facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Nationale Trombose Dienst

De Nationale Trombose Dienst

Info

De Nationale Trombose Dienst is de grootste zelfzorg trombosedienst van Nederland! Wilt u ook Trombose Zelfmeten? Meld u aan via www.trombosezelfzorg.nl

Geschiedenis

De Nationale Trombose Dienst (NTD) is de grootste landelijke aanbieder van trombose zelfzorg.
De missie van de NTD is het vergroten van de awareness wat betreft trombose zelfzorg gezien de klinische voordelen en de meerwaarde voor de patiënten.
Zodra het aantal zelfzorgers wordt uitgebreid is het mogelijk om vervolgens de zelfzorgfunctionaliteit beschikbaar te maken voor andere chronische gezondheidsproblemen en aandoeningen.
Onze trombose zelfmeetondersteuning wordt door alle zorgverzekeraars vergoed en door onze gebruikers met een ruime 9 gewaardeerd (zie www.zorgkaartnederland.nl/trombosedienst).


Producten

Trombose zelfmeten. Nooit meer naar de prikpost

Adres: Zonneoordlaan 17, 6718 TK Ede
Telefoonnummer: 088 - 003 8880
ln.dtn@ofni
Stad: Ede
Route: Zonneoordlaan 17
Postcode: 6718 TK


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: nationale trombosedienst fax, ntd, nationale trombosedienst contact, trombosedienst inr waarde, nationale trombosedienst spam, trombosedienst nijmegen, trombosedienst inr doorgeven, trombosedienst ede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WELenZIJN Centrum voor Gezondheid WELenZIJN Centrum voor Gezondheid 4 km WELenZIJN Centrum voor Gezondheid helpt u gezond en vitaal ouder te worden. Wij zijn ...
Gezondheid aan huis Gezondheid aan huis 4 km Snelle levering! De producten kwamen na bestelling 2 dagen later binnen .
Opella Opella 4 km U wilt uw eigen leven leiden. Opella ondersteunt met vakkennis en vanuit het hart. Di...
TR-Care TR-Care 5 km TR-Care heeft ons ontzettend goed en fijn geholpen. Er is snel en duidelijk contact. ...
Recensies
Hele fijne werkgever. Al 10 jaar in dienst. Het blijft leuk :
Ideaal. Ik vond het al prettig om zelf te meten maar nu in deze tijd met corona kan ik veilig thuis blijven.Je INR waarde geef je online door, binnen korte tijd krijg je je nieuwe kalender.
Ik maak al heel wat jaren gebruik van de diensten van de Nationale Trombosedienst en ben daar zeer tevreden over. De geboden informatie is duidelijk en de communicatie is helder en snel. Ook de vrijheid van het zelf meten en doseren vind ik van grote waarde.
Zeer tevreden met de service van de NTD echt TOP Als ik 10 sterren zou mogen geven dan doe ik dat bij deze.
De kwaliteit van deze trombosedienst is goed en het contact is snel en prettig, maar ik ben ontevreden over de beveiliging van mijn medische gegevens. Het is volgens mij zelfs wettelijk verplicht om medische gegevens te beveiligen met 2-factor authenticatie, maar in dit geval is die optie er zelfs helemaal niet.
Goede voorlichting en men doet met ons meedenken
Zeer correcte , v!otte en deskundige afhandeling
Zelf prikken en dan je INR waarde doorgeven. Na enige tijd, binnen een half uur is mijn ervaring krijg je bericht dat je dosering bekend is. Gewoon een geweldig systeem.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid