facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gezondheid aan huis

Gezondheid aan huis

Info

Welkom op de fanpage van Gezondheid aan huis. Wij bieden in onze webshop meer dan 30.000 gezondheidsproducten.

Geschiedenis

Gezondheid aan huis BV
Lorentzstraat 4-A
6716 AD EDE
Tel: 0318 - 64 89 89
Fax: 0318 - 64 89 88
[email protected]
http://twitter.com/healthathome



"Gezondheid aan huis is als online drogist al ruim 17 jaar een bekende speler. Met een ruim assortiment van meer dan 38.000 gezondheidsproducten en een sterke focus op voedingssupplementen wordt door een gediplomeerd en enthousiast team drogisten uw bestelling verzorgd. Door een ruime eigen voorraad van meer dan 10.000 producten vind verzending en bezorging snel plaats.Enkele bekende merken in ons assortiment zijn: AOV, Biotics, Bonusan, Exendo, LTO3, Mannavital, Solgar, Sorion, SuppWell, Viridian, enz."
Adres: Lorentzstraat 4-A, 6716 AD Ede
Telefoonnummer: 0318-648989
Stad: Ede
Route: Lorentzstraat 4-A
Postcode: 6716 AD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Gezondheid aan huis review, Gezondheid aan huis Inloggen, Eetlust opwekken Holland en Barrett, Gezondheid aan huis retourneren, gezondheid-aanbiedingen, Gezondheidswebwinkel kortingscode, Www Gezondheidsweb nl, Eetlust opwekkers
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Opella Opella 267 meter U wilt uw eigen leven leiden. Opella ondersteunt met vakkennis en vanuit het hart. Di...
WELenZIJN Centrum voor Gezondheid WELenZIJN Centrum voor Gezondheid 405 meter WELenZIJN Centrum voor Gezondheid helpt u gezond en vitaal ouder te worden. Wij zijn ...
TR-Care TR-Care 3 km TR-Care heeft ons ontzettend goed en fijn geholpen. Er is snel en duidelijk contact. ...
De Nationale Trombose Dienst De Nationale Trombose Dienst 4 km Hele fijne werkgever. Al 10 jaar in dienst. Het blijft leuk :
Recensies
Snelle levering! De producten kwamen na bestelling 2 dagen later binnen .
Hannah van Gezondheidaanhuis Klantenservice heeft de reputatie van dit bedrijf helemaal gered. Waarbij de andere Klantenservice medewerkers van Gezondheidaanhuis alleen standaard emails naar mij hadden gestuurd ter informatie wat ik ook apprecieer, maar dat was niet wat ik zocht. Er was iets mis gegaan. En wat ik als klant zocht = een oplossing voor dit probleem. had zij zelf persoonlijk ervoor gezorgd dat het nog goed kwam diezelfde dag dat ze mijn email had gelezen. Hannah had mij ook eerst telefonisch benaderd om door te geven dat zij direct mijn situatie ging oplossen, en vervolgens had ze na onze telefoongesprek ook nog kort een email gestuurd ter bevestiging. Ze ging dus heel netjes en zorgvuldig ter werk, en bracht daarom ook geruststelling ondanks de vervelende situatie. Bedankt Hannah van Gezondheidaanhuis Klantenservice! Deze 5 sterren zijn dus puur voor jouw verrichte werk! Ik waardeer het enorm!
Snelle levering van het bestelde produkt. De website is overzichtelijk en de beschrijving van de produkten is duidelijk.
Nou waar te beginnen. Kortom teleurstellend! Na 2 dagen nog geen reactie op een e-mail. Allereerst veel langzamere bezorging/levering dan concurrenten webshops. Meeste producten ook een stuk duurder dan de vele concurrenten. Dus kijk en vergelijk goed! Dan wordt je als jarenlange vaste, trouwe klanten behandeld zonder interesse en diepgang als een nummer. Aan telefoon wordt niet geluisterd. Krijgt verkeerde reacties en in plaats van een retour aanname maken ze een hele nieuwe order aan met betaalverplichting. Om moedeloos van te worden en absoluut geen aanrader!!!!!!!!!!!!!!!
Prima assortiment, snelle levering en altijd goed.
Bijzonder ruim assortiment en hele nette, snelle levering. De klantenservice is ook super. Laatst stond iets wel op de pakbon, maar zat het niet bij de spullen in de doos. Na een telefoontje zeer vriendelijke behulpzame mevrouw, werd dit direct nagezonden en had ik het de volgende dag in huis!
Van de week een bestelling gedaan. Vrij snel ontvangen, helaas was er bij de bezorging wat stuk gegaan. Even mailtje gestuurd en nu al gelijk de nieuwe artikelen ontvangen. Geweldige goede service van dit bedrijf, is zeker aan te raden.
+ telefonisch bereikbaar. + vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. + je kan ook je bestelling afhalen. + snel thuisbezorgd. - nog niet ontdekt in 4 jaar dat ik hier bestel. Had per ongeluk een artikel geopend, dat toch niet was wat ik verwachtte, maar kreeg zonder problemen mijn geld terug. Dat noem ik pas echte SERVICE !!! Top Gezondheid aan huis ga zo door !!! Afzender : Tevreden klant
Sinds 6 maanden gebruik ik en bestel ik supplementen voor mijn vrouw op gezondheid in huis en hun service is echt goed. Ik woon niet in Nederland, maar kon makkelijk alles wat ik voor haar heb besteld naar Duitsland laten versturen en het kwam dezelfde week aan als dat ik het heb besteld. De specifieke reden waarom we Gezondheid aan Huis gebruiken is omdat mn vrouw specifieke supplementen nodig hebben die je niet zomaar ergens kunt vinden. Zeker een aanrader voor ieder die hoge kwaliteit supplementen nodig heeft en goede service verwacht.
Onlangs wilde ik een bestelling plaatsen. Doordat mijn emailadres is gewijzigd lukte het niet gelijk om in te loggen. Direct kwam de hulp online en kon ik mijn "probleem" uitleggen. Vervolgens werd ik gebeld om het een en ander te verifiëren. Ik vond het geweldig dat zij ondanks dat het weekend was uit veiligheid contact met mij op nam. Vervolgens kon ik inloggen na het wijzigen van mijn gegevens en kon ik de bestelling plaatsen. Ik kreeg keurig een terugkoppeling van de bestelling gevolgd door een mailtje dat de bestelling verzonden was. Snel en zorgvuldig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid