facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Printer Store

De Printer Store

Info

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in refurbished printers.

Geschiedenis

Hier hebben wij bewust voor gekozen omdat we graag een goede printer tegen een leuke prijs willen bieden.
Om er voor te zorgen dat onze printers weer in topconditie zijn voordat ze worden aangeboden, hebben wij een team gespecialiseerde medewerkers in dienst. Deze mensen zorgen er voor dat deze print- en scanapparaten van boven tot onder worden nagekeken, repareren wat kan en vervangen alles wat nodig is. Hierdoor kunnen we de beste kwaliteit bieden en garanderen.
Dankzij onze inkoopkanalen kunnen we deze printers weer voordelig aanbieden.

We willen u ook graag helpen bij producten die u mist op onze site.
Mocht u hier iets niet kunnen vinden, kunt u altijd contact met ons opnemen. Of het nu gaat om een refurbished printer of een printer onderdeel.
Wij zullen dan proberen hetgeen waar u naar op zoek bent te vinden .



"Op zoek naar een duurzame refurbished printer tegen een zeer scherpe prijs? Bestel hem direct bij de Printerstore! Perfecte service en support,altijd 6 maanden garantie!"
Adres: Tussendonk 3, 4878AM Etten-Leur, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0767621132
Stad: Etten-Leur
Route: Tussendonk 3
Postcode: 4878AM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Refurbished printer, Refurbished laser printer all-in-one, 2e hands printer kopen, HP printer tweedehands, Refurbished Printer Hoeven, Refurbished Canon printer, Printer Outlet, Printer kleur Laser
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IT4Sale IT4Sale 8 meter Prettig bedrijf om zaken mee te doen. Denken mee aan een oplssing, flexibel en niet d...
GoedGepickt GoedGepickt 1 km Dankzij GoedGepickt loopt het beheren van onze voorraad en picken van bestellingen op...
MacManiac MacManiac 2 km Hartelijk welkom op de officiële Facebook-pagina van MacManiac. MacManiac is een full...
Van Trijp Computers Van Trijp Computers 5 km Zeker niet voor herhaling vatbaar, zodra ik betaald had deed hij ook geen moeite meer...
IT Thuishulp IT Thuishulp 5 km Perfecte service.
Recensies
in eerste aanleg leuke partij, alleen als men iets beloofd en later blijkt dat zaken iets anders liggen blijken ze soms toch niet zo erg meegaand te zijn en is diegene met de krappe beurs toch weer de pineut. bij ons zouden ze komen ene storing te verhelpen, dat zou service zijn, helaas komt er een rekening van 300 euro aan vanwege voorrijkosten , nu toch de afspraak staat maar laten doen, blijkt dat mijnheer dus niets heeft gedaan ding geeft nogsteeds storing maar wel dreigen met incasso. zeker geen aanrader.
Goede prijs, goede service.
Al enige tijd hebben wij een refurbished printer op kantoor staan zowel tijdens het keuze- alswel het aankoop proces was Pieter een goede en prettige raadgever. De service is ook super! Bedankt Pieter!
Voor ons kantoor recent een refurbished HP printer aangeschaft. Helaas bleek het papier bij dubbelzijdig printen vast te lopen mogelijk veroorzaakt door het transport van de printer. Na één mailtje, werd direct aangeboden even langs te komen. De betreffende monteur heeft gelijk het probleem verholpen en zelfs de printer ingesteld op onze computers. Ongekende service; ik raad De Printer Store van harte aan met 5-sterren!
Vakkundig personeel, Altijd bereid om te helpen bij "problemen" en een top services. Kunnen heel veel winkels/mensen iets van leren
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid