facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gitaartabs

Gitaartabs

Info

Online platform met gitaarlessen en toegang tot duizenden gitaartabs, waarmee de cursist online met zijn favoriete online nummers kan meespelen.

Geschiedenis

Online Gitaarles, Tabs en Bladmuziek



"Leer gitaar spelen op een eenvoudige en leuke manier. Of je nu op zoek bent naar gitaarles voor beginners of gitaarakkoorden en -tabs op een ander niveau, bij Gitaartabs vind je alles wat je nodig hebt om je favoriete gitaarliedjes te spelen!"
Adres: Austerlitz, 3452lk Vleuten
Telefoonnummer: 31634756026
Stad: Vleuten
Route: Austerlitz
Postcode: 3452lk


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pianolessen Utrecht Pianolessen Utrecht 677 meter Pianolessen Utrecht Voor kinderen en volwassenen & voor beginners en gevorderden
Kunstencentrum Nieuwe Vaart Kunstencentrum Nieuwe Vaart 1 km Kunstencentrum Nieuwe Vaart
foto-N-zo foto-N-zo 2 km Ik vind de basis curcus fotografie die gegeven is heel erg leuk .word goed uitgelegd ...
Recensies
Ben tevreden dat ik Gitaartabs ontdekt heb. Heb vroeger nog allerlei methodes geprobeerd, zoals met filmpjes op Youtube, maar op een zeker moment merk je geen vooruitgang meer. Met de methode die gitaartabs biedt, kan je inspelen op je eigen behoeften en eventueel oefeningen herhalen. Ik merk in elk geval dat ik nu meer vooruitgang boek. Dat op zich, is reeds een stimulans om verder met deze leermethode, te blijven doorgaan
Het lesboek is uitgebreid en is direct een mooi naslagwerk. De combinatie met de online leeromgeving is waar je het eigenlijk voor doet. Duidelijke instructievideo's en oefeningen. De site is af en toe een beetje traag en ik mis soms wat overzicht. Dat komt ook een beetje door de vele call to actions. Mag van mij wat minder, komt de site ten goede. Verder ben ik zeer tevreden!
Ontzettend leerzaam boek waarin je stap voor stap het gitaar spelen wordt uitgelegd. Het boek kan je online registreren voor nog meer content wat het leren spelen nog leuker maakt. De mails die je krijgt zijn vriendelijk en voegen echt toe
Had zelf wat problemen om via de computer koppeling te maken tussen leerboek omgeving met code van het lesboek en het All-in abonnement. Jan heeft me hiermee snel en efficient geholpen. Ga weer genieten van het weer na 50 jaar leren gitaar spelen.
Wat een fijne methode om gitaar te leren spelen. Een duidelijk boek, goede structuur, goed te volgen fragmenten en filmpjes. Dit werkt!
Lesboek van gitaartabs aangeschaft. Ziet er goed uit. Ook de website ziet er goed uit met veel mogelijkheden waaronder een instelbare videoplayer. De lessen gaan inderdaad met hele kleine stapjes, waardoor je je deze lessen ook beter eigen kunt maken. Ik ben zelf autodidact en besloot uiteindelijk maar eens om de basis toch nog eens stap voor stap mezelf eigen te maken. Ik heb inmiddels veel lesboeken en online cursussen geprobeerd, maar deze bevalt mij tot op heden het beste.
Super duidelijk en goed boek! Ik heb het eerst geprobeerd via YouTube maar daar snapte ik niks van en ging heel snel voor mijn gevoel. In dit boek staat alles goed uitgelegd en het fijne is dat je ook online kan doen en daar worden het door middel van filmpjes uitgelegd op een langzame makkelijke wijze! Ik raad het iedereen aan die ook gitaar wil leren!
Ik heb het boek al even liggen maar te weinig tijd gehad hiervoor. Enkele dagen geleden weer langzaam begonnen. Echt heel fijn, zeker ook vanwege de online omgeving waarin veel via filmpjes en extra uitleg nog duidelijker wordt. Fijn ook dat er een programma is bijgekomen waarbij je de voortgang kunt bijhouden en precies ziet waar je gebleven bent. Dit laatste werkt bij mij nog niet goed, maar hierover een vraag gesteld en heel snel antwoord gekregen. Ik weet zeker dat ook dit goed komt. Ik ben er heel blij mee dat je als starter op deze manier op een leuke informatieve manier gitaar kunt leren spelen op je eigen tempo!
Ik ben begonnen met gitaarspelen en gitaartabs is voor mij de ideale methode Stapsgewijs en duidelijk met veel extra’s en online omgeving Aanrader voor iedere beginner
Top! Ik had nog nooit in mijn leven een gitaar vastgehouden. Maar het was wel een grote wens. Toch leek het mij fijn om eerst zelf wat dingen te leren voor eventueel lessen te nemen. Wat een super fijn boek is dat hierbij! Heel duidelijk en met filmpjes. Deze filmpjes kun je ook nog eens vertragen zodat deze echt heel goed te volgen zijn! Binnen de kortste keren speelde ik al mijn eerste deuntje!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid