facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gazelle

Adres: Fabrieksstraat 25, 6021 RC Budel
Telefoonnummer: 495491635
Stad: Budel
Route: Fabrieksstraat 25
Postcode: 6021 RC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fietswereld Vlassak Fietswereld Vlassak 0 meter Super fijne service ze zijn zelfs na sluitingstijd bij mij thuis geweest om een onder...
Toon's Bikes Toon's Bikes 1 km Geen prettige man, nooit geweest, zelfs te belazerd om ook maar een eenvoudige begroe...
Recensies
Ben vandaag bij vlassak bike fiets winkel geweest voor remblokjes , heb ze zelf er in gezet maar krijg ze niet afgesteld terug gegaan. Roel Parren zegt rij maar binnen hij heeft de remmen afgesteld ik vraag wat zijn de kosten is goed zegt Roel, dit is een super service
Wat een service en geduld met de klant ik dus Erg deskundig en super aardig.
Vandaag mijn nieuwe Gazelle e-bike opgehaald, mega snelle service en top advies gehad van Annemiek en Peter-Paul. Gelijk even het dorp rond gefietst en ik ben helemaal tevreden! Bedankt!
Goede service! Last-minute voor een wedstrijd ging mijn voorderailleur stuk. Terwijl het eigenlijk al erg druk was, hebben ze mijn fiets er wel nog tussendoor gepakt.
Na een misverstand en korte discussie over een eerder uitgevoerde reparatie, zijn de remblokken van mijn mtb binnen één dag vervangen en zijn alleen de materiaalkosten in rekening gebracht. Keurig opgelost!
Op 27 april heb ik mijn E-Bike Trek T500+ binnengebracht ter reparatie : electrische ondersteuning was uitgevallen ! 's Anderdaags fiets heb ik mijn fiets weer opgehaald en er werd mij gezegd dat hij onherstelbaar was ! Nog niet beslist op dat moment gelukkig om een nieuwe fiets te kopen ! Een week later heeft een bekende van ons geen fietsreparateur aangeboden om de fiets eens na te kijken, na 15 minuten was hij al gerepareerd, hij had de electrische contacten van de motor en batterij nagekeken en zuivergemaakt en het probleem was opgelost ! Op het achterwiel was een kabel los bij het binnenbrengen bij Vlassak en die kabel hing er zelfs nog los ! Nu is mijn vraag : is dit service, hebben jullie effectief geprobeerd om de fiets te repareren, of hebben jullie gewoon klakkeloos de fiets proberen op te starten en meteen gezegd : we kunnen hem niet aan de computer hangen, verdict : ONHERSTELBAAR ! Ik had toch betere service verwacht van een zaak die toch vakmanschap en kwaliteit promoot op hun website ! Nog even ter informatie : ik had ondertussen een nieuwe fiets gekocht bij een andere fietswinkel voor 3000€. Dit was NIET nodig geweest als mijn fiets door jullie op een degelijke manier was nagekeken !!!! Ik heb hierover telefonisch contact gehad met een medewerker vorige week en ik zou teruggebeld hierover ! NOG NIETS GEHOORD !!!!
Super service vandaag een kids trek mtb gekocht en meteen in orde gemaakt. Hele fijn behandeld en een mooie zaak.
Voor vervangen van achterband elektrische fiets met middenmotor dus geen moeilijke demontage oid van mijn vader 75 plus ruim 60 euro kwijt een swalbe band identiek op internet voor ~25 euro bij deze winkel ruim 39 euro plus montage kosten...
Tijdens een fietstocht op Hemelvaart een lekke band gereden, balen natuurlijk. Fiets kon volgende dag worden gebracht en was snel klaar. Ik kreeg een sms dat de fiets klaarstond met op mijn verzoek een nieuwe binnen- en buitenband. Tijdens de reparatie kreeg ik een leenfiets mee, kortom: zeer tevreden, super geholpen! Bedankt!
Super fijne service ze zijn zelfs na sluitingstijd bij mij thuis geweest om een onderdeel te vervangen. top zaak beveel ik zeker aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid