facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysiotherapie Oost Gelre

Fysiotherapie Oost Gelre

Info

Fysiotherapie Oost Gelre. Voor gezondheid, herstel, vitaliteit en alles wat er nodig is om fysiek optimaal te kunnen presteren

Geschiedenis

Werkwijze

Lichamelijke klachten komen regelmatig voor. Het kan variëren van spierpijn en ongemak tot ernstiger klachten, zoals een spit, ischias, rughernia, schouderontsteking, muisarm of een peesontsteking.

Slechts 10% van de klachten ontstaan plotseling. De belasting op het betreffende lichaamsdeel veel te groot, zoals bij sportletsels of zwaar tillen. We spreken van overbelastingsklachten.

In 90% van de gevallen beginnen de klachten geleidelijk aan en treden ze vooral op in een rustfase. Zolang klachten verdwijnen en niet meer terugkeren, is er niets aan de hand.

Vaak komen klachten echter terug en verergeren deze geleidelijk in verloop van de tijd. Deze vorm van overbelasting kan ontstaan door bijvoorbeeld verkeerd bukken, te lang in eenzelfde houding staan of zitten of doordat u iets hebt gedaan wat lichamelijk erg zwaar was. Dit kan gebeuren op het werk, thuis of tijdens het beoefenen van uw sport of hobby.

Overbelasting kan in feite bij iedereen overal ontstaan. Het vervelende is dat als er eenmaal sprake is van overbelasting, u meerdere malen per dag bewust wordt van het ongemak of zelfs pijn heeft aan het geblesseerde, overbelaste lichaamsdeel.

Het liefst wil je zo snel mogelijk van de klachten of het ongemak af en het voorkomen. Overbelastingsklachten zijn gelukkig geen ernstige aandoeningen. Het probleem is HOE je met je lichaam omgaat in werk en vrije tijd.

Door de oorzaak aan te pakken, kunnen klachten sneller herstellen en wordt de kans op herhaling sterk verkleind.

De oplossing ligt in Zelfzorg en Dynamisch & Gezond Lichaamsgebruik op het werk en in de vrije tijd.

Zelfzorg staat voor datgene wat u overdag zelf kunt doen om de klacht zo snel mogelijk onder controle te krijgen.

De fysiotherapeuten van het Gezondheidscentrum Oost Gelre zijn preventieve fysiotherapeuten en ook gespecialiseerd in Zelfzorg.

Zij helpen u graag op weg!

De fysiotherapeuten maken gebruik van:
-Professionele voorlichting.
-Opfrissen - Aanleren van Dynamisch & Gezond lichaamsgebruik.
-Trainingsmiddelen om u bewust te maken, in welke beweging de oorzak van uw klacht is gelegen.

Naast overbelastingsklachten begeleiden wij uiteraard ook een tal van andere klachten zoals de aandoeningen die voorkomen op de chronische lijst. Bovendien kent de praktijk ook specialisaties op het gebied van longklachten, voetklachten en sportblessures. Onze praktijk is direct toegankelijk hetgeen inhoudt dat patiënten zich zonder verwijzing kunnen aanmelden voor begeleiding.




"Fysiotherapie Oost Gelre wordt gevormd door pure vakmanschap en een vleugje humor. Gelegen midden in het centrum van Lichtenvoorde met een team van experts en enthousiaste fysiotherapeuten om jou verder te helpen!Onze specialisten zorgen er samen voor dat niet alleen de klachten verholpen worden, maar dat je bovenal weer goed kunt functioneren. Wij helpen jou graag zo snel mogelijk controle te krijgen over de klacht of blessure.Vragen? Bel ons gerust! We helpen je graag."
Adres: Rapenburgsestraat 56, 7131 Cz Lichtenvoorde
Telefoonnummer: 0544375555
Stad: Lichtenvoorde
Route: Rapenburgsestraat 56
Postcode: 7131 Cz


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:30
Dinsdag: 08:00 - 21:30
Woensdag: 08:00 - 21:30
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Fysiotherapie patronaatstraat Lichtenvoorde, Centrum in Beweging, Marit van Vuuren, PMT Lichtenvoorde, Alternatieve geneeswijzen Lichtenvoorde, Fysiotherapie Berkelland, Mardi Rutten, Fons ten Hag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kidsfysio Kidsfysio 23 meter Praktijk voor kinderfysiotherapie.
Centrum In Beweging Centrum In Beweging 148 meter Goed en snel geholpen door Frank B.
Livencare Livencare 459 meter Al aantal jaar boek ik ongeveer 2x per jaar de integrated therapy. Soms ivm een fysie...
Blikveld Fysiotherapie Blikveld Fysiotherapie 1 km Sharon is een open, fijne, rustige en warme vrouw. Ik voelde me direct op mijn gemak...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid