facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Attractiepark Rotterdam

Attractiepark Rotterdam

Info

Het oude AVR terrein op Rotterdam-Zuid naast de Maastunnel wordt omgebouwd tot pretpark. Attractiepark Rotterdam!
Verwachte opening eind 2020

Geschiedenis

Het oude AVR terrein werd in 2012 gekocht door Hennie van der Most.
Hij zag kansen daar een pretpark van te maken. De eerste jaren zijn nodig geweest met sloopwerkzaamheden, alvorens weer het op te kunnen opbouwen. De gemeente Rotterdam is erg enthousiast over dit idee, het is een verrijking van de stad. Wat betreft de gemeente: veel lof vanwege het meedenken en meewerken om de speelstad te kunnen realiseren.
Het is een prettige samenwerking

Het streven is om eind 2020 open te gaan. We verwachten 200.000 bezoekers per jaar. Op een gemiddelde dag zijn dat er 500 en op topdrukte dagen kunnen dat er zomaar 2000 zijn. We houden de entreeprijs laag en het parkeren is gratis bij de speelstad. Tevens komen er verschillende eetgelegenheden.
De speelstad wordt gerealiseerd voor het hele gezin: kinderen, jongeren, ouders en opa's en oma's Een leuk dagje uit voor iedereen.

Rotterdam is straks weer een unieke attractie rijker.

Adres: Doklaan 40, 3081 AD Rotterdam
Stad: Rotterdam
Route: Doklaan 40
Postcode: 3081 AD



op zoek naar gerelateerd: Attractiepark Rotterdam vacatures, Pretpark Rotterdam van der Most, Opening pretpark Rotterdam, Attractiepark Rotterdam foto's, Attractiepark Rotterdam Wikipedia, Attractiepark Rotterdam achtbaan, Attractiepark Rotterdam Instagram, Doklaan 40 Rotterdam
Recensies
Nog niet open?
Ik snap niet waarom ze deze park niet afmaken? Want na 4 jaar is het nog steeds niet open
Had dit niet al 5 jaar af moeten zijn? Missie mislukt zou ik zeggen. Ik was in het begin nog nieuwsgierig, maar nu is het gewoon droevig en zonde van deze locatie.
Inmiddels 2019... Is de vermelding op de verkeersborden niet waard. Het restaurant nodigt niet eens uit tot eten. Theoretisch leuk bedacht, praktijk blijkt anders. Erg jammer.
Een review schrijven heeft eigenlijk geen zin, want dit nu al geroemde attractiepark van Rotterdam is er nog niet. Als het allemaal meezit en het bouwen voorspoedig verloopt zal het dit jaar 2018 geopend worden. Dan kunnen we dus echt zien hoe het geworden is. Een kleine geschiedenis: De voormalige vuilverbrandingsoven, in Rotterdam beter bekend als ‘het Strijkijzer’ of ‘de Kathedraal van Zuid’, wordt het sfeervolle middelpunt van een nieuw attractiepark voor de hele familie. Het voormalige AVR-terrein aan de Doklaan ondergaat een metamorfose tot wervelende combinatie van speeltuin, pretpark en horeca waarbij de historische, industriële uitstraling bewaard blijft. Zo wordt een faciliteit waar sinds 1912 afval werd verwerkt zélf een levend symbool van recycling en duurzame ondernemingszin. En dat past helemaal bij de herbestemming van het Rotterdamse havengebied!
Het park staat er nog niet, maar het beloofd aardig wat en het UFO restaurant is echt al leuk. Gourmetten zonder de zooi thuis, maar met alle keuze.
Super leuk om over de bouwplaats te lopen! Het enige wat er tot nu toe te doen is de UfO toren waar je heerlijk kan dineren met een prachtig uitzicht!
Is nu al 3 jaar te laat open zoiets. Dan kan je er ook niet meer veel van verwachten.
Erg benieuwd hoe dit gaat worden! Denk dat dit pretpark pas echt aan zijn promotie en extra attracties gaat werken zodra de infrastructuur het toelaat in de omgeving!
Prachtige locatie een aanwinst voor de stad!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Attractiepark Rotterdam.

Rotterdam amusements- en themapark

openingstijden, locatie, vervoer. Doklaan 40 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Attractiepark Rotterdam adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Attractiepark Rotterdam. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Attractiepark Rotterdam delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nós Tempo Madrid Nós Tempo Madrid 671 meter Nós Tempo Madrid (With music from now and then) was first organized in AV. Royal of P...
Gamestate Gamestate 4 km Rotterdam kent niet veel arcade hallen van dit kaliber, dus het is fijn er een centra...
Jump Xl Rotterdam-Zuid B.V. Jump Xl Rotterdam-Zuid B.V. 6 km De meiden vonden het heel erg leuk. Geslaagd team uitje.
Plaswijckpark Plaswijckpark 7 km Super leuk park voor jong en oud. Me zoon van 8 kan zich prima er een hele dag vermak...
VR4play VR4play 8 km Leuk opgezet. Maar de van corona maatregelen hebben ze niet gehoord
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid