facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gamestate

Gamestate

Info

Gamestate is the one and only spot for winners of all ages! Currently open in Kerkrade, Rotterdam and Utrecht!

Geschiedenis

Gamestate is the one and only spot for winners and the ultimate entertainment experience for the entire family! Thrilling 4D video games, exciting air hockey’s, moving simulators and more than 50 playing machines. An enormous choice in the popular ticket machines and prizes varying from Pixar toys to iPads! Currently open in Kerkrade, Rotterdam and Utrecht. Buy a playcard and choose the amount of credits. Games starting from 0,25 cents.



"Gamestate de Kuip is hét gamecenter waar je de nieuwste arcadegames kunt spelen samen met je vrienden, familie of collega's!"
Adres: Cor Kieboomplein 109, 3077 MK Rotterdam
Telefoonnummer: +31102929734
Stad: Rotterdam
Route: Cor Kieboomplein 109
Postcode: 3077 MK


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 00:00
Dinsdag: 12:00 - 00:00
Woensdag: 12:00 - 00:00
Donderdag: 12:00 - 00:00
Vrijdag: 12:00 - 01:00
Zaterdag: 12:00 - 01:00
Zondag: 12:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: Gamestate prijzen, Gamestate locaties, Gamestate card check, Grootste Gamestate, Gamehal Amsterdam, Onbeperkt gamen Rotterdam, Gamestate jarig, Gamestate Utrecht Parkeren
Recensies
Rotterdam kent niet veel arcade hallen van dit kaliber, dus het is fijn er een centraal gelegen te hebben waar er veel keus aan spellen is, snacks beschikbaar zijn zodat je niet snel verveeld raakt. Het eerste wat ons opviel is dat het personeel altijd vriendelijk is. We hebben diverse suprise-visits gedaan, waarbij ons bezoek niet werd aangekondigd en het personeel onze collega’s niet kende. Ieder bezoek was de op dat moment aanwezige medewerker net zo aardig als die daarvoor. Vaak zegt dat wel iets over het management : Je kunt hier leuke gevarieerde prijzen winnen in de machines, waar bijvoorbeeld ook leuke retro editie knuffels tussen zitten. Dit maakt het extra leuk voor jong en oud, want ook voor de iets oudere generatie zijn er herkenbare games en goodies. De arcade hal zorgt door de perfecte belichting en aankleding ook voor insta-waardige foto's, dus vergeet deze zeker niet te maken en te delen wanneer je er bent. Gamestate de Kuip is niet enorm groot, maar desondanks wel zeer gevarieerd met voldoende spellen en vermaak. Tevens zit het om een plein met veel restaurantjes en een bioscoop waardoor je er echt een hele dag plezier van kan maken zoals eerst de arcade, een hapje eten en daarna uitbuiken onder het genot van een film. De arcade is makkelijk bereikbaar met het OV Lijn 23 stopt bij het voetbalstadion, en vanaf daar is het 3 minuten wandelen. Echter is er voldoende parkeergelegenheid mocht je met de auto willen gaan. Wij vinden het zeer entertaining en zeker een bezoek waard. Don’t take our word for it, go try it out!
Ben met mijn zoontje voor de eerste keer geweest. Waren enthousiast. Stonden bij de kassa ruim 10 -15 bij de kassa achter de klant die geholpen werd. Verder stond er niemand in de rij. De kassamedewerker naam beginnend Prish heeft al die tijd voor mij gestaan en heeft gezien hoe lang ik aan het wachten was. Er sluit ineens een meisje die ongeduldig aan de zijkant van de rij stond. Dat meisje negeerde mij compleet, terwijl wij stonden te wachten. Vader van dat meisje sluit wat later bij haar aan. Eindelijk was ik aan de beurt en krijg ineens een reactie van dat meisje dat zij eerst was. De vader trekt aan mijn shirt en zegt dat ook. Ik leg hen uit dat ik al ruim 10 min in de rij sta. Aan de medewerker Prish vroeg ik wie eerst in de rij stond. Zei zegt "maakt mij niet uit wie er eerst was". Ik vroeg aan haar hoe daarop niet reageert en ons laat uitzoeken. De medewerker zei "nee, nee, ik wil niets horen, anders mogen wij allebei eruit. Wat een kortzichtige en belachelijke reactie van de medewerker. Een boodschap aan haar. Als medewerker hoor je te weten wie als eerst aan de beurt was. De discussie kwam op gang, omdat de medewerker niet adequaat gereageerd heeft. Uiteindelijk kon ik van de andere klant voor. Maar wij hadden allebei totaal niets aan haar mochten zelf oplossen wie er eerst was. Vraag svp om een cursus voor hoe je met mensen moet omgaan. Vriendelijkheid was ver te zoeken.
Vanavond voor het eerst in een tijd weer geweest. Bij aankomst al meteen erg druk en de rij voor de kassa is vrij onduidelijk. Het concept is veranderd, eerst kon je euro’s op je playcard zetten en nu moet je credits kopen. We komen al ruim 4 jaar bij deze Gamestate maar waren een tijdje niet geweest. Wat bleek: onze ruim 25.000 punten zijn vervallen. Dat staat nergens op de Card en is ons ook niet verteld dat dit zou gaan gebeuren. Geen mailtje of sms, helemaal niks. Lijkt een wijziging van het beleid te zijn van de afgelopen periode. Medewerker achter de kassa kon er niks aan doen en lachte het een beetje weg. Bizar. Totale domper, wij komen niet meer terug.
Afgelopen zondag naar Gamestate de Kuip geweest met de kids. Gezellige meiden, we waren er al vroeg dus was ook lekker rustig. Kinderen hebben zelfs tot 2 keer toe extra tickets gekregen van de dames. Ze gaven dat er nog wat over was van na het vullen. Ben ook blij voor het personeel dat het buiten wat afkoelt waardoor het in de gamehal minder warm is. De kids kunnen niet wachten om weer te gaan.
Leuke plek om ff een spel te spelen. Diverse aanbod voor jong en oud. Met een pas die je opwaardeert kun je alle spellen kiezen. Er zijn ook diverse spellen die je samen kunt doen. Nadat je het spel hebt gespeeld verdien je punten. Dit kan digitaal op je pad worden bijgeschreven of wordt uitgeprint voor de kinderen leuk. Met die punten kun je dan iets uitzoeken. Parkeerplaatsen betaald voor de deur. Leuk om even naar toe te gaan voordat je bijvoorbeeld naar de film gaat
Prima hal, niet heel veel aanbod, veel lichtinval waardoor sommige spellen niet goed te spelen zijn. Meerdere apparaten waren buiten gebruik en toen wij hulp nodig waren moesten we bellen omdat er niemand in het gebouw te vinden was. Volgende keer liever naar Utrecht.
Geld verslinderij!!! Je koopt een kaart voor 14,50, daar zitten dan 30 punten op, per spel gaat er 3-6 punten van je kaart af. Bij elke spel krijg je punten waarmee je iets kan kopen. Vanaf 500 punten kan je iets fatsoenlijks uitkiezen. Ik ben met 2 kinderen gegaan. Ik was binnen een half uur 50 euro kwijt. Kinderen willen blijven spelen voor de punten!!! Geld en tijd verspilling!!! Je mist niks als je niet gaat!!!
Leuke bezigheidstherapie voor de kinderen en volwassenen ook stiekem. Grote ruimte met verschillende behendigheid spellen al dan wel met tickets als prijs. Tickets zijn weer in te ruilen voor leuke prijzen. De spelletjes zijn divers en voor elke leeftijd. Natuurlijk moet je voor een klein vermogen investeren voor veel tickets, maar dat mag de pret niet drukken! In de zomer is het wel erg heet binnen en merk toch dat best vaak de apparaten vast lopen en je geen idee hebt of je nu wel of niet betaald hebt. Om dan personeel te vinden wat je niet staat aan te gapen als je ze al vindt is een uitzondering.
Aardig personeel. Niet te druk. Goed geregeld. Genoeg parkeerplek in de buurt. Het aanbod aan spelletjes is ruim en je hoeft niet lang te wachten om te spelen.
Vriendelijk personeel maar veel te warm binnen. Op warme dagen is het nodig om buiten 'af te koelen' omdat het binnen erg warm is. Er werden cool units bij Boels gehuurd maar deze waren niet voldoende om de hele ruimte te verkoelen...
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Gamestate.

Rotterdam amusements- en themapark

openingstijden, locatie, vervoer. Cor Kieboomplein 109 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Gamestate adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Gamestate. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Gamestate delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jump Xl Rotterdam-Zuid B.V. Jump Xl Rotterdam-Zuid B.V. 3 km De meiden vonden het heel erg leuk. Geslaagd team uitje.
Attractiepark Rotterdam Attractiepark Rotterdam 4 km Nog niet open?
Nós Tempo Madrid Nós Tempo Madrid 4 km Nós Tempo Madrid (With music from now and then) was first organized in AV. Royal of P...
VR4play VR4play 6 km Leuk opgezet. Maar de van corona maatregelen hebben ze niet gehoord
Plaswijckpark Plaswijckpark 7 km Super leuk park voor jong en oud. Me zoon van 8 kan zich prima er een hele dag vermak...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid