facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Panda

Garage Panda
Adres: Kiotoweg 737, 3047 BG Rotterdam, Nederland
Telefoonnummer: 06 47100149
Staat: Zuid-Holland
District: Rotterdam
Stad: Rotterdam
Route: Kiotoweg
Huisnummer: 737
Postcode: 3047 BG


Openingstijden

maandag: 09:00–18:30
dinsdag: 09:00–18:30
woensdag: 09:00–18:30
donderdag: 09:00–18:30
vrijdag: 09:00–18:30
zaterdag: 09:00–18:30
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carglass Carglass 281 meter Op maandagmiddag 10 juni om 13.45 uur is er volgens afspraak een nieuwe voorruit in o...
EuroTransmissie Rotterdam - Versnellingsbak revisie - DSG revisie - Transmissie revisie EuroTransmissie Rotterdam - Versnellingsbak ... 293 meter Vriendelijke behulpzame mannen.. Ze hadden het erg druk, was ook te zien. En toch he...
Recensies
In januari wilden we met onze camper op reis, maar kregen net voordat we vertrokken ineens problemen met de motor. Toen via-via bij Garage Panda uitgekomen en wat zijn we daar dankbaar voor. Ze konden gelijk achterhalen waar het aan lag en het was binnen een dag gemaakt. Nu zijn we nog steeds zonder verdere problemen aan het genieten van de camper, en van de reis :
Professionele garage, goede en vakkundige all-round monteurs die weten waar ze mee bezig zijn. Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan, goed geholpen en mijn auto loopt na zijn beurt stukken beter, helemaal top!
Ik schrijf deze review namens mijn ouders. Zij zijn uitermate tevreden met dw geleverde service en de afhandeling van alle zaken. En ze danken Omar voor de gezellige rit naar huis.
Uitermate fijne garage. Zeer vriendelijke mensen, reparatie en onderhoud snel en vakkundig. Een echte aanrader als je je auto wil laten controleren en als het tijd is voor de APK!
Heel blij dat ik geattendeerd ben op Garage Panda! Een potentiële enorme kostenpost voor roetfilter vervanging onterecht door andere garage aangegeven werd door Panda team vakkundig opgelost. Dank!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid