facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Caravanstalling de Rottemeren

Caravanstalling de Rottemeren

Info

Welkom bij Caravanstalling de Rottemeren!

Wij bieden een overdekte -en buiten caravanstalling in regio Zuidplas aan.

Geschiedenis

Welkom bij Caravanstalling de Rottemeren!

Wij bieden een overdekte -en buiten caravanstalling in regio Zuidplas aan.

Adres: Rottekade 9, 2761 EA Zevenhuizen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0180-631820
Stad: Zevenhuizen
Route: Rottekade 9
Postcode: 2761 EA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WerkTalent Zuidplas WerkTalent Zuidplas 3 km Word er altijd goed geholpen
Gastouderopvang Pienelientje Gastouderopvang Pienelientje 3 km Gastouderopvang Pienelientje voor kinderen van 0 t/m 4 jaar.
Vogelvereniging 'Zang en Kleur' Vogelvereniging 'Zang en Kleur' 3 km Mooie en leuke vogelvereniging . Zaaltje kan je als particulier ook soms huren .
Ondernemers-vereniging Zevenhuizen Ondernemers-vereniging Zevenhuizen 174 km Welkom op de pagina van Ondernemersvereniging Zevenhuizen. Als dorp zijn we trots op ...
Buurtzorg Zevenhuizen De Wilp Buurtzorg Zevenhuizen De Wilp 175 km Vanaf 15 februari 2016 Buurtzorg Zevenhuizen De Wilp Waaronder ook de dorpen Jonkersv...
Recensies
Geweldige service en kwaliteit van de hoogste plank.
Zo te zien genoeg plekken. Binnen en buiten stallen mogelijk. Geen gas op het terrein toegestaan. Afgesloten met groot hek, dat alleen via een code opengaat op je telefoon. Kan van afstand dus. Wel op een smalle weg. Scherpe bocht als je rechtsaf wil. Ligt vlakbij het water in een rustige omgeving.
Prima buiten stalling. Nadeel is dat er maar 1 telefoonnummer het hek kan open bellen wat in de praktijk nog wel eens voor problemen zorgt bij ons. Verder netjes verzorgd, niet te duur, vriendelijke medewerkers
Wij staan hier al vanaf het begin. Dit is onze 3e camper en wij zijn nog steeds net zo tevreden als in het begin. Niks is teveel, halen en brengen kan altijd zonder bijkomende kosten. Zeer vriendelijke familie!
Prima stalling met fijne mensen, waar je 24 uur p/dag terecht kan. Alles klop, wordt uitstekend gerund door de familie een 5 sterren stalling.
Perfecte plek om je camper, caravan, etc te stallen. De mensen zijn zeer vriendelijk. 24/7 toegang tot het terrein. Ophalen / wegbrengen gaat via een contactformulier op de website. Ook bieden ze, via de buren, apk keuring aan. Scheelt een hoop geregel.
Goede stalling. Doen ook reparaties. Goed. 3 dagen te voor bellen. Caravan kan je dag en nacht halen.
Ben heel tevreden met deze stalling goede service perfekt
Ook onderhoud en keuring. Serviceluik in laten bouwen. Gaan in mei weer op stap.
Goede caravan stalling en er kan ook door de eigenaar Bovag onderhoud worden uitgevoerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid