facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blikveld Fysiotherapie

Blikveld Fysiotherapie

Info

Bij Blikveld Fysiotherapie kunnen mensen terecht met al hun vragen rondom gezond bewegen en leven.

Geschiedenis

Blikveld Fysiotherapie is opgezet door Sharon Papen. Sharon is fysiotherapeut, geïntegreerd therapeut i.o., kinesioloog i.o. en van huis uit bedrijfseconoom.

De praktijk biedt fysiotherapie (aan huis), geïntegreerde technieken, kinesiologie, groepslessen en fysiotherapie voor bedrijven. Geintegreerde technieken worden ook wel methode Frank de Bakker genoemd. Het is een combinatie van voetreflexologie, osteopathie en fysiotherapie. Kinesiologie betekent letterlijk de leer van de beweging. Bij deze therapie wordt gebruikt gemaakt van spiertesten om te achterhalen waar, waarom en wanneer de balans in een lichaam verstoord is geraakt en tegelijkertijd hoe de balans hersteld kan worden.

Elk van deze vormen van therapie is erop gericht het zelfherstellend vermogen van een persoon te stimuleren. Blikveld benadert een persoon als geheel. Altijd wordt uw gehele lichaam onderzocht op bewegingsbeperkingen. Dit geheel vormt de basis voor de behandeling.

Adres: Mercatorstraat 32, 7131 PX Lichtenvoorde
Telefoonnummer: 0031612174034
Stad: Lichtenvoorde
Route: Mercatorstraat 32
Postcode: 7131 PX



op zoek naar gerelateerd: Yoga Lichtenvoorde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Livencare Livencare 1 km Al aantal jaar boek ik ongeveer 2x per jaar de integrated therapy. Soms ivm een fysie...
Kidsfysio Kidsfysio 1 km Praktijk voor kinderfysiotherapie.
Fysiotherapie Oost Gelre Fysiotherapie Oost Gelre 1 km Fysiotherapie Oost Gelre. Voor gezondheid, herstel, vitaliteit en alles wat er nodig ...
Centrum In Beweging Centrum In Beweging 1 km Goed en snel geholpen door Frank B.
Recensies
Sharon is een open, fijne, rustige en warme vrouw. Ik voelde me direct op mijn gemak en veilig genoeg om een open boek te kunnen zijn. 4x onder hypnose geweest. Dit heeft me enorm geholpen!! Bepaalde trauma's verwerkt, en er zijn nieuwe deuren open gegaan voor mij! Daarnaast ook fijne gesprekken gehad met Sharon. Ontzettend waardevol, en dan te bedenken dat dit me meer heeft gebracht dan 3 jaar therapieën bij psychologen. Daarnaast volg ik ook al een tijdje yoga bij Sharon. Super prettige lessen. Er wordt goed gekeken naar je houding waardoor de kans op blessures minder groot zijn. De online academie werkt in deze tijd ook heel fijn! Ook hier wordt aandacht besteed aan houding. Daarnaast werkt de yoga voor mij ontspannen en rustgevend. Nadien kom ik altijd met een positieve vibe de dag door. Of kom ik in de avond even helemaal tot rust en kan ik alle ballast heerlijk loslaten.
Met veel plezier maak ik gebruik van de online yoga lessen van Sharon. Iedere ochtend direct na het opstaan doe ik een kwartiertje yoga en ik merk dat dit heel goed is voor mijn lichaam! De manier van lesgeven van Sharon vind ik zeer prettig. Steeds weer herhaalt ze de kleine dingen waar je op moet letten zodat je het maximale eruit kunt halen.
Al jaren volg ik Yoga lessen bij Sharon Papen. Het fijne is dat ik echt het gevoel heb dat ze haar skills als fysiotherapeute ook toe past tijdens de lessen. Niets is verkeerd; alle inzet die je toont is goed. Haar re-laxe instelling en positieve energie is besmettelijk. Bij haar vind je tevens de perfectie combinatie van Yoga en meditatie. Tijdens deze lastige Covid-19 periode doet ze er alles aan om ons toch van online lessen te voorzien. Ze geeft allerlei mogelijkheden om op je eigen manier de lessen te blijven volgen. Hoe jij je daar het prettigst bij voelt. Daarnaast ben ik op dit moment onder behandeling bij haar als fysiotherapeute. Het is prettig dat ze verschillende manieren van therapie combineert en van het standaard pad af durft te wijken. Leonie Holweg
Wat ik zo uniek en fijn vindt aan de yogales bij Blikveld/Sharon is de fijne muziek beetje jazz/rock en toch heel relax en ontspannen en de kundigheid van Sharon. Sharon zet elke keer weer een nieuwe les en fijn sfeer neer. Ik ga elke week met veel plezier! Haar online lessen zijn ook een aanrader.
Sharon heeft een relaxte, persoonlijke manier van lesgeven en ik vind haar lessen een goede combi van yoga en meditatie. Heel fijn dat de lessen nu ook online te volgen zijn!
Zeer tevreden over Sharon ze is echt iemand met enorme passie voor haar vak. ik heb echt baat gehad bij haar fysiotherapie en vooral de Frank de Bakker Methode. Kan haar echt aanraden.
Sharon is een vakvrouw met een enorme betrokkenheid. Gezondheid van de ander is voor haar heel belangrijk en daar gaat ze voor.
Therapeut die naar de verbanden en het geheel kijkt en behandeld. Was met drie behandelingen klaar.
Goede combi van alles, ze kijkt verder dan alleen de plek waar het pijn doet.. ze zal alles doen om je te helpen. Top service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid