facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GAMMA bouwmarkt Almere Poort

GAMMA bouwmarkt Almere Poort
Adres: Editiestraat 20, 1321 NG Almere, Nederland
Telefoonnummer: 036 536 6655
Staat: Flevoland
District: Almere
Stad: Almere
Route: Editiestraat
Huisnummer: 20
Postcode: 1321 NG


Openingstijden

maandag: 09:00–21:00
dinsdag: 09:00–21:00
woensdag: 09:00–21:00
donderdag: 09:00–21:00
vrijdag: 09:00–21:00
zaterdag: 09:00–18:00
zondag: 10:00–17:00

Recensies
2 artikelen besteld bij Gamma online met afleveradres Almere Poort...bij afhalen was er maar 1 artikel te vinden en de andere ondanks track and trace niet te vinden...en dan mag je het gaan uitvechten met TNT.......
Vriendelijk en altijd behulpzaam personeel. Winkel is schoon en overzichtelijk
Mooie Gamma. Ruime opzet en makkelijk te parkeren. Alleen het personeel loopt er was dwaas bij en ze weten niet altijd de juiste antwoorden te geven.
Top winkel. Groot assortiment. Gamma bekende vakken. Het electra gedeelte zitbop 1 of anders manier visueel verkeerd. Anders dan ik het intuïtief zou verwachten. De artikelen in het midden pad maken het door de opstelling soms onmogelijk om naar een tegeovergestelde kant te geraken. Verder is de winkel opgeruimd. De schappen zijn erg netjes en verder overzichtelijk.nDeze winkel is een genot. Niet minder belangerijk malinin proof. Geen beveiliging in mijn nek. Als Surinamers nIs het een punt die voor mij en vele donkere mensen heel erg belangerijk is.nHet gevoel dat je echt klant bent. Had hun 80 euro gescheeld. Was meer dan de gemiddelde aankoop in de rij.nnDus gamma je bent malinin proof.nGefeliciteerd.
Top zaak. Voor onze verbouwing hier veel gekocht. Personeel kon uitermate goed met ons mee denken vakmannen en vrouwen! en groot assortiment. Ideaal!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid