facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Gieroo

Info

Garage Gieroo is een universeel garagebedrijf gevestigd in Maasdijk. Bij ons kunt u terecht voor o.a.: reparatie en onderhoud, APK-keuring e.d.

Geschiedenis

Welkom bij Garage Gieroo

Garage Gieroo is een universeel garagebedrijf gevestigd in Maasdijk. Het bedrijf is ontstaan uit de samenwerking tussen Peter Roodenburg en Eric de Gier. Beiden al meer dan 20 jaar werkzaam in het garagebedrijf, begonnen als monteur en doorgegroeid naar werkplaatschef. Met deze schat aan ervaring kunnen wij u auto, ongeacht merk, of leeftijd weer helemaal in orde brengen. Ook voor moderne auto’s of het uitlezen van boordcomputers draaien wij onze hand niet om.

U bent bij ons aan het juiste adres voor:

reparatie en onderhoud van uw auto
schade- en ruitreparatie
APK-keuring, roetmeting
aircoreparatie en onderhoud

Dus wilt u ook dat alleen de meest ervaren monteurs uw auto repareren dan bent u bij Garage Gieroo aan het juiste adres. Bel ons op voor een vrijblijvende afspraak of bereken hier direct online de kosten voor uw reparatie.

Voor al het onderhoud aan uw auto kunt u gebruikmaken van de haal- en brengservice en/of een vervangende auto.

Adres: Honderdland 271, 2676 LV Maasdijk
Telefoonnummer: 0174-518459
Stad: Maasdijk
Route: Honderdland 271
Postcode: 2676 LV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autoschade Van der Ende Autoschade Van der Ende 869 meter Top bedrijf, goede service, vakmensen! Super vriendelijk geholpen!
123Trouwauto 123Trouwauto 888 meter Vanaf het eerste contact dat we met Karel hadden kwam hij gelijk enthousiast over en ...
Autobedrijf Huisman B.V. Autobedrijf Huisman B.V. 923 meter Voelt nog als een gezellige dorpsgarage. Prettig contact Onderhoud en apk naar wens
GirlCars GirlCars 7 km GirlCars levert betaalbare auto's voor moeders en dochters
Recensies
Jammer jullie gaan sluiten! Bedankt voor service!
Prima garage waar ook nog echt gesleuteld wordt. Niet alleen laptop eraan en oordeel geven. Ook gewoon aan het werk
Top garage. Hele goede en vakkundige service.. Zo maak je ze niet veel meer mee.
Top service, de 2e keer dat ik naar deze garage ben gegaan. Professionele maar vooral eerlijke inschatting van de reparatie. Kosten vielen veel goedkoper uit dan ik in eerste instantie had gedacht.
Zeer enthousiast! Goede prijs, kwaliteit en service. Hier kom ik zeker terug!Service: Remmen
Fijne garage, aardig personeel, kan altijd snel terecht.
Sinds jaren vaste klant en nog nooit spijt gehad. Helder uitleg en duidelijke afspraken maken dit bedrijf tot wat het is. Goed, eerlijk en redelijke prijzen en bovendien super gezellige mensen. Wat mij betreft verder zo...
Goede garage, is duidelijk in wat de reparatie noodzaak is en wat de kosten zijn. Kwam zelfs goedkoper uit dan begroot. De camper kan weer veilig de weg op en het bos in!
Altijd kan ik terecht voor vragen en snelle service. Er wordt goed besproken wat het probleem kan zijn en hoelang de reparatie gaat duren. Ook krijg ik alternatief vervoer aangeboden. Niet een negatieve ervaring!
Top garage! Vriendelijke mensen, goede service, eerlijke prijs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid