facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gewoonstijl

Gewoonstijl

Info

Design, interieur & advies

Geschiedenis

Welkom op de officiële Facebookpagina van Gewoonstijl. De woon-webwinkel met liefde voor design! Volg ons voor veel wooninspiratie, handige tips en winacties of neem een kijkje in de webshop www.gewoonstijl.nl



"Gewoonstijl is er voor jou op het gebied van design meubelen, design verlichting en woonaccessoires.Met onze jarenlange kennis van architectuur, interieur en design hebben we in 2013 besloten dit met jou te gaan delen. Het is onze passie om samen van jouw huis een thuis te maken!Bijzonder, attent en persoonlijkWij gaan de hele wereld over om voor jullie een exclusieve selectie te maken van unieke design meubelen. Op zoek naar nieuwe merken en ontwerpers die nog geen platform hadden. Een platform die wij graag willen bieden. Hierdoor kunnen jullie een unieke selectie van designmeubelen makkelijk online bestellen."
Adres: Antennestraat 44, 1322AE Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 035-2400340
Stad: Almere-Stad
Route: Antennestraat 44
Postcode: 1322AE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: gewoonstijl kortingscode, gewoonstijl retour, gewoonstijl almere, gazzda gewoonstijl, gewoonstijl soest openingstijden, gewoonstijl, oostergracht 7a, 3763 lx soest, gewoonstijl madera, gewoonstijl nieuwsbrief
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Henk Schram Meubelen Henk Schram Meubelen 20 km Via Zitten en Liggen een eettafel besteld. De afdeling planning van HSM heeft onze ta...
Woonsquare Woonsquare 20 km Ik werd snel geholpen toen ik binnenkwam, maar besloot om nog even rond te kijken. De...
Wilmar Maatwerk Wilmar Maatwerk 21 km Wij hebben weer diverse kasten via Wilmar Maatwerk laten ontwerpen en monteren. Fanta...
White Treasures White Treasures 22 km Lekker gegeten
CasaCosi Woonwinkel - Meubels en Woonaccessoires Almere CasaCosi Woonwinkel - Meubels en Woonaccesso... 23 km Ik raad CasaCosi zeker aan. Advies voor onze nieuwe bank was perfect, er werd super g...
Steigerhout 4 Home and Garden Steigerhout 4 Home and Garden 23 km Dit bedrijf reageert niet op mail met een offerte aanvraag en is telefonisch niet ber...
Recensies
Een dure tuinset gekocht, maar de schroeven waren niet in de doos, de klantenservice heeft voor ons geregeld dat het vanuit Denemarken moest komen, opzich prima maar ruim een week moesten wij met de gigantische dozen in de gang wachten.. en konden al die tijd met het prachtige weer niet op onze nieuwe bank zitten..
Ik heb nu meerdere dingen bij Gewoonstijl besteld en word iedere keer aangenaam verrast. Snelle levering, goede service en gewoon mooie spullen. Ik geniet er elke dag van. En als ik weer iets nodig heb voor in huis, dan kijk ik het eerst bij Gewoonstijl! Aanrader.
We vonden stoelen, die we ter plaatse gingen bekijken. De winkel viel wat tegen qua grootte, maar we werden uitermate vriendelijk ontvangen en verlieten het pand met de stoelen.
Onlangs sidetable besteld. De levering ging snel en het product was goed verpakt. Er zat zelfs een leuk kaartje bij met de besten wensen voor 2023!
Wij hebben hier een zwarte kleine salontafel gekocht a € 200,-. Helaas ging deze binnen 3 maanden al kapot. De bout in de poot was kapot gegaan en het gaatje in het blad was daardoor ook niet meer bruikbaar. Na contact met de klantenservice zouden wij een nieuwe tafel krijgen. Deze had een wat langere levertijd waardoor we 4 maanden moesten wachten. Prima. Echter nu werd de levertijd weer opgeschort naar nog 3 maanden wachten. Wij vroegen toen ons geld retour. Daar wilde ze alleen akkoord meegaan als de kapotte tafel retour zou gaan. Hier is nooit over gesproken ook niet toen ze bij de klacht het alternatief aanboden om oa het geld retour te geven. De kapotte salontafel hadden wij niet meer in ons bezit. En van een nieuwe salontafel waren ze ineens niet meer van op de hoogte. Het zou alleen om een blad gaan. Alleen een rond blad op de grond is geen salontafel en uiteraard ook geen optie. Of ik dan naast de reeds betaalde 200 euro nog even 168 euro wilde betalen voor een 2ehands tafel?! Kortom; bestel niet hier, slechte producten en slechte service. Ook op hun reactie, 75 euro bijbetalen is geen service. Tevens is de tafel gevaarlijk aangezien hij van slechte kwaliteit is. Bestel hier echt nooit meer.
Helaas waren er 2 van de bestelde eetkamer stoelen behoorlijk beschadigd. Mailtje met foto's opgestuurd en zonder problemen heb ik na ong 1 week 2 nieuwe stoelen ontvangen. Super blij met de leuke en praktische eetkamerset! Ook informatie over stoelkussentjes gevraagd. En tot mijn verbazing heeft de medewerkster 3 foto's van de verschillende kussentjes op een stoel gemaakt en naar mij toe gemaild. Complimenten voor de snelheid, service en klantvriendelijkheid!!!!
Kort geleden een bijzettafel besteld waarvan de schroefdraad van een van de stangen stuk was. Uiteindelijk nieuwe stang ontvangen en toen bleek dat er een grote kier zat tussen blad en frame. Slecht advies van Gewoonstijl gekregen dat ik het metalen frame zelf moest gaan ombuigen. Ze reageren bijzonder traag of niet en zeggen het altijd druk te hebben. Ik heb de bijzettafel retour gezonden tegen verzendkosten en mail gestuurd en kreeg daarna geen enkele bevestiging/reactie dat de tafel was ontvangen en dat ik mijn geld zou terugkrijgen. Maar weer gebeld, hebben het uiteraard druk en zouden standaard binnen 2 weken moeten terugbetalen zoals staat op website, maar dat is ook niet gebeurd. Na drie weken nogmaals bellen en mailen nog steeds geld niet terug. Afrader om bij Gewoonstijl te kopen want de kwaliteit van de producten is slecht en service nog slechter. Niet veel vaker zo'n slechte internetwinkel meegemaakt.Ik vraag me verder af waarmee ze het zo druk hebben, niet met de klantenservice in ieder geval!
Super slecht is nog geen ster waard zo slecht , vorig jaar augustus aluminium barkrukken besteld uit eindelijk maar voor zwart gekozen omdat het moeilijk te verkrijgen is . Moet op de dag van vandaag nog steeds wachten. Echt asociaal.... KOOP ER NIETS .
Zeer slechte service! Na 3 maanden wachten op 1 stoel te horen krijgen dat ze niet konden leveren omdat de postcode en de stad/ dorp hetzelfde waren?? Hier hebben we zelf nog moeten achter horen. Na dat dit 'probleem' was opgelost moesten we weer 1 week wachten op een leveringsdatum die 2 maand verder was . En dit allemaal voor 1 stoel??
Dit bedrijf kan hun naam beter wijzigen in geen-stijl. Wij hebben uitdrukkelijk gevraagd of een bepaald tv meubel hetzelfde is als dat men elders voor veel goedkoper verkoopt. Wij krijgen een reactie terug dat het niet hetzelfde meubel is. Eenmaal geleverd staat op de dozen exact dezelfde namen als waar je het meubel elders veel goedkoper voor geleverd krijgt. Wij zijn dus gewoon willens en wetens belogen door medewerkster Merel. Kortom oppassen een mooie website zegt helaas nog steeds niet alles.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid