facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gastouderopvang Pienelientje

Info

Gastouderopvang Pienelientje voor kinderen van 0 t/m 4 jaar.

Geschiedenis

Gastouderopvang is een kinderopvang in het huis van gastouders.
Als u behoefte heeft aan kleinschalige opvang voor uw kinderen bent u bij Gastouderouderopvang Pienelientje aan het goede adres.

Vooral voor kinderen voor wie de groepen op het kinderdagverblijf te groot zijn of voor ouders die flexibele opvang nodig hebben, is dit een goede vorm van kinderopvang.
Er is meer persoonlijke aandacht en er zijn niet telkens andere leidsters zodat een kind zich sneller “thuis” zal voelen.
Ook voor kinderen die snel overprikkeld raken op een kinderdagverblijf omdat het er te druk is, is dit een goed alternatief.

Voor alle kinderen is er is voldoende speelgoed om het naar de zin te maken. Er wordt met de peuters samen gegeten, voorgelezen, geknutseld, gespeeld en gezongen en daarnaast is er ook ruimschoots gelegenheid voor vrij spelen.
Bij droog en mooi weer proberen we elke dag naar buiten te gaan. Park, kinderboerderij en speeltuinen.
Buiten het rumoer van de overige kinderen zijn er rustige slaapplaatsen.
De dagindeling van uw kind zal er zoveel mogelijk hetzelfde uitzien als de dagindeling die uw kind thuis gewend is.

De opvangtijden worden in overleg met u geregeld.

Adres: Burgermeester klinkhamerweg 21a, 2761 BE Zevenhuizen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0642284956
Stad: Zevenhuizen
Route: Burgermeester klinkhamerweg 21a
Postcode: 2761 BE


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:30
Dinsdag: 07:00 - 17:30

Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Gastouderopvang Pienelientje.

Zevenhuizen kinderopvang

openingstijden, locatie, vervoer. Burgermeester klinkhamerweg 21a zevenhuizen oppas kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Gastouderopvang Pienelientje adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Gastouderopvang Pienelientje. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Gastouderopvang Pienelientje delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WerkTalent Zuidplas WerkTalent Zuidplas 171 meter Word er altijd goed geholpen
Vogelvereniging 'Zang en Kleur' Vogelvereniging 'Zang en Kleur' 289 meter Mooie en leuke vogelvereniging . Zaaltje kan je als particulier ook soms huren .
Caravanstalling de Rottemeren Caravanstalling de Rottemeren 3 km Geweldige service en kwaliteit van de hoogste plank.
Ondernemers-vereniging Zevenhuizen Ondernemers-vereniging Zevenhuizen 171 km Welkom op de pagina van Ondernemersvereniging Zevenhuizen. Als dorp zijn we trots op ...
Buurtzorg Zevenhuizen De Wilp Buurtzorg Zevenhuizen De Wilp 172 km Vanaf 15 februari 2016 Buurtzorg Zevenhuizen De Wilp Waaronder ook de dorpen Jonkersv...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid