen hebt bij de koppeling. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid