facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Giant Store van Bebber

Giant Store van Bebber

Info

Moderne Fietsenwinkel met alles op fietsgebied en met natuurlijk een professioneel team voor uw Reparatie voor alle merken en type Fietsen.

Geschiedenis

Sinds 24 Mei geopend Giant Store van Bebber;

Na eerst 7,5 jaar voor een baas gewerkt te hebben kroop het ondernemers bloed van Eric van Bebber waar het niet gaan kon. Na vele weken voorbereiding begon hij als mede-eigenaar met een vennoot een traditionele fietsenwinkel. Hier heeft hij in 17,5 jaar,
2 prachtige bedrijven verwezenlijkt toch bleef hij op zoek naar een nieuwe uitdaging.

De gelegenheid om een nieuwe start te maken met een nieuw concept kwam in de zomer van 2013 voorbij gefietst. Een Single Brand Store, daar lag de toekomst!!!!

Alles wat je wenst op fietsgebied onder één dak en één fietsenmerk. Niet zomaar een merk maar, het merk GIANT, de grootste fietsproducent van de wereld. Een merk waar Eric ook al 25 jaar mee bekend is als een betrouwbaar product met een hoogstaande afwerking en een perfecte service richting zijn klanten. Een service wat een verlening is van wat Eric in zijn zaak reeds heeft zoals, een eigen haal en brengservice voor zijn klant. Hier wilde Eric zijn goede naam wel aan verbinden. Dit merk zou Eric naar een nog hoger level in zijn carrière brengen als waar hij al stond.
Zelfs met de titel Beste Fietstechnicus van Nederland in zijn broekzak.

Een nieuwe uitdaging die hij graag aangaat!



"Fietsen winkel voor jong en oud.Verkoop, reparatie en onderhoud van alle merken en type fietsen. Eigen werkplaats met gediplomeerde en erg vakkundige monteurs."
Adres: Jacques Oppenheimstraat 17, 5042 NM Tilburg (gemeente)
Telefoonnummer: 0135909480
Stad: Tilburg
Route: Jacques Oppenheimstraat 17
Postcode: 5042 NM



op zoek naar gerelateerd: Fietsenwinkel Tilburg Noord, Giant Store Breda, Kinderfietsen Tilburg, Stadsfiets Tilburg, Racefiets kopen Tilburg, Damesfiets Tilburg, TENWAYS Tilburg, 2e hands elektrische fiets Tilburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
United Bikes Brands United Bikes Brands 1 km Tomasz Garbowski 0628814356 [email protected]
Guill vd Ven Tilburg Guill vd Ven Tilburg 2 km Vanochtend mijn fiets weggebracht met een lekke band. Maakten direct tijd vrij om hem...
Spijkers Fietsen Spijkers Fietsen 2 km 23 juni, we hebben het erg druk 2 juli pas tijd, ok plan maar in, je krijgt geen leen...
Van Huigevoort Tweewielers Van Huigevoort Tweewielers 3 km Heb daar een geweldige fiets gekocht.
Smits tweewieler service Smits tweewieler service 4 km Ik ben top geholpen door een heel vriendelijke. Meneer. Een aanrader. Ik heb mijn fie...
Recensies
Vanmorgen gebeld om na te vragen of ik langs kon komen ivm een probleem met mijn vouwfiets. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en kon langskomen zodat ze ernaar konden kijken. Eenmaal in de winkel werd ik geholpen door een man die vanaf seconde 1 erg boos reageerde. Waarom kom ik met zo’n fiets bij hen langs, waarom repareer ik het niet zelf als ik het allemaal zo goed weet wees alleen iets aan, ik koop de fiets online en zadel hem met het probleem op en ik moet thuis maar op mijn schermpje gaan tikken en erachter komen hoe ik het moet maken. Erg rare en zeer onvriendelijke reacties als ik naar een repareer plaats kom voor advies. Nooit meer dus!
Giant store van Bebber geeft goede uitleg over de diverse e-bikes die Giant in het assortiment heeft, zodat je na een proefrit de juiste keuze kunt maken. Ikzelf ben in ieder geval een tevreden klant met de juiste keuze van e-bike.
Eindelijk een zeer betrouwbare fietsenwinkel zonder poespas Ik heb hier al twee fietsen gekocht en ben zeer tevreden met de aankopen en het verleende service. Van Bebber houd zich aan de afspraken, geven betrouwbaar advies, verlenen goede service en leveren kwaliteit voor zowel de aankoop van de fietsen als voor het onderhoud. Dit alle binnen mijn klein budget. Eigenlijk, alles wat je kan hoort te verwachten van een fietsenwinkel.
Zeer goede service en je kan voor kleine dingen zo binnen fietsen, en helpen je zo weer op weg ik heb daar een 2e hands e.fiets gekocht, eerst een ander merk dan giant,maar die vond ik niet passen bij mij,en kon een week later zo terug komen en een andere fiets uit kiezen,en daar fiets ik met volle tevredenheid op. Ook deze fiets mocht ik een week uit proberen,maar was een top fiets. Mijn nieuwe fiets komt hier zeker de volgende keer zeker ook vandaan Gr Antoine..En zo gezegd en gedaan, net een nieuwe fiets gekocht voor mijn vrouw tuurlijk weer een giant
. Ik heb een aantal weken terug een nieuwe #Giant Quick-E 2019 Solid Grey fiets besteld bij #GiantStore van Bebber in Tilburg. Helaas heb ik toen vorige week het mindere nieuws gekregen dat Giant de fiets niet meer kon leveren.. Maar mede dankzij de vertegenwoordiger van Giant Nederland Boyle en Eric van Bebber na veel speurwerk toch een Quick-E kunnen vinden bij #BikeNation in #Landgraaf. Ik ben echt superblij met de fiets en de geleverde service van #Giant Nederland , #GiantStorevanBebber #Tilburg en natuurlijk vooral #BikeNation #Landgraaf Heren super bedankt! ————-————————————————- 22/02/2019 Afgelopen week schade gereden met mijn Giant Easy E ebike. Dit gemeld bij Bebber en de fiets is dezelfde dag nog bij mij thuis opgehaald. Zij hebben voor mij alles afgewerkt met de verzekering en tegelijk een onderhoudsbeurt uitgevoerd. De volgende dag had ik mijn herstelde fiets gepoetst en wel thuis weer afgeleverd gekregen! Over service gesproken! Nogmaals dank aan Giant Store Bebber Tilburg voor de snelle afhandeling !!
Fietsbel ontbrak, is gelijk een afspraak gemaakt om hem te plaatsen. Goede en nette uitleg bij aflevering, en op tijdstip wat afgesproken was. We kregen geduldige uitleg op onze vragen. Goede ervaring. Door de fietsbel geen 5 maar 4 sterren
Zeer tevreden over mijn Giant Toughroad fiets gekocht bij Giant van Bebber. Samen met Ron gelijk wat aanpassingen gedaan, om er hele mooie fietsvakanties mee te gaan maken. Zeer tevreden over de adviezen en service.
Prima winkel met verstand van zaken. Toen de fiets binnen was op vrijdag, kon ik hem zaterdag al ophalen. Aandacht voor de klant en ook de inruil was prima. Zeer tevreden met mijn RS Anytour die fijn is in het dagelijks fietsverkeer.
Heel goed geholpen met de keuze maken voor mijn nieuwe fiets. Klantvriendelijkheid, deskundig advies en prima service 10+ GIANT Store van Bebber zeker een aanrader!!!
Met Social deal een service beurt voor de stadsfiets. Fantastisch geholpen: vriendelijk, kwaliteit, snel, kundig, kortom geweldig. Vriendelijke groet, Annette van vugt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid