facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fietswereld Vlassak

Fietswereld Vlassak

Info

Sinds 1965 zijn wij gevestigd aan de Fabrieksstraat 25 te Budel met een ruim assortiment nieuwe en gebruikte fietsen, onderdelen en accessoires.

U bent bij ons altijd van harte welkom. Voor vrijblijvend advies of een proefrit...

Geschiedenis

Sinds 1965 zijn wij gevestigd aan de Fabrieksstraat 25 te Budel. Na diverse verbouwingen is ons nieuwe pand in maart 2002 geopend.

In onze ruim opgezette winkel, staan de verschillende soorten fietsen en accessoires sfeervol gepresenteerd. Dit maakt onze winkel voor u geschikt om alles wat wij aanbieden op fietsgebied goed te vergelijken. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar bij reparatie of onderhoud aan uw fiets. Zij maken gebruik van professioneel gereedschap en blijven op de hoogte van de nieuwste techniek door het volgen van cursussen.

Wij zijn officieel dealer van o.a. de volgende merken:
Koga - Koga Signature - Batavus - Trek - Gazelle - Cortina - Loekie - Alpina

Adres: Fabrieksstraat 25, 6021 RC Budel
Telefoonnummer: 0495491635
Stad: Budel
Route: Fabrieksstraat 25
Postcode: 6021 RC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Fietsenwinkel Hamont-Achel, Fietsenwinkel Pelt, Fietsenwinkel Maarheeze, Fietsenmaker Budel, Vlassak Bouwmarkt Budel, Bike Totaal heerlen, Fietskleding Budel, Fietsen bike
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gazelle Gazelle 0 meter Ben vandaag bij vlassak bike fiets winkel geweest voor remblokjes , heb ze zelf er...
Toon's Bikes Toon's Bikes 1 km Geen prettige man, nooit geweest, zelfs te belazerd om ook maar een eenvoudige begroe...
Recensies
Super fijne service ze zijn zelfs na sluitingstijd bij mij thuis geweest om een onderdeel te vervangen. top zaak beveel ik zeker aan.
Goede service en zeer vakkundige medewerkers directie man / vrouw werken kei hard mee.
Zeer vriendelijk geholpen ondanks wij niks gekocht hebben en alleen om informatie vroegen.
Probleem met achterrem en achterlicht van eclectische koga.na een telefoontje kon ik langskomen en meteen gerepareerd terwijl ik wachtte.
Tijdens een fietstocht op Hemelvaart een lekke band gereden, balen natuurlijk. Fiets kon volgende dag worden gebracht en was snel klaar. Ik kreeg een sms dat de fiets klaarstond met op mijn verzoek een nieuwe binnen- en buitenband. Tijdens de reparatie kreeg ik een leenfiets mee, kortom: zeer tevreden, super geholpen! Bedankt!
Voor vervangen van achterband elektrische fiets met middenmotor dus geen moeilijke demontage oid van mijn vader 75 plus ruim 60 euro kwijt een swalbe band identiek op internet voor ~25 euro bij deze winkel ruim 39 euro plus montage kosten...
Hoe fijn als je in deze tijd nog een fiets kan kopen,’ met de goeie adviezen! Zowel de kids als ik geslaagd voor een fiets in een ruim assortiment! En op gepaste afstand thuis bezorgd, en ter plekke afgesteld naar behoefte. Annemiek bedankt!
Zeer vriendelijk personeel. Kwam langs voor de Cube Kathmandu pro maat 54 maar is helaas moeilijk te leveren maar voor de rest zeer tevreden van de klantvriendelijkheid en uitleg of meedenken voor alternatief. Helaas geen besteld anders had ik zeker hier 1 aangekocht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid