facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysiotherapie Therapeutisch Centrum Varsseveld

Fysiotherapie Therapeutisch Centrum Varsseveld

Info

Fysiotherapie, Manuele therapie, (Kinder)bekkenfysiotherapie, Dry Needling, Shockwave
Acupunctuur, Craniosacraal therapie en oefengroepen

Geschiedenis

Voor een uitgebreide indruk van onze praktijk: bezoek onze site: www.therapieVarsseveld.nl
U kunt ons ook bezoeken via google street view om dan ook binnen ons pand te kijken en de behandelkamers en oefenzaal te zien.

In onze praktijk streven wij naar kwaliteit van zorg. U en uw klacht staan hierbij centraal. We hechten veel belang aan een persoonlijke benadering, om de juiste therapie voor iedere individuele patiënt te kunnen bieden. Dit geldt ook daar waar het groepstherapieën betreft. Binnen ons team van zes therapeuten werken we nauw samen. In overleg met u en elkaar verwijzen wij regelmatig door naar een ander specialisme binnen ons team.

We zijn een dynamische paramedische praktijk met een lange historie en een visie die gericht is op de toekomst: de praktijk bestaat ruim 25 jaar en is inmiddels uitgegroeid van twee therapeuten naar zes therapeuten elk met ieder een of meer specialisaties.
De openingstijden zijn uniek: dagelijks van 08:00 uur tot 18:00 uur.
Op de dinsdag en donderdag werken we van 08:00 uur tot 21:00 uur.
En ook op zaterdag zijn we geopend van 7:30 uur tot 16:00 uur.

Naast fysiotherapie met daarin bekkenfysiotherapie, kinderbekkenfysiotherapie en manuele therapie bieden we ook alternatieve therapieën: acupunctuur, craniosacraal therapie en viscerale therapie.
Tevens zijn er beweeggroepen voor patiënten met COPD; Claudicatio intermittens; Diabetes; Hartfalen; Reuma en Medisch fitness.
Daarnaast groepen voor zwangerschapsbegeleiding (pré- en postnataal) vlgs methode ZwangerFit en voor valpreventie.
Tenslotte sinds kort: dry needling.



"Wij als fysiotherapiepraktijk in Varsseveld zijn gespecialiseerd in het menselijk lichaam. De fysio's binnen de praktijk zijn goed geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op wetenschappelijk gebied in hun vakgebied.Binnen onze praktijk houden de fysiotherapeuten zich dagelijks bezig met klachten gerelateerd aan sport en bewegen.Wanneer je in Varsseveld woont en een fysio zoekt, dan kun je het best bij Therapeutisch centrum Varsseveld langskomen voor behandeling. Onze fysiotherapeuten helpen je graag wanneer je met een lichamelijke klacht zit.We bieden binnen de fysiotherapiepraktijk in Varsseveld veel specialisaties aan, waaronder bekkenfysiotherapie, manuele therapie, Dry Needling, Medical taping, Shockwave en cupunctuur."
Adres: Oranjestraat 60, 7051 AK Varsseveld
Telefoonnummer: 0315 230 100
Stad: Varsseveld
Route: Oranjestraat 60
Postcode: 7051 AK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 12:15
Donderdag: 08:30 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 07:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Fysiotherapie Varsseveld, Eos Fysiotherapie Groep, Fysiotherapie 1000 Varsseveld, Fysiotherapie Zelhem, FysioVars, Pilates Varsseveld, Fysioveld, Bekkenfysio Varsseveld
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FysioVars FysioVars 671 meter Goed advies, vriendelijk en specialistisch personeel en mooie praktijk!
Recensies
Kundig en vriendelijk.
Meedenkend en kundig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid