facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor foto-N-zo

foto-N-zo

Info

Fotografie in de breedste zin des woords, dat is waar foto-N-zo voor staat. Maak vrijblijvend een afspraak voor een informatief gesprek.

Geschiedenis

Pure fotografie in de breedste zin des woords, dat is waar foto-N-zo voor staat. Maak vrijblijvend een afspraak voor een informatief gesprek.

Adres: Puttershof 16, 3451 LK Vleuten
Telefoonnummer: +31639149019
Stad: Vleuten
Route: Puttershof 16
Postcode: 3451 LK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gitaartabs Gitaartabs 2 km Ben tevreden dat ik Gitaartabs ontdekt heb. Heb vroeger nog allerlei methodes geprob...
Recensies
Ik vind de basis curcus fotografie die gegeven is heel erg leuk .word goed uitgelegd wat er van je word verwacht. Ook de opdrachten die gegeven worden zijn erg leuk daarna wordt er besproken wat er goed of fout aan is. ik ben dan ook van plan om de vervolg curcus te gaan doen die in September weer van start gaan.
Voor mijn verjaardag had ik een workshop kado gekregen bij Frouke. Wat kan je mooie foto's maken met je mobiel. Vooral geleerd: even stapje achteruit, wat zie ik, hoe wil ik het vastleggen, klik! Daarna leren bewerken, ook zo leuk om te doen! En alles duidelijk uitgelegd in een ontspannen sfeer. Aanrader!
Cursus Workshop smartphonefotografie gevolgd. Gezellige ochtend met veel goede tips van een ervaren fotograaf met als resultaat dat ik vaker ga "Kijken, kijken en dan pas klikken!"
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid