facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FysioVars

FysioVars

Info

FysioVars praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, thuiszorg fysiotherapie en Medical Taping
0315-242482
www.fysiovars.nl l @fysiovars I Facebook.com/Fysiovars

Geschiedenis

FysioVars is een jonge, particuliere praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie en thuiszorg fysiotherapie. U kunt bij ons terecht voor behandeling, begeleiding en preventie van uw klachten. Wij staan voor een persoonlijke behandeling en begeleiding. Wij werken intensief samen met Buurtzorg+ Varsseveld.



"FysioVars is een praktijk voor Fysiotherapie, Manuele therapie en thuiszorg Fysiotherapie gevestigd in hartje Varsseveld.De praktijk heeft vier therapeuten. Wij zijn gespecialiseerd in Manuele therapie, Fysiotherapie en geschoold in o.a. dry needling, medical taping en kinderorthopedie. Daarnaast bieden wij fysiotherapeutische massages aan en geven wij met veel plezier Pilates lessen en ouderengym!De locatie is uitgerust met voldoende parkeermogelijkheden.Op maandag van 17:30 tot 18:30 is er een gratis inloopspreekuur.De praktijk is voorzien van ruim opgezette behandelkamers, een ruime gym met diverse fitness apparatuur en toegankelijke wachtruimte alles in een huiselijke sfeer."
Adres: Borchgraven 2-2, 7051 CW Varsseveld
Telefoonnummer: 0315-242482
Stad: Varsseveld
Route: Borchgraven 2-2
Postcode: 7051 CW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fysiotherapie Therapeutisch Centrum Varsseveld Fysiotherapie Therapeutisch Centrum Varsseve... 671 meter Kundig en vriendelijk.
Recensies
Goed advies, vriendelijk en specialistisch personeel en mooie praktijk!
Fijne en goed
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid