facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CasaCosi Woonwinkel - Meubels en Woonaccessoires Almere

CasaCosi Woonwinkel - Meubels en Woonaccessoires Almere

Info

Dealer Urban Sofa, Riviera Maison, Riverdale, Richmond Interiors, Bocx Interiors en vele andere. Kom eens langs in onze sfeervolle showroom!

Geschiedenis

Dealer Riviera Maison, Riverdale, Richmond Interiors, Bocx Interiors en vele andere. Kom eens langs en laat je inspireren in onze sfeervolle showroom!

Onze taak

Alle huizen in Almere en omstreken mooi inrichten met comfortabele banken, oogstrelende kasten, praktische tafels en ik-blijf-nog-lekker-even-zitten eetkamerstoelen. En dat nieuwe interieur afstylen met sfeervolle verlichting, aaibare kussens en gezellige accessoires. Daar gaan we voor!

Producten

Banken, Stoelen, Fauteuils, Kasten, Eettafels, Carpetten, Krijtverf, Riviera Maison Dealer

Adres: Markerkant 11-16, 1316 AH Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 0365344044
ln.isocasac@ofni
Stad: Almere-Stad
Route: Markerkant 11-16
Postcode: 1316 AH



op zoek naar gerelateerd: casa cosi, meubelwinkels almere, casa cosi interieur, riviera maison almere markerkant, woonwinkel almere, meubels almere doemere, woonwinkel almere buiten, meubels markerkant almere
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Steigerhout 4 Home and Garden Steigerhout 4 Home and Garden 237 meter Dit bedrijf reageert niet op mail met een offerte aanvraag en is telefonisch niet ber...
White Treasures White Treasures 3 km Lekker gegeten
Woonsquare Woonsquare 4 km Ik werd snel geholpen toen ik binnenkwam, maar besloot om nog even rond te kijken. De...
Henk Schram Meubelen Henk Schram Meubelen 4 km Via Zitten en Liggen een eettafel besteld. De afdeling planning van HSM heeft onze ta...
Wilmar Maatwerk Wilmar Maatwerk 5 km Wij hebben weer diverse kasten via Wilmar Maatwerk laten ontwerpen en monteren. Fanta...
Gewoonstijl Gewoonstijl 23 km Een dure tuinset gekocht, maar de schroeven waren niet in de doos, de klantenservice...
Recensies
Ik raad CasaCosi zeker aan. Advies voor onze nieuwe bank was perfect, er werd super goed met ons mee gedacht en out of the box gedacht. Service en bezorging is perfect.
Mooie winkel met mooie spullen. Na veel zoeken hier een nieuwe bank gekocht. Erg aardige eigenaren die service hoog in het vaandel hebben. Aanrader om er zeker eens te gaan kijken.
Top service. Meerdere spullen er gekocht en zeer tevreden over de kwaliteit.
Erg leuk ontvangen en je kijkt je ogen uit in de winkel zoveel moois, vriendelijk personeel en goede service en advies graag komen nog eens terug
Leuke zaak met heel vriendelijk personeel, heel persoonlijk geholpen en leuk geslaagd voor een mooie bank.
Prachtige winkel waar je vriendelijk geholpen wordt en men de tijd neemt voor je. Mooie meubels en aparte accessoires. Blij met mijn giraffe.
Aardige mensen in de winkel. Hebben onze bank gekocht en zijn erg goed geholpen. Super advies, gaven ons de ruimte in onze keuze, totaal niet dwingend waardoor wij terug zijn gekomen om onze bank daadwerkelijk te kopen daar.
Hele fijne eigenaren goed geholpen goede advies van manon niet opdringerig gewoon fijn
Ik ben in behoorlijk wat verschillende meubel en accessoires winkels geweest, maar heb er weinig gezien die zo smaakvol zijn als Casa Cosi. Nadat ik online een mooie spiegel had besteld bij ze en deze ging ophalen, kon ik het niet laten om nog verder rond te kijken in deze prachtig gestylde winkel. Een lekker kopje koffie en een gezellige babbel helpen de fijne klantervaring behoorlijk op te schroeven. Uiteindelijk een aantal prachtige dingen gekocht en met een goed gevoel naar huis gegaan. Ik kom hier zeker nog terug!
Onlangs heeft mijn partner online hier 2 lampen gekocht. De levertijd duurde dagen langer dan aangegeven. Na contact met de woonwinkel bleek dat de lampen naar een foutief woonadres zijn verstuurd. Een systeem fout bleek hier aan ten grondslag te liggen. De eigenaresse heeft toen de bewoners van dat adres benaderd om te vragen of zij de lampen naar ons adres wilden sturen. Gelukkig ontvingen wij de lampen circa nog eens 5 dagen later. Een dergelijke administratiefout kan natuurlijk gebeuren. En de lampen zijn aangekomen. Vandaar 3 sterren. Wat in onze ogen klantgerichter had gekund...de winkel had na ontdekken van de eigen fout ook zelf naar het foutieve adres kunnen gaan om de lampen op te halen om ze daarna naar ons te brengen. Zo zouden wij sneller de lampen hebben ontvangen. En je zadelt de bewoners van het adres waar de lampen per ongeluk naartoe waren verstuurd niet op met je eigen fouten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid