facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 123Trouwauto

123Trouwauto

Info

123Trouwauto, DÉ specialist op het gebied van verhuur van trouwauto's!

Geschiedenis

Welkom bij 123Trouwauto, de specialist op het gebied van verhuur van trouwauto's. Bij ons bent u op het juiste adres voor exclusieve trouwauto's, riante trouwbussen en volgvervoer. Onze trouwauto's verkeren in absolute nieuwstaat. Onze jarenlange ervaring met, en onze passie voor trouwvervoer staan garant voor een onvergetelijke trouwdag (zie de reacties in het gastenboek). Onze trouwauto's zijn uiteraard ook beschikbaar voor jubilea, verjaardagen en andere speciale gebeurtenissen.

Een trouwauto huren bij 123Trouwauto geeft glans aan uw huwelijksdag!



"Met 123 Trouwauto maak je er pas echt een onvergetelijke dag van. Wil je een trouwauto huren? Wij zijn de specialist in het verhuren van exclusieve trouwauto's, trouwbussen, en volgauto's.Bij 123Trouwauto heb je de keuze uit de volgende trouwauto's en bussen:- Ford Mustang Cabriolet Wit 1964- Ford Mustang Cabriolet Wit 1966- Ford Mustang Cabriolet Wit modern- Excalibur Cabriolet Wit met witte bekleding- Excalibur Cabriolet Wit met blauwe bekleding- Excalibur Cabriolet Champagne- Excalibur Sedan Zilvergrijs 4-deurs- Rolls Royce Sports Limousine Wit 4-deurs 1935- A-Ford Wit 4-deurs 1930- Classic Mini Cabriolet- Classic Mini Cooper- Volkswagen T1 Samba bus Blauw- Amerikaanse Schoolbus- Engelse Dubbeldekker Wit & Rood"
Adres: Prins Mauritsstraat 26, 2676 BC Maasdijk
Telefoonnummer: 0621832344
Stad: Maasdijk
Route: Prins Mauritsstraat 26
Postcode: 2676 BC



op zoek naar gerelateerd: 123 Trouwauto, Trouwauto modern, Excalibur huren, Auto te huur voor huwelijk, Mercedes trouwauto huren, Jeep trouwauto, Trouwauto Vlaardingen, Mooiste trouwauto
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Huisman B.V. Autobedrijf Huisman B.V. 75 meter Voelt nog als een gezellige dorpsgarage. Prettig contact Onderhoud en apk naar wens
Autoschade Van der Ende Autoschade Van der Ende 112 meter Top bedrijf, goede service, vakmensen! Super vriendelijk geholpen!
Garage Gieroo Garage Gieroo 888 meter Jammer jullie gaan sluiten! Bedankt voor service!
GirlCars GirlCars 8 km GirlCars levert betaalbare auto's voor moeders en dochters
Recensies
Vanaf het eerste contact dat we met Karel hadden kwam hij gelijk enthousiast over en bij de afspraak die we met hem hadden vertelde hij zeer enthousiast over zijn bedrijf , waardoor wij ook vrij een keuze hadden gemaakt . Op onze grote dag kwam hij zeer rustig , vol met tips en met een vleugje humor over wat een toffe vent !!! Bedankt Karel voor jouw bijdrage aan onze geweldige dag
Wat een super service, wat is alles goed geregeld door Karel. Begint met een leuk enthousiast rondleiding in de garage waarin hij liefdevol over de auto's verteld, alles wordt op het einde netjes besproken en genoteerd. Avond voor de bruiloft mochten wij onze auto de Ford Mustang uit 1964 ophalen en werd er ook uitgelegd hoe de auto in z'n werking ging, na een blokje om gereden te hebben konden we op pad voor onze dag. Op de dag zelf erg leuk kennis gemaakt met zijn ouders welk de auto netjes kwam ophalen, alles wordt tot in de puntjes geregeld en door onze ervaring zeer zeker aan te raden.
Wij hadden de Ford Mustang uit 1966 als trouwauto. Zijn ontzettend goed geholpen en ingelicht. We konden de auto de avond voor onze trouwdag al ophalen en hij werd ‘s avonds op locatie opgehaald door de eigenaar. Er lag zelfs een noodpakketje in de kofferbak met wat toiletspulletjes, mochten we dat nodig hebben. Een echte aanrader!
Topbedrijf! Geweldig! We hadden telefonisch al een prettig gesprek gehad met Karel, de eigenaar en monteur van 123 trouwauto. Toen kwamen we op een trouwbeurs chauffeur Willem tegen. Voordat we de auto uitkozen wisten we al wie onze chauffeur moest zijn op de mooiste dag van ons leven. We bezochten de showroom om naar een Ford A te kijken of naar een Ford Mustang. Echter toen we de Champagnekleurige GM Excalibur zagen staan, waren we snel om. Karel gaf ons ook nog advies over de planning en welke pauzes hij adviseerde om in te bouwen. Puur met de goede bedoeling dat we ook op de dag zelf rust konden pakken tussen de fotoreportage en de ceremonie. En op de dag zelf stond een breed stralende Willem met een prachtig glimmende Excalibur voor onze neus. Iets vroeger dan afgesproken om eventuele opbrekingen voor te zijn. Wat een fantastische en fotogenieke auto en een geweldige chauffeur. Die ook nog tips gaf aan de fotograferen hoe de auto gecombineerd kon worden met ons als bruidspaar. Een zeer geslaagde keuze van bedrijf en chauffeur.
Wij hebben een hele mooie bruiloft gehad met een prachtige trouwauto. De service was top!
Aanrader! Vanaf het eerste moment prettig contact met Karel. Afgesproken om op een middag langs te gaan om de auto's te bewonderen. Wat een keus, en stuk voor stuk prachtige en goed onderhouden auto's! Uiteindelijk gekozen voor de Rolls Royce Sports Limousine, werkelijk prachtig en wat een blikvanger! Karel was op de dag de rust zelve, had nuttige tips, zorgde voor het contact met de ceremoniemeesters zodat we op het juiste moment aankwamen, en had een flesje water bij zich. Helemaal top verzorgd, bedankt Karel!
Vanaf het eerste contact tot aan de bruiloft zelf alles top geregeld! Week voor de bruiloft nog even contact gehad om alles door te spreken en op de dag zelf erg behulpzaam en meedenkend. Het was namelijk nogal een logistieke operatie ; Kortom; een aanrader!
123trouwauto heeft een showroom vol mooie trouwauto's. De Rolls Royce limo was onze keuze geworden. Karel was op onze trouwdag de chauffeur, hij was super behulpzaam en dacht goed mee. De trouwauto was echt super!
De trouwauto was echt een eyecatcher op de weg en paste helemaal binnen het thema The Great Gatsby. Echt een aanrader om even bij 123 Trouwauto te kijken! Jan bedankt voor je gastvrijheid, flexibiliteit en vrolijkheid tijdens het rondrijden van ons op onze huwelijksdag.
Ik heb hier de Ford Mustang uit 1966 gehuurd voor onze bruiloft... helemaal top! Eigenaar is onwijs enthousiast en zorgt ervoor dat alles goed geregeld is. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid